شنبه 03 مرداد 1405 - Sat 25 Jul 2026
  • یزید زمان به زائران کربلا حمله کرد

  • جاده‌ای میان دو اقلیم / عکس

  • مشاهده یک خرس غول‌پیکر بر فراز تیر برق! / فیلم

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۱ مرداد

  • اولتیماتوم ترامپ به عون: یا جولانی، یا نتانیاهو! + عکس

  • هلاکت متجاوزان در درگیری مرزبانان با گروهک تروریستی

  • روایت خبرنگار بی‌بی‌سی از دقت موشک‌های ایرانی

  • پاسخ قالیباف به ترامپ: امنیت برای همه یا هیچکس!

  • ایران با سریع‌ترین رشد سالمندی روبه‌رو است

  • ترامپ در باتلاق جنگ ایران گرفتار شده است

  • هشدار ستاد اربعین درباره پول همراه زائران

  • خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ۹، انهدام ۸فروند پهپاد

  • خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ۹، انهدام ۸فروند پهپاد

  • حمله سنگین سپاه به پایگاه‌های آمریکا در اردن/فیلم

  • افزایش حملات متقابل ایران و آمریکا و نگرانی از گسترش جنگ/مذاکرات پشت‌پرده با ایران در جریان است /توانمندی موشکی ایران همچنان پابرجاست+عکس

  • ادعای دوباره آمریکا علیه تنگه هرمز و ایران

  • سفر اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس به استان‌های جنوبی

  • دوراهی ستاره آبی پوش بین استقلال و پرسپولیس

  • تصویر ماهواره‌ای از انهدام رادار هشدار اولیه آمریکا در کویت

  • فیلم / کارگاه بمب‌سازی عامل فعال کودتای دی‌ماه ۱۴۰۴

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 404066
    تاریخ انتشار: 05/تير/1404 - 19:17

    تخصیص اعتبار برای آزاد راه هشترود - مراغه

    نماینده مردم هشترود و چاراویماق در مجلس شورای اسلامی از تخصیص ۱۴۰ میلیارد تومان اعتبار برای آزاد راه هشترود - مراغه از توازن ملی خبر داد.

    تخصیص اعتبار برای آزاد راه هشترود - مراغه

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان

    فرامرز شهسواری در کمیته برنامه ریزی هشترود با بیان اینکه به رغم وجود آب در سد سهند متاسفانه برخی روستا‌ها با تنش آبی مواجه هستند گفت: با احداث تصفیه خانه آب شرب در سد کلقان بزودی برای برخی روستا‌های در مسیر این سد و شهر هشترود آبرسانی خواهد شد.

    شهسواری خواستار بودجه کافی و لازم برای مجتمع آبرسانی کوهسار و سهند شد و گفت: باید این مجتمع‌ها امسال تکمیل و تجهیز شود.

    عضو کمیسیون عمران مجلس از تخصیص ۱۴۰ میلیارد تومان اعتبار برای آزاد راه هشترود مراغه از توازن ملی خبر داد.

    ابراهیم حسنی فرماندار شهرستان هشترود هم از تصویب اعتبار ۲۰۳ میلیارد تومانی برای شهرستان هشترود در حوزه‌های مختلف خبر داد و گفت: این رقم نسبت مشابه سال گذشته ۲۵ درصد رشد داشته است.

    حسنی گفت: سال گذشته عملکرد اعتبارات مصوب ۱۷۸ میلیارد تومان بود که ۱۰۹ میلیارد تومان آن تخصیص یافت.

    فرماندار هشترود اعتبارات مدارس و نوسازی این شهرستان را ناچیز دانست و خواستار برچیده شدن مدارس سنگی و کانکسی در این شهرستان را شد.

    حسنی با بیان اینکه ۸ درصد رشد جمعیت داشته‌ایم خواستار افزایش اعتبارات عمرانی و راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شد و گفت: متاسفانه هنوز برخی راه‌های روستایی مثل راه بین مزارع است و اهالی به سختی تردد می‌کنند.

    جلیل زاده معاون حفاظت و بهره‌برداری آب منطقه‌ای آذربایجان شرقی گفت: ۳ هزار هکتار از پایاب سد سهند کار شده و ۲ هزار هکتار هم به بخش خصوصی واگذار شده که با اتمام آن در بخش صنعت و کشاورزی منطقه برای بیش از ۳۰ هزار نفر ایجاد اشتغال خواهد شد.

    رزی منش سرپرست دفتر فنی، امور عمرانی، حمل‌ونقل و ترافیک استانداری آذربایجان شرقی هم تنها راه نجات اقتصاد کشور علی الخصوص منطقه‌ گردشگری همچون هشترود را در حوزه گردشگری دانست و گفت: با تخصیص اعتبارات کافی در حوزه گردشگری و سرمایه گذاری بخش خصوصی علی الخصوص در قلعه باستانی تاریخی ضحاک می‌توان منطقه هشترود را شکوفا کرد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما