دوشنبه 24 شهريور 1404 - Mon 15 Sep 2025
  • آیا حمایت از دولت مصلحتی است؟

  • چند نکته درباره ابهامات توافق با گروسی

  • تجاوز صهیونیست‌ها به قطر اثبات حقانیت منطق ایران است

  • راه مقابله با رژیم صهیونیستی، مقاومت است نه التماس به سازمان ملل

  • ۱۰ آسیب برزخ «نه‌صلح ، نه‌جنگ» و یک درس مدیریتی

  • موافقت رهبر انقلاب با شرایط و ضوابط عفو و تخفیف مجازات محکومان دادگاه‌ها

  • پیشنهادی به دولت برای روایت قدرت

  • تغییر نام وزارت دفاع آمریکا به وزارت جنگ و سناریوهای پیش رو

  • سانسور سفر مهم پزشکیان به چین به‌خاطر مخالفت با مکانیسم ماشه

  • تحریم‌هایی که لغو نشد، مکانیسم ماشه که وجود نداشت(!) هم فعال شد/ روحانی نه سکوت کرد نه عذرخواهی؛ طلبکار شد!+عکس

  • آنها که نمی‌خواهند ایران سرای امید و همدلی باشد

  • اولین زن شهید مقاومت خرمشهر را بیشتر بشناسید+عکس

  • فصل پاسخگویی کاسبان برجام!

  • پس از یک ماه چه می‌شود؟!

  • حزب‌الله: سپر دفاعی لبنان در برابر جبهه استکبار

  • مکانیزم ماشه ما را به دوران جلیلی برمی‌گرداند /آیا دانشمندان اصلاح‌طلب، هسته‌ای، تحریم‌ها و قیمت‌ها را هم به عقب برمی‌گردانند؟

  • تاکید رهبر انقلاب بر عملیاتی نمودن توافق راهبردی ایران و چین

  • کاربران غربی برای مرگ ترامپ دست به دعا شدند+عکس

  • انهدام دیپلماسی و مذاکره آمریکا با بمب، اروپا با مکانیسم ماشه

  • سه کشور اروپایی رسما مکانیسم ماشه را فعال کردند/وقتی مکانیزم ماشه چکانده شود، چه اتفاقی رخ می دهد؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 409296
    تاریخ انتشار: 23/شهريور/1404 - 23:56

    زندگی قهرمان ملی در انیمیشن؛ پرتره کودکی حاج قاسم سریال شد

    تهیه کننده «قاسم» از تولید این سریال انیمیشن درباره کودکی و نوجوانی شهید حاج قاسم سلیمانی خبر داد و عنوان کرد ویژگی این مجموعه هم اثری اقتباسی و هم پرتره‌ای از یک شخصیت واقعی است.

    زندگی قهرمان ملی در انیمیشن؛ پرتره کودکی حاج قاسم سریال شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر

    محمدحسین صادقی تهیه‌کننده انیمیشن درباره فعالیت‌ها و پروژه سریالی خود بیان کرد: در حال حاضر ۲ پروژه در دست تولید داریم. یکی سریال انیمیشنی ۲۶ قسمتی است که به کودکی و نوجوانی شهید حاج‌قاسم سلیمانی می‌پردازد.

     
    وی اضافه کرد: این پروژه نام موقت «قاسم» را دارد و تاکنون حدود ۶۰ درصد از کار پیش رفته است. امیدواریم امسال به پایان برسد و به‌صورت سراسری پخش شود. این اثر پرتره‌ای از زندگی قهرمان ملی ایران است و از این نظر در سینمای انیمیشن ایران خاص به حساب می‌آید.
     
    صادقی درباره منابع اقتباسی اثر نیز توضیح داد: ما ۲ منبع اصلی برای نگارش فیلمنامه داشتیم؛ کتاب «از چیزی نمی‌ترسیدم» که خاطرات خودنوشت شهید سلیمانی است و به دوران کودکی می‌پردازد و کتاب «باران گرفته است» اثر احمد یوسف‌زاده که زندگی حاج قاسم در روستای قنات‌ملک و سال‌های کودکی و نوجوانی را روایت می‌کند. ویژگی مهم این پروژه این است که هم اقتباسی است و هم پرتره‌ای از یک شخصیت واقعی. به همین دلیل می‌تواند اثری متفاوت در کارنامه انیمیشن ایران باشد.
     
    وی در پایان درباره عوامل پروژه نیز عنوان کرد: کارگردان این سریال رضا متصدی است و من تهیه‌کننده کار هستم. این سریال بیشتر برای کودکان طراحی شده اما به‌گونه‌ای است که خانواده‌ها هم بتوانند با آن ارتباط برقرار کنند. در واقع هدف این است که کودکان و نوجوانان با بخشی از زندگی شهید سلیمانی آشنا شوند و خانواده‌ها هم همراهی کنند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما