چهارشنبه 18 تير 1404 - Wed 09 Jul 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • انسجام آری؛ تسلیم خیر؛ استحاله هم هرگز!

  • خورشید در میانه آن شب طلوع کرد

  • مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی (ع) در حسینیه امام خمینی با حضور رهبر انقلاب + فیلم

  • تمجید خاص یک رئیس جمهور خارجی از رهبر انقلاب

  • مدیریت یک جنگ فقط با ۳ پیام

  • وعده صادق رهبر انقلاب شوک بزرگ به «ترامپ» و «نتانیاهو» بود

  • معمای برآشفتگی نتانیاهو و ترامپ

  • تهدیدکننده رهبری و مرجعیت حکم محارب دارد +سند

  • تشییع باشکوه شهدای اقتدار ایران؛ نماد وحدت و استکبارستیزی ملت/ حضور رئیس‌جمهور در جمع حاضرین مراسم +عکس و فیلم

  • از دکترین تا راهبُرد نظامی آیت‌الله خامنه‌ای در جنگ ۱۲ روزه

  • ملت بزرگ ایران سطح جدیدی از جنگ‌های جهان را تجربه کرد/ رژیم اسرائیل با هدف نابودی دانش به فناوری کشور حمله کرد

  • به ملت ایران تبریک عرض میکنم/ رژیم صهیونی زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد

  • آغاز پاسخ نظامی ایران به تجاوز ارتش آمریکا + عکس و فیلم

  • تغییر استراتژی رسانه‌‌ای رژیم از ادعای پیروزی به مظلوم‌نمایی

  • تصاویر: موج دوازدهم حملات ایران به اسرائیل

  • سلام و صبح بخیر تل آویو در یک نگاه

  • سنگین ترین حمله امروز صبح به تل آویو صدای انفجارهای مهیب در فلسطین اشغالی +فیلم و عکس

  • رشید فرمانده بزرگ بدر و خیبربود

  • جنگ افروز بی حافظه/سخنان ضد ونقیص دونالد ترامپ در 24 ساعت گذشته

  • دستگیری اعضای موساد در البرز و اصفهان

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 404718
    تاریخ انتشار: 17/تير/1404 - 20:12

    کلاهبرداری ۱۰۰۰ میلیاردی در پوشش خرید خشکبار

    رئیس پلیس آگاهی پایتخت، از دستگیری اعضای یک باند کلاهبردار هزار میلیاردی خبر داد.

    کلاهبرداری ۱۰۰۰ میلیاردی در پوشش خرید خشکبار

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران

    سردار علی ولیپور گودرزی در این خصوص، اظهار کرد: پرونده‌ای با شکایت ۱۵ نفر از شهروندان، از جمله اهالی استان خراسان رضوی، به‌ارزش حدود یک هزار میلیارد ریال، از سوی دادسرای ناحیه ۶ تهران برای رسیدگی تخصصی به پلیس آگاهی ارجاع شد.

     

    وی افزود: بررسی‌ها نشان داد که از تیرماه ۱۴۰۳، گروهی از متهمان با تبلیغات گسترده در فضای مجازی و راه‌اندازی دفتری تحت عنوان بازرگانی، مدعی خرید خشکبار از جمله پسته و زعفران با قیمتی بالاتر از نرخ بازار بودند. آنها در ابتدا بخشی از معاملات را به‌صورت نقدی انجام دادند و با جلب اعتماد فروشندگان، در مراحل بعدی اقدام به پرداخت مبالغ کلان با چک‌های جعلی کردند.

     

    سردار گودرزی گفت: با انجام تحقیقات میدانی مشخص شد این اقدامات توسط یک شبکه سازمان‌یافته هدایت می‌شده است که در رأس آن ۲ فرد بانفوذ در بازار خشکبار حضور داشته‌اند و با جذب و آموزش اعضای دیگر، مراحل مختلف عملیات کلاهبرداری از جمله اجاره دفتر کار، تبلیغات، جعل هویت، افتتاح حساب بانکی، دریافت دسته‌چک، خرید و جمع‌آوری کالا و در نهایت فروش و فرار را طراحی و اجرا کرده‌اند.

     

    رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ متذکر شد: بر اساس مستندات، اعضای این شبکه با استفاده از مدارک هویتی دیگران اقدام به افتتاح حساب و دریافت دسته‌چک می‌کردند و پس از مدتی فعالیت، با استفاده از چک‌های جعلی اقدام به خرید عمده خشکبار از سراسر کشور می‌کردند و پس از فروش کالا‌ها و تحصیل منافع مالی، از محل متواری می‌شدند.

     

    وی افزود: تحقیقات نشان داد بخشی از وجوه حاصل از این اقدامات نیز با هدف پولشویی در قالب خرید و فروش سکه در بازار سرمایه‌گذاری می‌شده است، در همین رابطه، تعدادی از افراد مرتبط با این شبکه که در امور مالی و تراکنش‌های غیرقانونی نقش داشتند، شناسایی و بازداشت شدند.

     

    سردار گودرزی گفت:در نهایت، با اقدامات اطلاعاتی و پلیسی، تمامی اعضای کلیدی این شبکه شناسایی و طی چند عملیات غافلگیرانه دستگیر شدند. تحقیقات تکمیلی برای شناسایی دیگر افراد مرتبط و بررسی زوایای پنهان پرونده ادامه دارد.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما