دوشنبه 16 تير 1404 - Mon 07 Jul 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • تمجید خاص یک رئیس جمهور خارجی از رهبر انقلاب

  • مدیریت یک جنگ فقط با ۳ پیام

  • وعده صادق رهبر انقلاب شوک بزرگ به «ترامپ» و «نتانیاهو» بود

  • معمای برآشفتگی نتانیاهو و ترامپ

  • تهدیدکننده رهبری و مرجعیت حکم محارب دارد +سند

  • تشییع باشکوه شهدای اقتدار ایران؛ نماد وحدت و استکبارستیزی ملت/ حضور رئیس‌جمهور در جمع حاضرین مراسم +عکس و فیلم

  • از دکترین تا راهبُرد نظامی آیت‌الله خامنه‌ای در جنگ ۱۲ روزه

  • ملت بزرگ ایران سطح جدیدی از جنگ‌های جهان را تجربه کرد/ رژیم اسرائیل با هدف نابودی دانش به فناوری کشور حمله کرد

  • به ملت ایران تبریک عرض میکنم/ رژیم صهیونی زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد

  • آغاز پاسخ نظامی ایران به تجاوز ارتش آمریکا + عکس و فیلم

  • تغییر استراتژی رسانه‌‌ای رژیم از ادعای پیروزی به مظلوم‌نمایی

  • تصاویر: موج دوازدهم حملات ایران به اسرائیل

  • سلام و صبح بخیر تل آویو در یک نگاه

  • سنگین ترین حمله امروز صبح به تل آویو صدای انفجارهای مهیب در فلسطین اشغالی +فیلم و عکس

  • رشید فرمانده بزرگ بدر و خیبربود

  • جنگ افروز بی حافظه/سخنان ضد ونقیص دونالد ترامپ در 24 ساعت گذشته

  • دستگیری اعضای موساد در البرز و اصفهان

  • حادثه برای ۳ نفتکش در بندر خور فکان تنگه هرمز

  • شهادت ۳ تن از کارکنان صدا و سیما در حمله دیروز اسرائیل

  • تل آویو پس از حمله موشکی امروز صبح سپاه پاسداران، به شهر ارواح تبدیل شد+عکس و فیلم

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 404564
    تاریخ انتشار: 15/تير/1404 - 18:15

    تأکید بر رعایت نکات بهداشتی در تهیه و توزیع غذای نذری

    هم‌زمان با ایام محرم، وزارت بهداشت بر رعایت نکات ایمنی و بهداشتی در تهیه و توزیع غذای نذری برای حفظ سلامت عزاداران تأکید کرد.

    تأکید بر رعایت نکات بهداشتی در تهیه و توزیع غذای نذری

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از وبدا

    با آغاز ایام عزاداری ماه محرم و افزایش تهیه و توزیع غذای نذری در سطح کشور، وزارت بهداشت بر لزوم رعایت نکات بهداشتی در تمام مراحل تهیه، پخت و توزیع غذا تأکید کرد و هدف از این توصیه‌ها، پیشگیری از بروز بیماری‌های مرتبط با غذا و حفظ سلامت عزاداران است.

    در این راستا، توصیه می‌شود که گوشت و برنج به‌صورت کامل پخته شوند و از مصرف غذاهای نیم‌پز یا مانده به‌طور جدی پرهیز شود. همچنین نگهداری طولانی غذا در دمای محیط می‌تواند خطر رشد میکروارگانیسم‌ها را افزایش دهد؛ بنابراین باید از این کار خودداری شود.

    برای بسته‌بندی و توزیع غذا، استفاده از ظروف یک‌بار مصرف مناسب، ترجیحاً از نوع گیاهی یا آلومینیومی و مقاوم در برابر حرارت، توصیه می‌شود و تماس مستقیم دست با غذا نیز باید به‌طور کامل اجتناب شود و فرآیند پخت و توزیع تنها توسط افرادی که از سلامت کامل برخوردار بوده و فاقد هرگونه علائم بیماری هستند انجام گیرد.

    وجود سیستم تهویه مناسب از جمله پنجره، هواکش یا فن در محل پخت غذا ضروری است. همچنین باید وسایل و ظروف آشپزخانه روزانه شسته و ضدعفونی شوند و از آب سالم و بهداشتی برای پخت، شرب، وضو و شست‌وشو استفاده شود.

    در کنار این موارد، دفع بهداشتی فاضلاب و زباله‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است و باید از تجمع زباله و پسماند در اطراف محل تهیه یا توزیع غذا جلوگیری شود و اطمینان از سلامت آب شرب مورد استفاده نیز یکی از مهم‌ترین اصولی است که سلامت عمومی را تضمین می‌کند.

    رعایت این نکات بهداشتی، ضمن ارتقای کیفیت خدمات نذری، نقش مؤثری در حفظ سلامت عمومی جامعه و پیشگیری از بروز بیماری‌ها ایفا می‌کند و اقدامی مسئولانه در کنار عمل خیر تلقی می‌شود.


     

     

    برچسب ها: بهداشت ، نذری ، غذا ، رعایت ،
    نظرات بینندگان
    نظرات شما