جمعه 20 شهريور 1405 - Fri 11 Sep 2026
  • حمله به یک نفتکش در آب‌های سرزمینی عراق

  • دشمن ۲ هدف از ما بزند، به ۲۰ هدف حمله می‌کنیم

  • جنایت بی‌رحمانه جنگنده‌های سعودی در یمن

  • بارش برف ریزه ترکیه را سفیدپوش کرد / فیلم

  • خسارات بارندگی شدید و طوفان در ساری / عکس

  • گل تماشایی روماریو در دیدار نمایشی / عکس

  • پاکستان: عملیات یمن علیه عربستان توافقنامه مکه را فعال می‌کند

  • شهادت ماموستا محمد نزهتی توسط گروهک‌های تجزیه‌طلب

  • قیمت آیفون ۱۷ امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور

  • جدایی یک ستاره پرسپولیسی در پایان فصل

  • حاج داود کریمی؛ مبارز مکتبی

  • سید امیر حسینی دلم پر از شکایته امام مهربون

  • این خودروها سهمیه اول و دوم بنزین ندارند

  • افشاگری علی کریمی علیه اکانت‌های سایبری پهلوی

  • نتانیاهو شمشیر انتخاباتی را از رو بست

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵

  • متلاشی شدن باند فساد اداری در شهرستان کلاردشت

  • برگ برنده استقلالی‌ها برای بازی با السد قطر

  • موج زائران در مسجدالحرام؛ سعودی‌ها چه کردند+ فیلم

  • تقدیر و تشویق دریادار عظمایی توسط رئیس ستادکل نیروهای مسلح

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 410265
    تاریخ انتشار: 06/مهر/1404 - 16:59

    دو هزار زندانی در گیلان عفو شدند+ فیلم

    مدیرکل زندان‌های استان گیلان گفت: حدود ۲ هزار زندانی شامل عفو شدند و تا به امروز، حدود ۳۵۰ نفر آزاد شده‌اند.

    دو هزار زندانی در گیلان عفو شدند+ فیلم

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران

    حمید وسکویی مدیرکل زندان‌های استان گیلان در دوازدهمین تور نظارتی قوه قضائیه با عنوان «اقتصاد زندانیان پس از عفو و آزادی» دربازدید از مراکز خدمات خودرویی و تولید ماهی‌های خاویاری گفت: در استان گیلان، اشتغال و حرفه‌آموزی به یک رقابت سالم تبدیل شده است و ما در نظر داریم که تمامی زندانیان استان به گواهینامه مهارت حرفه‌ای دست یابند، گواهینامه‌ای که هیچ اشاره‌ای به زندانی بودن فرد ندارد. هدف ما اشتغال مولد و ایجاد فرصت‌های شغلی با درآمد کافی است. ما به دنبال این هستیم که با استفاده از ظرفیت‌های موجود، به این افراد کمک کنیم. این افراد همگی مستعد و دارای بهره هوشی بالا هستند و نیاز به هدایت در مسیر درست دارند.

    وی درباره آمار زندانیان استان گیلان که اخیرا مشمول عفو شده‌اند گفت: در خصوص آمار زندانیان در رشت، به اطلاع می‌رسانم که عفو شامل حدود ۲ هزا نفر شده است. تا به امروز، حدود ۳۵۰ نفر آزاد شده‌اند و برخی از پرونده‌ها به دلیل اینکه افراد دارای دو پرونده بودند، هنوز در حال بررسی هستند. به طور کلی، حدود ۷۸۰ نفر از پرونده‌ایشان تقلیل پیدا کرده است. 

    وی ادامه داد: برآورد ما این است که تا پایان هفته، این آمار زندانیان مشمول عفو می‌شود به ۲۵۰۰ نفر خواهد رسید.

    وی دربخش دیگری از صحبت‌هایش درباره اعطای وام به مددجویان گفت: شرایط وام‌ها به صورت کاملاً قرض‌الحسنه و با بهره چهار درصد است. ما در بانک‌ها شرایطی را فراهم کرده‌ایم که این وام‌ها به تمامی افراد برسد. در حال حاضر، تعداد زندانیانی که پس از آزادی وام دریافت کرده‌اند، به ۳۲۰ نفر رسیده است. وام‌هایی بین ۱۵۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان به این افراد داده‌ایم تا خودشان فعالیت‌های اشتغال‌زایی را راه‌اندازی کنند. مرکز خدمات اجتماعی پس از خروج زندانیان، نظارت می‌کند که این وام‌ها در مسیر درست هدایت شوند و بازدید‌هایی نیز انجام می‌شود. همچنین، ما ۱۴ میلیارد تومان به صورت وام کارآفرینی اعطا کرده‌ایم که قرار بود ۹۴ نفر مشغول به کار شوند، اما در حقیقت، حدود ۲۳۰ نفر توانسته‌اند مشغول به کار شوند و حقوق دریافت کنند.

    وسکویی گفت: حدود ۹۷ کارگاه در سطح استان داریم و تعدادی از زندانیان به صورت گروهی در این کارگاه‌ها مشغول به کار هستند. در حال حاضر، از افرادی که در اینجا فعالیت می‌کنند، ۱۰ نفر آزادشده و ۱۵ نفر زندانی هستند.

    مدیرکل زندان‌های استان گیلان گفت: در حال حاضر، ۱۴۰۰ نفر در انجمن و بنیاد تعاون مشغول به کار هستند و متوسط حقوق این افراد ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان است. البته برخی از افراد ۱۰ تا ۱۲ میلیون تومان و برخی دیگر ۲ تا ۳ میلیون تومان دریافت می‌کنند.

    وسکویی در ادامه بازدید گفت: زیر نظر بنیاد تعاون زندانیان استان، مجموعه‌ای داریم که حدود ۷۸۰۰ متر مربع مساحت دارد و در آن ماهیان خاویاری پرورش داده می‌شوند. در حال حاضر، حدود ۱۲۸ قطعه ماهی خاویاری داریم که وزن آنها از ۵۰۰ گرم تا ۱۲۰ کیلوگرم متغیر است و برخی از آنها تا ۱۴ سال عمر می‌کنند.


    وی ادامه داد: اکنون زمان برداشت خاویار است و از ابتدای سال تا کنون، ۷۰ کیلو خاویار برداشت کرده‌ایم. خاویار تولیدی از طریق مزایده به ۵ شرکت مجاز فروخته می‌شود که به کشور‌های روسیه و فرانسه صادر می‌کنند. تعدادی از زندانیان در این مجموعه مشغول به کار هستند. عفو معیاری که هفته پیش شاهد آن بودیم، باعث آزادی دو نفر از زندانیان ما شد.

    وی درباره اشتغال زندانیان در مجموعه‌های بنیاد تعاون گفت: فقط زندانیانی که هنوز مدت حبس دارند می‌توانند در اینجا کار کنند. در کنار پرورش ماهی، فضایی برای بسته‌بندی ۲۸ نوع ماده غذایی مانند خشکبار و حبوبات داریم که خانم‌ها در آنجا مشغول به کار هستند و از این طریق درآمد کسب می‌کنند. این فعالیت‌ها به زندانیان کمک می‌کند که همزمان با گذراندن حبس، شغل و درآمدی داشته باشند و سرپرست خانواده‌های خود باشند.


    download

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما