پنجشنبه 16 مرداد 1404 - Thu 07 Aug 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • تفسیر مخدوش از مصوبه مجلس درباره آژانس!

  • نتیجه همکاری با آژانس حمله به تأسیسات هسته‌ای‌مان بود

  • هشدار! از خواب غفلت برخیزید!

  • خطای محاسباتی درباره براندازی موجب تقویت داخلی ایران شد

  • حزب‌الله لبنان آماده شده است

  • این غزه است که اسرائیل را از نقشه جهان حذف می‌کند

  • افزایش احتمال تغییرات قریب‌الوقوع در برخی نهادهای عالی امنیتی

  • مراسم بزرگداشت شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

  • پیام تسلیت به جناب سرهنگ شعبانپور

  • گلچین مداحی شهادت حضرت رقیه(س)

  • قالیباف صدای مظلومیت ایران در قلب ژنو فریاد زد

  • خروج هیئت‌های فلسطین، ایران و یمن از اجلاس بین‌المجالس به هنگام سخنرانی رئیس کنست اسرائیل

  • چرا اصرار بر یک باور در دولتمردان خصوصا وزارت خارجه پر‌رنگ است؟

  • پرده‌برداری رهبر انقلاب از لایه تمدنی جنگ ۱۲ روزه

  • هسته‌ای و حقوق بشر بهانه است آمریکا از توانایی‌های جمهوری اسلامی ناراحت است +صوت و فیلم

  • لایحه مقابله با نشر اکاذیب خلع سلاح جریان تحریف

  • دفاع پیش‌دستانه مشروع ایران: ضرورتی امنیتی در برابر تهدیدات مستمر

  • الاغ نمی پرد یونجه، موز نمی دهد!

  • موازنه برتری قدرت موشکی بر قدرت جنگنده‌ها

  • آتش زیر خاکستر اگر شعله‌ور شود!

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 406779
    تاریخ انتشار: 15/مرداد/1404 - 23:21

    کشف یک میلیون و ۵۳۰ هزار یورو ارز قاچاق در ۷ گذرگاه مرزی عبور زائران

    رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا گفت: کارآگاهان پلیس با استقرار شبانه روزی در مرز‌های ۷ گانه، طی ۵ روز گذشته، بیش از یک میلیون و ۵۳۰ هزار یورو ارز قاچاق را از دلالان کشف و ضبط کردند.

    کشف یک میلیون و ۵۳۰ هزار یورو ارز قاچاق در ۷ گذرگاه مرزی عبور زائران

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ 

    سردار حسین رحیمی در تشریح اقدامات طرح اربعین پلیس امنیت اقتصادی با اشاره به برگزاری ۱۵ جلسه تخصصی با مسئولین و کارشناسان گمرک، بانک مرکزی، ستاد بازسازی عتبات و عالیات، مدیریت پایانه‌ها و انعقاد ۷ تفاهم نامه همکاری در مرز‌های هدف با مدیران و مسئولین و نمایندگان سازمان‌هایی که در حوزه ابعین ماموریت‌هایی را بر عهده دارند، گفت: به منظور خدمتگزاری بیشتر و سریع‌تر در راهپیمایی اربعین بیش از ۵۰ دستگاه ایکس ری مسافری به منظور اطمینان از آماده به کار بودن آن‌ها مورد بازدید بازرسان قرار گرفت.

     
    رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به انجام هماهنگی با بانک مرکزی به منظور استقرار ۴۰ دستگاه ATM در گمرکات هدف و همچنین استقرار صرافی و ساماندهی بیش از ۱۵۰ فروشندگان ارز در گمرکات هدف شناسنامه دار کردن و ملبس کردن آنان به کاور رنگی، اظهار کرد: به منظور افزایش هماهنگی‌ها در انجام بهتر ماموریت عظیم اربعین و هماهنگی بیش از پیش در عبور کالا از مبادی رسمی سه هزار مدیر موکب در سراسر کشور توسط روسای پلیس امنیت اقتصادی استان‌ها توجیه شدند.
     
    سردار رحیمی با اشاره به اینکه در ۵ روز گذشته از آغاز آیین بزرگ راهپیمایی اربعین، بیش از ۸۹۲ هزار مسافر و کالای همراه آنان در گیت‌های ورود و خروجی گمرکات و پایانه‌های مرزی هدف، کنترل شده است.
     
    به گفته وی، دراین مدت بیش از یک میلیون و ۵۳۰ هزار یورو و نزدیک به ۱۶ میلیون دینار و هفت هزار دلار از دلالان ارزی غیر مجاز کشف و ضبط شده است.
     
    رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به رصد و پایش ۵۴۸۷ محموله بار مواکب در مرکز و گمرکات هدف نیز گفت: در این مدت بیش از ۲۳ تن انواع مواد خوراکی از جمله گوشت قرمز، شکر قاچاق کشف شد.
     
    سردار رحیمی با اشاره به اینکه در این مدت ۶۵ مورد پرونده برای افراد متخلف دستگیر شده تشکیل شد، عنوان داشت: کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی با حضور در مرز‌های ۷ گانه خدمتگزار زائران اربعین حسینی هستند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما