دوشنبه 13 مرداد 1404 - Mon 04 Aug 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • نتیجه همکاری با آژانس حمله به تأسیسات هسته‌ای‌مان بود

  • هشدار! از خواب غفلت برخیزید!

  • خطای محاسباتی درباره براندازی موجب تقویت داخلی ایران شد

  • حزب‌الله لبنان آماده شده است

  • این غزه است که اسرائیل را از نقشه جهان حذف می‌کند

  • افزایش احتمال تغییرات قریب‌الوقوع در برخی نهادهای عالی امنیتی

  • مراسم بزرگداشت شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

  • پیام تسلیت به جناب سرهنگ شعبانپور

  • گلچین مداحی شهادت حضرت رقیه(س)

  • قالیباف صدای مظلومیت ایران در قلب ژنو فریاد زد

  • خروج هیئت‌های فلسطین، ایران و یمن از اجلاس بین‌المجالس به هنگام سخنرانی رئیس کنست اسرائیل

  • چرا اصرار بر یک باور در دولتمردان خصوصا وزارت خارجه پر‌رنگ است؟

  • پرده‌برداری رهبر انقلاب از لایه تمدنی جنگ ۱۲ روزه

  • هسته‌ای و حقوق بشر بهانه است آمریکا از توانایی‌های جمهوری اسلامی ناراحت است +صوت و فیلم

  • لایحه مقابله با نشر اکاذیب خلع سلاح جریان تحریف

  • دفاع پیش‌دستانه مشروع ایران: ضرورتی امنیتی در برابر تهدیدات مستمر

  • الاغ نمی پرد یونجه، موز نمی دهد!

  • موازنه برتری قدرت موشکی بر قدرت جنگنده‌ها

  • آتش زیر خاکستر اگر شعله‌ور شود!

  • مکانیسم ماشه با مرگ برجام باطل شد فریب اروپا را نخورید

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 406532
    تاریخ انتشار: 12/مرداد/1404 - 20:22

    ابراز همدردی «پاپ» با جوانان غزه

    تهران-ایرنا- پاپ لئو رهبر کاتولیک‌های جهان در مراسم اختتامیه‌ «یوبیل جوانان» در رم با اشاره به رنج‌های جوانان در غزه و سایر مناطق جنگ‌زده، آنان را نشانه‌ امکان ساخت جهانی دیگر دانست.

    ابراز همدردی «پاپ» با جوانان غزه

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا

    از واتیکان نیوز، پاپ لئو رهبر کاتولیک‌های جهان طی سخنانی در پایان مراسم عشای ربانی ویژه‌ اختتامیه «یوبیل جوانان» در شهر رم، همبستگی و نزدیکی قلبی خود را با جوانانی که از رنج‌های ناشی از جنگ و خشونت‌های انسانی در رنج‌اند، اعلام کرد.

     
    یوبیل در سنت مسیحی به‌ویژه در کلیسای کاتولیک به یک سال مقدس گفته می‌شود که در آن پاپ به توبه، بخشش گناهان، زیارت و مشارکت در برنامه‌های خاص معنوی دعوت می‌کند.
     
    رهبر کلیسای واتیکان ضمن محکوم کردن جنگ‌های اوکراین و غزه و همه سرزمین‌های درگیر جنگ گفت: «به جوانانی که از شدیدترین شرارت‌های بشری رنج می‌برند نزدیک‌تر از همیشه‌ایم. ما در کنار جوانان غزه هستیم. در کنار جوانان اوکراین و همه‌ سرزمین‌های جنگ‌زده‌ایم. خواهران و برادران جوان من، شما نشانه‌ این هستید که جهانی متفاوت ممکن است؛ جهانی مبتنی بر برادری و دوستی، جایی که تضادها نه با اسلحه بلکه با گفت‌وگو حل می‌شوند.»
     
    به گزارش ایرنا، پاپ پیشتر طی سخنانی اوضاع انسانی در نوار غزه را بسیار وخیم و درباره گرسنگی، خشونت و مرگ در این باریکه هشدار داد.
     
    رهبر کاتولیک‌های جهانی بار دیگر خواستار آتش‌بس در غزه و آزادی اسرای صهیونیست و همچنین دسترسی بی‌قید و شرط مردم غزه به کمک‌های انسانی شد.
     
    وی در یک تماس تلفنی با محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین «خواستار احترام کامل به حقوق بین‌الملل بشردوستانه شد و به‌ ویژه بر لزوم حفاظت از غیرنظامیان و اماکن مقدس، منع استفاده بی‌رویه از زور و انتقال اجباری جمعیت تاکید کرد.»

    نظرات بینندگان
    نظرات شما