یکشنبه 22 شهريور 1405 - Sun 13 Sep 2026
  • سفر علیرضا بیرانوند با تراکتور به امارات

  • حاشیه هجدهمین اجلاس سران کشورهای عضو بریکس / عکس

  • آخرین خبر از تردد تنگه هرمز

  • والیبال ایران نایب قهرمان آسیا شد

  • شهید کاوه؛ فرمانده جوانی که دشمن را به‌درستی شناخت + صوت

  • عملیات برق‌آسای یمن نمای قدرت عظیم جبهه مقاومت

  • حمله هوایی به سلیمانیه عراق

  • بهترین ادویه‌ها برای سلامت کبد

  • حمله اسرائیل به یک خودرو در غزه / فیلم

  • قیمت روز خودرو | جدول جدید امروز

  • آیا جی دی ونس می‌تواند مسیر جنگ را تغییر دهد؟

  • بلعیده شدن یک خودرو در نیشابور+ فیلم

  • تفاهم تهران و مسقط بر سر هرمز؛ راهی برای کاهش تنش یا آغاز فصل تازه جنگ میان ایران و آمریکا؟

  • ستاره خارجی به استقلال رسید

  • بهترین نوشیدنی بعد از شام برای سلامت کلیه

  • قیمت گوشت قرمز امروز یکشنبه ۲۲ شهریور

  • ۶ منبع غنی از غله های پرفیبر

  • خبری از پرسپولیس در رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا نیست

  • قیمت موبایل‌ امروز یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵

  • خوش‌رقصی زیرزمینی‌ها در فستیوال ونیز خریدار نداشت + عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 403655
    تاریخ انتشار: 30/خرداد/1404 - 16:34

    قیمت سیب زمینی و گوجه فرنگی کاهشی شد

    رئیس اتحادیه بارفروشان گفت: در حال حاضر در عرضه هیچ یک از اقلام‌میوه و صیفی بویژه ۴ قلم قوت اصلی مردم کمبودی وجود ندارد.

    قیمت سیب زمینی و گوجه فرنگی کاهشی شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ،

     اکبر یاوری رئیس اتحادیه بارفروشان میدان مرکزی گفت: بازار میوه و صیفی قبل از حمله ناجوانمردانه اسرائیل با ثبات بود که متاسفانه وقوع جنگ در ابتدا مسئله ترابری دچار مشکل کرد به طوریکه بار کمتری وارد میدان شد و در نهایت قیمت سیب زمینی و گوجه فرنگی به عنوان قوت اصلس خانوار دچار نوسان شد.

    به گفته وی، اتحادیه بارفروشان با رایزنی اعضای صنف و اتخاذ تمهیدات لازم در این شرایط تعطیلی ندارند به طوریکه در شرایط کنونی سیب زمینی و گوجه فرنگی در میدان مازاد بر نیاز است.

    یاوری با بیان اینکه بار به میزان کافی در میدان وجود دارد، افزود: در حال حاضر بار به میزان کافی در میدان عرضه می شود و جای هیچ گونه نگرانی نیست.

    این مقام مسئول ادامه داد: با تعلل در بارگیری قیمت هرکیلو گوجه فرنگی و سیب زمینی به ۳۵ هزارتومان رسیده بود که با اتخاذ تمهیدات اتحادیه بارفروشان روند کاهشی شد به طوریکه هرکیلو سیب زمینی به ۱۷ تا ۲۸ هزارتومان و گوجه فرنگی ۲۰ تا ۲۸ هزارتومان رسید.

    وی قیمت هرکیلو پیاز در میدان مرکزی را ۱۰ تا ۲۰ هزارتومان و خیار ۷ تا ۱۸ هزارتومان اعلام کرد و گفت: در حال حاضر در ۴ قلم گوجه فرنگی، خیار، سیب زمینی و پیاز به عنوان قوت اصلی مردم کمبودی وجود ندارد و بار حتی مازاد بر نیاز در داخل میدان وجود دارد به طوریکه سیب زمینی ۳۰۰ تن و گوجه فرنگی ۱۱۰ تا ۱۲۰ تن داخل میدان مانده است.

    رئیس اتحادیه بارفروشان با تاکید بر اجتناب از خرید مازاد و ذخایر خانگی تصریح کرد: مردم به میزان نیاز روزانه و مصرفشان خریداری کنند چراکه در این فصل امکان انباشت و ذخیره سازی وجود ندارد و بار به وفور است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما