جمعه 23 خرداد 1404 - Fri 13 Jun 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • رهبر انقلاب : اسرائیل منتظر مجازاتی سخت باشد

  • جزئیات حمله رژیم صهیونیستی به ایران +فیلم

  • جایگاه و شأن حقوقی مجلس از نظر رهبر انقلاب اسلامی/در تصمیم‌گیری و رای‌گیری‌ها اغراض شخصی را دخیل نکنید+فیلم و صوت

  • گروسی عامل موساد است به کشور راهش ندهید!

  • عملیات پیچیده اطلاعاتی در انتقال اسناد رژیم صهیونیستی

  • آیت‌الله خامنه‌ای و چالش ترمیدور

  • توچال سفید پوش شد

  • مذاکرات زیر بار انتظارت تهران و واشنگتن بر سر غنی سازی فرو می پاشد/چرا معامله با ایران برای ترامپ سرنوشت ساز است؟

  • انقلاب امام جایگاه آمریکا را تنزل داد/ در قضیه هسته‌ای طرح آمریکا صددرصد ضد «ما می‌توانیم» است/ دشمن هیچ غلطی نمی تواند بکند+فیلم

  • «‌مین» را علی‌(ع) کاشت و خمینی منفجر کرد

  • پیام تسلیت به جناب آقای مهندس رحیم زردرنگ

  • تیر خلاص به مذاکرات هسته‌‌ای با قانون جدید سنا

  • پایان زودرس !

  • پاره کردن کتاب های درسی مدارس پسرانه

  • جنگنده میگ 29 ارتش برفراز پایتخت

  • به خاطر عشقم، بازی مقابل گلزار را رد کردم!

  • «گزارش جامع» گروسی به آژانس درمورد ایران

  • تهران فعالیت‌ها و مواد هسته‌ای در سه سایت اعلام نشده‌ی لویزان-شیان، ورامین و تورقوزآباد را گزارش نکرده بوده

  • ما در این میان کجای کاریم؟!

  • فناوری هسته‌ای حق مسلم ملت ایران است

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 403257
    تاریخ انتشار: 22/خرداد/1404 - 14:17

    نتانیاهو در تلاش برای عادی سازی روابط با جولانی

    یک وبگاه آمریکایی اعلام کرد که بنیامین نتانیاهو خواستار میانجیگری آمریکا برای عادی سازی روابط رژیم صهیونیستی با رژیم جولانی شده است.

    نتانیاهو در تلاش برای عادی سازی روابط با جولانی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تسنیم

     منابع صهیونیستی به وبگاه آمریکایی آکسیوس اعلام کردند که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی به «تام باراک» فرستاده ویژه آمریکا در سوریه اعلام کرده که تمایل دارد مذاکرات با حاکمیت جدید سوریه به ریاست ابو محمد جولانی [احمد الشرع] را با میانجگری آمریکا آغاز کند.

     
    این منابع اعلام کردند که نتانیاهو به دنبال دستیابی به توافق امنیتی با دمشق است تا زمینه ساز توافق سازش فراگیر بین دو طرف شود. بر اساس این گزارش، نتانیاهو از مجموعه‌ای از تحولات منطقه‌ای از جمله دیدار دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا با جولانی در عربستان سعودی و تصمیم واشنگتن برای رفع تحریم‌ها از سوریه در این راستا استفاده کرده است.
     
    این مسئول صهیونیست مدعی شده که جولانی مستقیماً از آنکارا دستور نمی‌گیرد و تمایل خود را برای ایجاد مناسبات قدرتمند با واشنگتن و ریاض اعلام کرده و رژیم صهیونیستی این رویکرد را فرصتی دیپلماتیک برای عادی سازی روابط خود با حاکمیت جدید سوریه می‌داند.
     
    پیش از این مارلین استاتسمن عضو کنگره آمریکا فاش کرد که ابومحمد جولانی سرکرده تروریست‌های حاکم بر سوریه آمادگی خود را برای صلح با رژیم صهیونیستی و مذاکره در خصوص بلندی‌های جولان به شرط محافظت از اتحاد سوریه اعلام کرده است.
     
    وی گفت که با جولانی صحبت کرده و وی در این گفتگوها بر آمادگی خود برای حل و فصل سیاسی اختلافات با رژیم صهیونیستی از جمله موضوع بلندی‌های اشغالی جولان تاکید کرده است.
     
    این در حالی است که رژیم صهیونیستی بعد از سقوط نظام بشار اسد، صدها نوبت مناطق مختلف سوریه را بمباران کرده و جنوب این کشور را به صورت گسترده اشغال کرده است، اما این تجاوزات رژیم صهیونیستی با هیچ واکنش جدی از سوی رژیم تروریستی جولانی رو به رو نشده است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما