چهارشنبه 28 مرداد 1405 - Wed 19 Aug 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 409791
تاریخ انتشار: 30/شهريور/1404 - 23:27
نتانیاهو:

کشور فلسطین هیچ‌گاه تشکیل نخواهد شد

نخست وزیر رژیم صهیونیستی در واکنش به شناسایی کشور فلسطین از سوی انگلیس، کانادا و استرالیا گفت که کشور فلسطین هیچ‌گاه تشکیل نخواهد شد.

کشور فلسطین هیچ‌گاه تشکیل نخواهد شد

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر

به نقل از الجزیره، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در واکنش به شناسایی کشور فلسطین از سوی انگلیس، کانادا و استرالیا مدعی شد: هرگز کشور فلسطین وجود ندارد و پاسخ اسرائیل به این اقدام پس از بازگشت من از آمریکا مشخص خواهد شد.

 
وی ادعا کرد: به رهبران کشورهایی که کشور فلسطین را پس از حوادث ۷ اکتبر به رسمیت شناخته‌اند اعلام می‌کنم که آنها پاداش بزرگی به تروریسم داده‌اند.
 
از سوی دیگر گدعون ساعر وزیر خارجه این رژیم مدعی شد: بیشتر کشورهای جهان پیش از این کشور فلسطین را به رسمیت شناختند و این به ویژه پس از حوادث ۷ اکتبر اشتباه است.
 
وی ادعا کرد: آینده اسرائیل در پاریس یا لندن تعیین نشده بلکه در قدس مشخص می‌شود و ما پاسخ تمام کسانی که اسرائیل و امنیت و آینده آن را تهدید می‌کنند خواهیم داد. ما متحد بسیار بزرگی به نام آمریکا داریم که در این نبرد در کنار ما قرار دارد.

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما