سه شنبه 25 شهريور 1404 - Tue 16 Sep 2025
  • این است اتحاد جهان اسلام / اتحاد 57 کشور اسلامی برای شکست طلسم نیل تا فرات / ایران پرچمدار شکست اسرائیل +فیلم

  • آیا حمایت از دولت مصلحتی است؟

  • چند نکته درباره ابهامات توافق با گروسی

  • تجاوز صهیونیست‌ها به قطر اثبات حقانیت منطق ایران است

  • راه مقابله با رژیم صهیونیستی، مقاومت است نه التماس به سازمان ملل

  • ۱۰ آسیب برزخ «نه‌صلح ، نه‌جنگ» و یک درس مدیریتی

  • موافقت رهبر انقلاب با شرایط و ضوابط عفو و تخفیف مجازات محکومان دادگاه‌ها

  • پیشنهادی به دولت برای روایت قدرت

  • تغییر نام وزارت دفاع آمریکا به وزارت جنگ و سناریوهای پیش رو

  • سانسور سفر مهم پزشکیان به چین به‌خاطر مخالفت با مکانیسم ماشه

  • تحریم‌هایی که لغو نشد، مکانیسم ماشه که وجود نداشت(!) هم فعال شد/ روحانی نه سکوت کرد نه عذرخواهی؛ طلبکار شد!+عکس

  • آنها که نمی‌خواهند ایران سرای امید و همدلی باشد

  • اولین زن شهید مقاومت خرمشهر را بیشتر بشناسید+عکس

  • فصل پاسخگویی کاسبان برجام!

  • پس از یک ماه چه می‌شود؟!

  • حزب‌الله: سپر دفاعی لبنان در برابر جبهه استکبار

  • مکانیزم ماشه ما را به دوران جلیلی برمی‌گرداند /آیا دانشمندان اصلاح‌طلب، هسته‌ای، تحریم‌ها و قیمت‌ها را هم به عقب برمی‌گردانند؟

  • تاکید رهبر انقلاب بر عملیاتی نمودن توافق راهبردی ایران و چین

  • کاربران غربی برای مرگ ترامپ دست به دعا شدند+عکس

  • انهدام دیپلماسی و مذاکره آمریکا با بمب، اروپا با مکانیسم ماشه

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 409364
    تاریخ انتشار: 25/شهريور/1404 - 10:13

    فریب نمک‌های لاکچری را نخورید!

    رئیس دپارتمان تغذیه بیمارستان دکتر مسیح دانشوری گفت: تنها مصرف نمک یددار و تصفیه‌شده، طبق استاندارد وزارت بهداشت، قابل توصیه است

    فریب نمک‌های لاکچری را نخورید!

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، دکتر منصور رضایی با اشاره به رواج نمک‌های متنوع در بازار گفت: بازار همواره بر پایه القای نیاز کاذب حرکت می‌کند؛ همان‌طور که برای کالاهایی مانند موبایل یا مدارس غیرانتفاعی تبلیغ می‌شود، در حوزه مواد غذایی نیز برخی محصولات بی‌آنکه ضرورت واقعی داشته باشند، با مصرف‌گرایی روانی به مردم القا می‌شوند. وی با انتقاد از حضور افراد فاقد صلاحیت علمی در فضای مجازی گفت: متأسفانه امروز فضا به دست کسانی افتاده که حتی سواد طب سنتی هم ندارند و برای جلب توجه، مطالبی خلاف دستورالعمل‌های وزارت بهداشت بیان می‌کنند. رضایی تصریح کرد: نمک باید تصفیه شود تا ناخالصی‌های آن، به‌ویژه فلزات سنگین مانند سرب، جیوه، آرسنیک، کادمیوم و آلومینیوم که نوروتوکسیک هستند، حذف شود؛ چرا که این عناصر می‌توانند در بروز اختلالاتی نظیر بیش‌فعالی و اوتیسم نقش داشته باشند. این موضوع هم در مورد نمک دریا و هم نمک معدن صدق می‌کند. وی با تأکید بر لزوم استفاده از نمک تصفیه‌شده و یددار افزود: خاک ایران از نظر ید و سلنیوم فقیر است و به همین دلیل باید ید به نمک افزوده و در سراسر کشور به‌طور یکنواخت توزیع شود. رضایی در پایان درباره نحوه نگهداری و مصرف صحیح نمک یددار هشدار داد: ید ماده‌ای فرار و حساس است و نباید در معرض نور، رطوبت و حرارت قرار گیرد. افزودن نمک یددار باید در انتهای پخت باشد تا ید آن از بین نرود.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما