چهارشنبه 08 مرداد 1404 - Wed 30 Jul 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • چرا اصرار بر یک باور در دولتمردان خصوصا وزارت خارجه پر‌رنگ است؟

  • پرده‌برداری رهبر انقلاب از لایه تمدنی جنگ ۱۲ روزه

  • هسته‌ای و حقوق بشر بهانه است آمریکا از توانایی‌های جمهوری اسلامی ناراحت است +صوت و فیلم

  • لایحه مقابله با نشر اکاذیب خلع سلاح جریان تحریف

  • دفاع پیش‌دستانه مشروع ایران: ضرورتی امنیتی در برابر تهدیدات مستمر

  • الاغ نمی پرد یونجه، موز نمی دهد!

  • موازنه برتری قدرت موشکی بر قدرت جنگنده‌ها

  • آتش زیر خاکستر اگر شعله‌ور شود!

  • مکانیسم ماشه با مرگ برجام باطل شد فریب اروپا را نخورید

  • قدم زدن ظریف با داش کری چقدر برای ایران هزینه داشت

  • امام عزیز راحل فرمودند: نگذارید انقلاب اسلامی در دست نا اهلان و نامحرمان بیفتد

  • کاربست تجربه گران‌سنگ ۱۲ روز استقامت و هجوم ایران

  • مسلمانی پیشکش آدم هم نیستند!

  • آیا موج دوم جنگ جمهوری اسلامی و صهیونیست ها در راه است؟

  • از «وکالت تسخیری متجاوز» تا تسلیح حقیقی دشمن

  • ترامپ قلدری باج‌گیر است که حتی در مذاکره باید با اسلحه سراغش رفت

  • ایران نه‌تنها از آمریکا نمی‌ترسد بلکه آن را می‌ترساند/خداوند نصرت ملت ایران را تضمین کرده است+عکس و فیلم

  • روایت شهید حاجی زاده از مسیر پیشرفت در صنعت موشکی ایران/ رهبر انقلاب یک روند چند ساله جلوی چشمشان هست +فیلم

  • دسته‌گل‌های شما یکی دو تا نیست جناب ظریف!

  • بیانیه است یا دیکته اسرائیل و آمریکا؟!

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 403166
    تاریخ انتشار: 21/خرداد/1404 - 12:17

    قیمت دلار توافقی چند شد؟

    آخرین قیمت معاملات توافقی دلار حواله در بازار ارز تجاری ۶۹هزار و ۲۵۲ تومان و دلار اسکناس ۷۱هزار و ۱۹۱ تومان ثبت شده است.

    قیمت دلار توافقی چند شد؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تسنیم

    از اول بهمن‌ماه سال 1403 با انتقال تمام معاملات صادرکنندگان نیما به بازار ارز تجاری، رسماً سامانه نیما حذف شد. طبق سیاست جدید ارزی، رفع تعهدها برای صادرکنندگان فقط در صورت عرضه در بازار ارز تجاری اتفاق خواهد افتاد و محل تأمین ثبت سفارش‌ها نیز به‌طور کامل از طریق مرکز مبادله است.

    معاملات نیما پیش از حذف کامل از 24 آذرماه 1403 با نرخ توافقی انجام می‌شد، بر همین اساس نیز قیمت دلار در نیما که تا 22 آذرماه در کانال 54 هزار تومان بود به‌یک‌باره با افزایش همراه شد و طی یک روز از 60 هزار تومان عبور کرد.



    قیمت دلار حواله در معاملات بازار ارز تجاری در حالی هم‌اکنون، چهارشنبه 21 خرداد ماه، در کانال 69 هزار تومان نرخ خورده است که در ابتدای تشکیل دولت چهاردهم این نرخ در کانال 45 هزار تومان بود.

    بانک مرکزی و وزارت اقتصاد با استدلال کاهش رانت، تصمیم به افزایش قیمت دلار نیما گرفتند و از ماه‌ها قبل با افزایش مداوم نرخ دلار نیما در تلاش برای نزدیک کردن قیمت ارز نیما و آزاد بودند.

    قیمت اسکناس دلار توافقی در بازار تجاری امروز با افزایش نسبت به روز کاری قبل، به نرخ 71 هزار و 191 تومان و قیمت توافقی حواله دلار نیز به نرخ 69 هزار و 252 تومان رسیده است.

    قیمت توافقی هر اسکناس یورو در مرکز مبادله ایران نیز با افزایش نسبت به روز کاری قبل به 81 هزار و 315 تومان و نرخ حواله یورو نیز به 79 هزار و 100 تومان رسیده است.

    از سوی دیگر، اسکناس درهم امارات نیز با افزایش نسبت به روز کاری گذشته، 19 هزار و 385 تومان ارزش‌گذاری شده است و نرخ حواله درهم نیز 18 هزار و 857 تومان است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما