پنجشنبه 04 دي 1404 - Thu 25 Dec 2025
  • جنجال دوباره رامین رضاییان در اینستاگرام

  • خیانت به کشور و آموزش فرار از مسئولیت به سیاستمداران غربی

  • انتقاد کارشناس حامی دولت از بودجه‌نویسی تورم‌زا

  • آیت‌الله میلانی یکی از ارکان نهضت اسلامی بود/ نامه ایشان در حمایت از امام (ره) یک سند تاریخی است +صوت و فیلم

  • جمع‌بندی جلسه با وزرا و رئیس‌جمهور به‌طورکامل اطلاع‌رسانی شده است

  • اصلی‌ترین مانع اسرائیل برای حمله مجدد به ایران چیست؟

  • پزشکیان به خودم اجازه نمی‌دهم چنین چیزی را بپذیرم

  • وقتی رهبرانقلاب به خاتمی هشدار دادند

  • ونزوئلا و آینده خاورمیانه!

  • تعطیلی نظارت مجلس و نگفتن مطالبات مردم؟!

  • سه عامل افزایش قیمت خودرو در بازار

  • زاکانی موفق‌ترین و کارآمد‌ترین شهردار تهران بوده است

  • حمله تند روزنامه کرباسچی به پزشکیان

  • وطن فروشی که به وطن دوست‌ها ناسزا می‌گوید

  • جنوب یمن؛ بوی توطئه و خیانت

  • مهندسی فروپاشی داخلی دشمن از معیشت تا روان جامعه

  • آقای پزشکیان، اشتباهات دولتتان پاشته آشیل تان نشود

  • ارتباط عامل شهادت قاضی رازینی و مقیسه با منافقین محرز شد

  • چرا بازسازی مدیریتی به نفع دولت پزشکیان است؟

  • ریشه گرانی دلار اینجاست

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 405627
    تاریخ انتشار: 31/تير/1404 - 00:13

    کلید سوالات کنکور منتشر شد

    کلید سوالات نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ دانشگاه ها و موسسات آموزشی بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور قرار گرفت.

    کلید سوالات کنکور منتشر شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ،

    نوبت دوم کنکور سال ۱۴۰۴ طی روزهای ۲۶ و ۲۷ تیر ماه سال جاری با شرکت بیش ا، ۸۰۰ هزار داوطلب برگزار شد.
     
    کلید سوالات نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ دانشگاه ها و موسسات آموزشی بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور قرار گرفت.
     
    در سال ۱۴۰۳ ظرفیت پذیرش در دانشگاه‌های دوره‌های روزانه، نوبت دوم، دانشگاه پیام نور، مؤسسات آموزش عالی غیرانتفاعی بیش از ۵۰۰ هزار نفر بوده است و بیش از ۱۸۷ هزار نفر در دوره های رایگان پذیرش شدند. ظرفیت پذیرش آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ مردادماه و در دفترچه راهنمای انتخاب رشته قطعی و نهایی می شود؛ اما پیش‌بینی می شود همچون سال گذشته در همین حدود باشد.
     
    در این رابطه معاون آموزشی وزارت علوم با تاکید بر اینکه سیاست افزایش ظرفیت بدون برنامه در برنامه وزارت علوم نیست، تاکید کرد: ظرفیت دانشگاه‌ها حدود ۴۸۰ هزار نفر است؛ ولی عدد دقیق آن، هفته اول مردادماه نهایی و مشخص می‌شود، چون مورد به مورد و دانشگاه به دانشگاه باید بررسی شود.
     
    بر اساس اعلام سازمان سنجش آموزش کشور، ‌۶۰ درصد نمره کل کنکور امسال به سوابق تحصیلی و ۴۰ درصد نیز به نمره آزمون اختصاص می‌یابد.
     
    جوان‌ترین داوطلب کنکور متولد ۱۳۸۹ از شهر زرند کرمان در گروه آزمایشی هنر و مسن ترین داوطلب نیز یک آقا متولد ۱۳۲۴ از تهران در گروه آزمایشی علوم انسانی کنکور شرکت کردند.
     
    نتایج اولیه (نمره خام و نمره کل نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴) نیمه دوم مردادماه اعلام می‌شود.
     
    کارنامه ملاک انتخاب رشته (شامل رتبه، نمره کل و سایر اطلاعات) در دهه اول شهریورماه و ثبت نام و انتخاب رشته بر اساس سوابق تحصیلی دهه اول شهریورماه در سایت سنجش در دسترس داوطلبان قرار می‌گیرد.
     
    اعلام نتایج نهایی در نیمه اول مهرماه خواهد بود. ۶۴ درصد داوطلبان نوبت دوم کنکور بانوان هستند، ۳۶ درصد داوطلبان این آزمون را آقایان تشکیل می‌دهند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما