یکشنبه 06 مهر 1404 - Sun 28 Sep 2025
  • آثار اقتصادی مکانیسم ماشه از هیاهو تا واقعیت

  • از پرونده فردی تا عملیات روانی جمعی

  • جریان مقاومت سرمایه‌ای بزرگ برای جهان اسلام است /شهید نصرالله خطر اسرائیل را زودتر از همه درک کرد/ایران و کشورهای دیگر در بازسازی لبنان گام برداشتند+فیلم

  • «تکبیرهای جامانده»

  • اتحاد ملت ایران در جنگ ۱۲ روزه، دشمن را ناامید کرد/ مردم به خیابانها آمدند اما علیه دشمن نه علیه نظام اسلامی + فیلم

  • بی‌اعتنایی به قانون حجاب وبال‌تان می‌شود

  • رهبر انقلاب و یک حقیقت آشکار درباره اروپا+فیلم

  • پشت پرده فریب آمریکا: از نابودی برنامه هسته‌ای لیبی تا توطئه علیه ایران

  • تیم ملی کشتی فرنگی ایران قهرمان جهان شد /شانس یک طلا و یک برنز ایران در ۳ وزن دوم /سالتوهای مرگبار دلاور ایذه‌ای کشتی ایران + فیلم

  • مقاومت شعار نیست / مغز نظامی حزب‌الله که بود؟ +عکس

  • فرایند بازگشت تحریم‌ها: مکانیسم اسنپ‌بک در عمل

  • دعوت به آشوب چطور هو شد؟

  • ماشه را غرب می‌کشد خشاب را غرب‌زدگان پُر می‌کنند

  • این است اتحاد جهان اسلام / اتحاد 57 کشور اسلامی برای شکست طلسم نیل تا فرات / ایران پرچمدار شکست اسرائیل +فیلم

  • آیا حمایت از دولت مصلحتی است؟

  • چند نکته درباره ابهامات توافق با گروسی

  • تجاوز صهیونیست‌ها به قطر اثبات حقانیت منطق ایران است

  • راه مقابله با رژیم صهیونیستی، مقاومت است نه التماس به سازمان ملل

  • ۱۰ آسیب برزخ «نه‌صلح ، نه‌جنگ» و یک درس مدیریتی

  • موافقت رهبر انقلاب با شرایط و ضوابط عفو و تخفیف مجازات محکومان دادگاه‌ها

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 410283
    تاریخ انتشار: 06/مهر/1404 - 20:45

    کشته شدن فرمانده ارشد داعش در مزار شریف

    منابع پاکستانی از کشته شدن محمد احسانی، فرمانده ارشد داعش خراسان و عامل حمله مرگبار پیشاور، در مزارشریف خبر دادند. این در حالی است که طالبان وجود داعش در افغانستان را رد کرده و این گزارش‌ها را «پروپاگاندا» می‌نامند.

    کشته شدن فرمانده ارشد داعش در مزار شریف

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان

    یک رسانه پاکستانی گزارش داده که محمد احسانی، معروف به «انور»، از فرماندهان ارشد داعش و عامل اصلی انفجار مرگبار کوچه رسالدار در پیشاور، در حمله‌ای در شهر مزارشریف افغانستان کشته شده است.

     
    به گزارش ایراف، شبکه تلویزیونی 24NewsHD به نقل از منابع امنیتی اعلام کرد این فرمانده داعش که از قوم تاجیک بود، نقش محوری در طراحی و اجرای حمله انتحاری سال ۲۰۲۲ در پیشاور داشت که در جریان آن ۶۷ نفر کشته شدند. بر اساس این گزارش، احسانی مسئول جذب و آموزش بمب‌گذاران انتحاری تاجیک‌تبار برای اجرای حملات در خاک پاکستان نیز بود.
     
    در ادامه این گزارش آمده است که نیروهای امنیتی پاکستان نیز در سپتامبر ۲۰۲۵ طی عملیاتی در ایالت خیبر پختونخوا، سه عضو داعش  از جمله یک شهروند افغان را کشته‌اند. همزمان، عملیات گسترده «سربکف» در منطقه باجور ادامه دارد و نیروهای امنیتی پاکستان به‌طور فعال در حال هدف‌گیری عناصر داعش شاخه خراسان و تحریک طالبان پاکستان هستند.
     
    این در حالی است که پیشتر تیم نظارت بر تحریم‌های شورای امنیت سازمان ملل اعلام کرده بود که داعش حدود ۲۰۰۰ جنگجو در افغانستان دارد و در حال جذب نیرو از داخل و خارج این کشور است. همچنین برخی کشورها از جمله پاکستان نسبت به فعالیت‌های تروریستی در افغانستان ابراز نگرانی کرده‌اند.
     
    طالبان اما این گزارش‌ها را «پروپاگاندا» خوانده و تأکید کرده‌اند که داعش در افغانستان حضور ندارد. به گفته سخنگویان طالبان، با حاکمیت این گروه، «تمام گروه‌های خودسر» از بین رفته‌اند و نگرانی کشورها درباره حضور تروریست‌ها «بی‌اساس» است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما