پنجشنبه 03 مهر 1404 - Thu 25 Sep 2025
  • «تکبیرهای جامانده»

  • اتحاد ملت ایران در جنگ ۱۲ روزه، دشمن را ناامید کرد/ مردم به خیابانها آمدند اما علیه دشمن نه علیه نظام اسلامی + فیلم

  • بی‌اعتنایی به قانون حجاب وبال‌تان می‌شود

  • رهبر انقلاب و یک حقیقت آشکار درباره اروپا+فیلم

  • پشت پرده فریب آمریکا: از نابودی برنامه هسته‌ای لیبی تا توطئه علیه ایران

  • تیم ملی کشتی فرنگی ایران قهرمان جهان شد /شانس یک طلا و یک برنز ایران در ۳ وزن دوم /سالتوهای مرگبار دلاور ایذه‌ای کشتی ایران + فیلم

  • مقاومت شعار نیست / مغز نظامی حزب‌الله که بود؟ +عکس

  • فرایند بازگشت تحریم‌ها: مکانیسم اسنپ‌بک در عمل

  • دعوت به آشوب چطور هو شد؟

  • ماشه را غرب می‌کشد خشاب را غرب‌زدگان پُر می‌کنند

  • این است اتحاد جهان اسلام / اتحاد 57 کشور اسلامی برای شکست طلسم نیل تا فرات / ایران پرچمدار شکست اسرائیل +فیلم

  • آیا حمایت از دولت مصلحتی است؟

  • چند نکته درباره ابهامات توافق با گروسی

  • تجاوز صهیونیست‌ها به قطر اثبات حقانیت منطق ایران است

  • راه مقابله با رژیم صهیونیستی، مقاومت است نه التماس به سازمان ملل

  • ۱۰ آسیب برزخ «نه‌صلح ، نه‌جنگ» و یک درس مدیریتی

  • موافقت رهبر انقلاب با شرایط و ضوابط عفو و تخفیف مجازات محکومان دادگاه‌ها

  • پیشنهادی به دولت برای روایت قدرت

  • تغییر نام وزارت دفاع آمریکا به وزارت جنگ و سناریوهای پیش رو

  • سانسور سفر مهم پزشکیان به چین به‌خاطر مخالفت با مکانیسم ماشه

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 410002
    تاریخ انتشار: 02/مهر/1404 - 22:34

    الجولانی: از اسرائیل می‌ترسیم!

    حاکم موقت دمشق می‌گوید «خطرات زیادی در ارتباط با تاخیر اسرائیل در مذاکرات و نقض مستمر حریم هوایی ما و تعرض به خاک سوریه از سوی آن وجود دارد.»

    الجولانی: از اسرائیل می‌ترسیم!

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ،

      «احمد الشرع» معروف به «ابو محمد الجولانی» سرکرده هیات تحریر الشام که خود را رئیس دولت انتقالی سوریه معرفی کرده است، امروز چهارشنبه در کنفرانس موسسه خاورمیانه که در حاشیه نشست‌های مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک برگزار شد، هشدار داد: در صورتی که دمشق یک توافق امنیتی را با اسرائیل امضا نکند، تنش‌ها بر منطقه حاکم خواهند شد.

     
    الشرع در این کنفرانس که بیش از ۲۵۰ دیپلمات، خبرنگار و تاجر حضور داشتند، گفت: ما کسانی نیستیم که برای اسرائیل دردسر و مشکل ایجاد می‌کنند، ما از اسرائیل می‌ترسیم.
     
    به نوشته روزنامه لبنانی «الاخبار»، رئیس دولت انتقالی سوریه در ادامه نیز گفت: «خطرات زیادی در ارتباط با تاخیر اسرائیل در مذاکرات و نقض مستمر حریم هوایی ما و تعرض به خاک کشورمان از سوی آن وجود دارد.»
     
    او همچنین مخالفت خود را با تقسیم شدن کشور سوریه ابراز داشته و گفت: اردن تحت فشارهایی قرار دارد و هر صحبتی درباره تقسیم سوریه، به عراق و ترکیه نیز آسیب وارد خواهد آورد.
     
    الشرع با اشاره به اینکه «سوریه به تازگی از جنگی خارج شده که یک دهه و نیم ادامه داشت»، گفت: این مساله (تجزیه سوریه) همه ما را به نقطه صفر باز خواهد گرداند.
     
    الشرع در اظهارات قبلی خود نیز احتمال دستیابی به توافقی گسترده که در آن سوریه، رژیم صهیونیستی را به رسمیت بشناسد، کم دانسته بود.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما