پنجشنبه 10 مهر 1404 - Thu 02 Oct 2025
  • آقای ترامپ، سرسختی فلسطینی‌ها را از نتانیاهو بپرس

  • بزرگ فکر کنیم تا در تله جنگ روانی نیفتیم

  • تصویر منتشر نشده سید حسن نصرالله در مسجد جمکران

  • تمام دوربین‌های سر چهار راه‌های ما در اختیار اسرائیل است و لحظه‌ای رصد می‌شوند

  • دیدن ژنرال‌ها و دریاسالارهای چاق در پنتاگون غیر قابل قبول است/ دیگر خبری از مردان زنانه‌پوش نخواهد بود، کار ما با این مزخرفات تمام شد

  • زیاده‌خواهی آمریکا ادامه دارد/هیئت ایرانی در جلسه اسپانیا FATF

  • بزرگترین ترس ایالات متحده از کیست ؟

  • لا‌اقل به این پیشنهاد عمل کنید!

  • آثار اقتصادی مکانیسم ماشه از هیاهو تا واقعیت

  • از پرونده فردی تا عملیات روانی جمعی

  • جریان مقاومت سرمایه‌ای بزرگ برای جهان اسلام است /شهید نصرالله خطر اسرائیل را زودتر از همه درک کرد/ایران و کشورهای دیگر در بازسازی لبنان گام برداشتند+فیلم

  • «تکبیرهای جامانده»

  • اتحاد ملت ایران در جنگ ۱۲ روزه، دشمن را ناامید کرد/ مردم به خیابانها آمدند اما علیه دشمن نه علیه نظام اسلامی + فیلم

  • بی‌اعتنایی به قانون حجاب وبال‌تان می‌شود

  • رهبر انقلاب و یک حقیقت آشکار درباره اروپا+فیلم

  • پشت پرده فریب آمریکا: از نابودی برنامه هسته‌ای لیبی تا توطئه علیه ایران

  • تیم ملی کشتی فرنگی ایران قهرمان جهان شد /شانس یک طلا و یک برنز ایران در ۳ وزن دوم /سالتوهای مرگبار دلاور ایذه‌ای کشتی ایران + فیلم

  • مقاومت شعار نیست / مغز نظامی حزب‌الله که بود؟ +عکس

  • فرایند بازگشت تحریم‌ها: مکانیسم اسنپ‌بک در عمل

  • دعوت به آشوب چطور هو شد؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 410532
    تاریخ انتشار: 10/مهر/1404 - 11:06

    افزایش قیمت در بازار انواع گوشت

    هر کیلو گرم گوشت قرمز بین ۸۵۰ هزار تومان تا یک میلیون و ۱۲۰ هزار تومان و گوشت مرغ بین ۱۶۹ تا ۱۷۹ هزار تومان در حال عرضه و فروش در بازار کالاهای اساسی است.

    افزایش قیمت در بازار انواع گوشت

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر

    رصد هفتگی بازار کالاهای اساسی در هفته منتهی به دهم مهر ۱۴۰۴ انجام شد.

    بازار گوشت مرغ

    ابتدای هفته هر کیلو گرم مرغ ۱۳۹ هزار تومان بوده و این قیمت در میانه هفته به ۱۶۹ هزار تومان رسید. پرویز فروغی، دبیر کانون سراسری مرغ گوشتی کشور در این باره عنوان کرد، این امر به کاهش عرضه مرغ زنده و افزایش تقاضا نسبت به عرضه در بازار گوشت بر می‌گردد. وی اعلام کرد که تا هفته آینده با افزایش عرضه، قیمت‌ها دوباره به نرخ قبل بر می‌گردد.

    در این هفته هر کیلو گرم گوشت بوقلمون نیز ۱۷۹ هزار تومان بود که با تغییراتی که در طرح کالابرگ الکترونیک رخ داده این نوع گوشت نیز جز ۱۱ قلم کالای اساسی قرار گرفته است.

    بازار گوشت قرمز

    قیمت گوشت قرمز همچنان روند افزایشی دارد. کاهش واردات نهاده دامی نه فقط بازار این محصول پروتئینی را در نیمه اول سال که نیمه دوم را هم تحت‌تأثیر خود قرار داده است.

    افزایش نرخ هم در دام سبک و گوشت گوسفندی و هم در دام سنگین و گوشت گوساله ادامه دارد.

    بازار ماهی تازه

    دو هفته گذشته هر کیلو گرم ماهی پرورشی قزل‌آلا ۲۸۵ هزار تومان بود. این عدد هفته اول شهریور ۲۴۸ هزار تومان بود. این نرخ سوم مهر به هر کیلو گرم ۳۴۵ هزار تومان رسید.

    امروز ۱۰ مهر افزایش قیمت ماهی قزل‌آلا ادامه داشته و با قیمت هر کیلو گرم ۳۶۵ هزار تومان در حال عرضه است.

    در ادامه قیمت برخی از کالاهای اساسی آمده است؛ قیمت‌های زیر یک میلیون تومان به هزار تومان و برای وزن‌های نوشته نشده یک کیلوگرم است.

     

     

     

    گفتنی است؛ بر اساس گزارش بانک مرکزی، شهروندان می‌توانند با خرید برخی اقلام از میادین میوه و تره بار این کالاهای را با قیمت پایین‌تر تهیه کنند. به عنوان مثال، خرید گوشت گوسفندی ۲۱ درصد، گوشت گوساله با ۲۰ درصد، گوشت مرغ ۲۱ درصد، تخم مرغ (شانه ۲ کیلو گرمی) ۱۴ درصد، حبوبات ۱۵ درصد، برنج داخلی درجه یک ۱۴ درصد، قند ۲ درصد و شکر ۶ درصد در هفته منتهی به ۴ مهر ماه، ارزان‌تر از فروشگاه‌های سطح شهر در این میادین عرضه و به فروش رسیده است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما