به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان
بیشتر میوههای تابستانی سرشار از ویتامین C هستند که به دلیل نقش آن در تقویت سیستم ایمنی، کاهش خطر بیماری و کمک به ترمیم بافتهای بدن شناخته شده است.
در اینجا راهنمای شما برای انتخاب میوه تابستانی مناسب، بر اساس ارزش غذایی و فواید سلامتی آن، آمده است:
- گیلاس
التهاب و در نتیحه خطر ابتلا به بیماریهای مزمن مانند سرطان و دیابت را کاهش دهد.
این میوه حاوی فلاونوئیدهایی است که برای سلامت مغز و عملکرد شناختی مفید هستند. سرشار از ویتامین C و فیبر است و کالری و قند کمی دارد.
گیلاس سرشار از پتاسیم و کم سدیم است و به همین دلیل برای فشار خون و سلامت قلب مفید است.
- انواع توتها
شامل: توت فرنگی، بلوبری، کرنبری، شاه توت و تمشک.
سرشار از آنتیاکسیدان است که از قلب محافظت میکند و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی را کاهش میدهد. (خوردن روزانه ۳ وعده انواع توت یا سایر غذاهای غنی از فلاونوئید، سلامت شما را با افزایش سن بهبود میبخشد.)
- هلو
علاوه بر ویتامینها و مواد معدنی مفید، حاوی آنتیاکسیدان نیز هست. این ماده هضم غذا را بهبود میبخشد، ایمنی را تقویت میکند و با کاهش التهاب، کلسترول و فشار خون مرتبط است.
زردآلو
به دلیل محتوای بالای فیبر و ویتامینهای A، C و E، به عنوان یک "سوپر غذا" در نظر گرفته میشود. این ماده به عنوان یک آنتیاکسیدان عمل میکند که سلولها را از آسیب محافظت میکند و همچنین از سلامت دستگاه گوارش و چشمها پشتیبانی میکند.
هندوانه
منبع خوبی از پتاسیم است که به تعادل مایعات و عملکرد اعصاب و عضلات کمک میکند.
همچنین کالری کمی دارد و حاوی مواد مغذی است که برای حفظ سلامت کلی مفید هستند.