دوشنبه 23 تير 1404 - Mon 14 Jul 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • بیانیه است یا دیکته اسرائیل و آمریکا؟!

  • موشک‌های ایران باعث شد اسرائیل درخواست آتش‌بس دهد+فیلم

  • مکانیسم ماشه کاغذ پاره است فریب نخورید!

  • چشم‌انداز فروپاشی اسرائیل از نگاه کارشناس پیشین بانک جهانی +عکس

  • انسجام آری؛ تسلیم خیر؛ استحاله هم هرگز!

  • خورشید در میانه آن شب طلوع کرد

  • مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی (ع) در حسینیه امام خمینی با حضور رهبر انقلاب + فیلم

  • تمجید خاص یک رئیس جمهور خارجی از رهبر انقلاب

  • مدیریت یک جنگ فقط با ۳ پیام

  • وعده صادق رهبر انقلاب شوک بزرگ به «ترامپ» و «نتانیاهو» بود

  • معمای برآشفتگی نتانیاهو و ترامپ

  • تهدیدکننده رهبری و مرجعیت حکم محارب دارد +سند

  • تشییع باشکوه شهدای اقتدار ایران؛ نماد وحدت و استکبارستیزی ملت/ حضور رئیس‌جمهور در جمع حاضرین مراسم +عکس و فیلم

  • از دکترین تا راهبُرد نظامی آیت‌الله خامنه‌ای در جنگ ۱۲ روزه

  • ملت بزرگ ایران سطح جدیدی از جنگ‌های جهان را تجربه کرد/ رژیم اسرائیل با هدف نابودی دانش به فناوری کشور حمله کرد

  • به ملت ایران تبریک عرض میکنم/ رژیم صهیونی زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد

  • آغاز پاسخ نظامی ایران به تجاوز ارتش آمریکا + عکس و فیلم

  • تغییر استراتژی رسانه‌‌ای رژیم از ادعای پیروزی به مظلوم‌نمایی

  • تصاویر: موج دوازدهم حملات ایران به اسرائیل

  • سلام و صبح بخیر تل آویو در یک نگاه

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 405039
    تاریخ انتشار: 22/تير/1404 - 23:26

    تلاش دولت برای بازگشت قیمت‌ها به قبل از جنگ

    معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه شیوه مدیریت اقتصادی کشور در جنگ ۱۲ روزه الگو قرار گیرد، گفت: اجازه نمی‌دهیم دشمنان از جبهه اقتصادی به کشور آسیب برسانند.

    تلاش دولت برای بازگشت قیمت‌ها به قبل از جنگ

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر

    محمدرضا عارف در جلسه ستاد تنظیم بازار که وزرای صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، ارتباطات و فناوری اطلاعات، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، دادگستری، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، امور اقتصادی و دارایی و راه و شهرسازی، دبیر هیأت دولت، معاون اجرایی رئیس‌جمهور، رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت، رئیس کل بانک مرکزی و مسئولان دستگاه‌های مرتبط حضور داشتند، اهمیت ارتقا سرمایه اجتماعی ایجاد شده در جنگ ۱۲ روزه را خاطرنشان کرد و گفت: اگر عده قلیلی بخواهند در شرایط خاص کشور اقلام و کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم را گران‌فروشی کنند قطعاً دستگاه‌های نظارتی باید با آنها برخورد قاطعانه و عبرت‌آموز بعمل آورند. از طرفی اجازه هم نمی‌دهیم دشمنان از جبهه اقتصادی به کشور آسیب برسانند.

     
     
    معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید برافزایش نظارت‌ها و برخورد با برخی گران‌فروشی‌ها و احتکار در بازار کالاهای اساسی و خوراکی افزود: مصوبه جلسه هفته گذشته ستاد تنظیم بازار مبنی بر بازگشت قیمت‌ها به قبل از آغاز جنگ ۱۲ روزه لازم‌الاجراست و همه بخش‌ها از جمله نهادهای مرتبط با دولت موظف به اجرای مصوبات ستاد تنظیم بازار هستند.
     
    وی همچنین با بیان اینکه قانون برنامه هفتم پیشرفت کشور برای شرایط عادی و نه وضعیت جنگی کشور نوشته شده است، تأکید کرد: شیوه مدیریت اقتصادی کشور در جنگ ۱۲ روزه به عنوان الگو و مبنا قرار گیرد.
     
    همچنین در این جلسه کلیات طرح اولویت‌بندی کالا و خدمات به منظور رصد اقلام از حیث تأمین، توزیع، قیمت و تبیین شرح وظایف دستگاه‌ها بررسی و مصوب شد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما