دوشنبه 02 تير 1404 - Mon 23 Jun 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • تغییر استراتژی رسانه‌‌ای رژیم از ادعای پیروزی به مظلوم‌نمایی

  • تصاویر: موج دوازدهم حملات ایران به اسرائیل

  • سلام و صبح بخیر تل آویو در یک نگاه

  • سنگین ترین حمله امروز صبح به تل آویو صدای انفجارهای مهیب در فلسطین اشغالی +فیلم و عکس

  • رشید فرمانده بزرگ بدر و خیبربود

  • جنگ افروز بی حافظه/سخنان ضد ونقیص دونالد ترامپ در 24 ساعت گذشته

  • دستگیری اعضای موساد در البرز و اصفهان

  • حادثه برای ۳ نفتکش در بندر خور فکان تنگه هرمز

  • شهادت ۳ تن از کارکنان صدا و سیما در حمله دیروز اسرائیل

  • تل آویو پس از حمله موشکی امروز صبح سپاه پاسداران، به شهر ارواح تبدیل شد+عکس و فیلم

  • لایو خبرنگار صدا وسیما در زمان حمله اسرائیل

  • خبرنگار صداوسیما: تعدادی از همکارانم مجروح شده‌اند +فیلم

  • حمله اسرائیل به چیتگر و حوالی ایران مال

  • حمله اسرائیل به چیتگر و حوالی ایران مال

  • سفارت ما در تل‌آویو، خسارت جزئی وارد شده

  • سپاه پاسداران با تاسیسات رافائل چه کرد/رافائل شاهرگ حیاتی اسرائیل است

  • تخریب منزل پدری لاله و ستاره اسکندری در حمله روز گذشته اسرائیل داد.

  • ساقط شدن دو پهپاد متخاصم بر فراز آسمان زنجان + عکس

  • حمله رژیم صهیونیستی به مشهد/المیادین: به یک هواپیمای سوخت‌رسانی ایرانی در فرودگاه مشهد حمله شده/ فارس: وقوع ۲ انفجار در مشهد

  • پدافند شبانه تهران

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 403831
    تاریخ انتشار: 02/تير/1404 - 11:51

    قیمت طلا و سکه امروز 2 تیر

    قیمت طلا و سکه امروز 2 تیر 1404 مطلب زیر را بخوانید.

    قیمت طلا و سکه امروز 2 تیر

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» 

    بازار طلا روز یکشنبه در بلاتکلیفی قرار داشت. از یک سو بازار طلا نیمه تعطیل بود، از سوی دیگر تاخیر در اعلام قیمت‌ها به طور رسمی، معاملات بازار را بی‌ثبات کرد و معامله‌گران به دلیل تنش‌های سیاسی تمایلی به مبادله نداشتند.

    معاملات بازار طلا به پیروی از مبادلات پشت خطی صورت گرفته در سه روز تعطیلی گذشته منتهی شد و فعالان این بازار با وجود باز بودن بازار، ترجیح دادند مبادله تازه‌ای نکنند.

    پیش بینی قیمت طلا و سکه

    تصویب قطعنامه ضدایرانی شورای حکام در پنجشنبه هفته گذشته، حملات رژیم صهیونیستی و پاسخ متقابل ایران و از دست رفتن توافق میان ایران و آمریکا افزایش قیمت در بازار طلا و سکه را رقم زد.

    فعالان بازار طلا با وجود ابهام در شرایط سیاسی و احتمال تداوم وضع موجود ترجیح می‌دهند روی دارایی‌شان ریسک نکنند و از هرگونه‌ مبادله‌ای پرهیز کنند. آنها برای روزهای باقیمانده از هفته جاری با وجود نوسان قیمت‌ها افت تقاضا و کاهش مبادلات را پیش‌بینی می‌کنند.

    گفتنی است اونس جهانی طلا در تعطیلی پایان هفته بازارهای جهانی رقم ۳۴۳۲ دلاری و اونس جهانی نقره روی رقم ۳۶ دلار و ۳۲ سنتی ایستاده است.

    سکه امامی ۱۰ میلیون تومان گران شد

    در سایت اتحادیه طلا و جواهر تهران قیمت سکه امامی یکشنبه ۲۵ خرداد با رشد ۱۰ میلیون و ۶۱۰ هزار تومانی روی رقم ۸۶ میلیون ۵۰۰ هزار تومانی ایستاد. قیمت سکه‌ بهار آزادی با رشد هشت میلیون و ۸۸۵ هزار تومانی روی رقم ۷۸ میلیون تومانی معامله شد.

    گفتنی است قیمت نیم‌سکه رشد پنج میلیون و ۶۰۰ هزار تومانی داشت و روی رقم ۴۸ میلیون تومانی بسته شد. قیمت ربع سکه با رشد ۶ میلیون و ۲۰۰ هزار تومانی با رقم ۳۱ میلیون تومانی معامله شد و سکه گرمی با افزایش سه میلیون و ۶۰۰ هزار تومانی در سطح ۱۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی ایستاد.

    قیمت طلا در روز یکشنبه اعلام نشد و معامله‌گران در بلاتکلیفی قرار داشتند. همین مساله به سردرگمی معاملات بازار فلز زرد منتهی شد.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما