دوشنبه 19 خرداد 1404 - Mon 09 Jun 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • توچال سفید پوش شد

  • مذاکرات زیر بار انتظارت تهران و واشنگتن بر سر غنی سازی فرو می پاشد/چرا معامله با ایران برای ترامپ سرنوشت ساز است؟

  • انقلاب امام جایگاه آمریکا را تنزل داد/ در قضیه هسته‌ای طرح آمریکا صددرصد ضد «ما می‌توانیم» است/ دشمن هیچ غلطی نمی تواند بکند+فیلم

  • «‌مین» را علی‌(ع) کاشت و خمینی منفجر کرد

  • پیام تسلیت به جناب آقای مهندس رحیم زردرنگ

  • تیر خلاص به مذاکرات هسته‌‌ای با قانون جدید سنا

  • پایان زودرس !

  • پاره کردن کتاب های درسی مدارس پسرانه

  • جنگنده میگ 29 ارتش برفراز پایتخت

  • به خاطر عشقم، بازی مقابل گلزار را رد کردم!

  • «گزارش جامع» گروسی به آژانس درمورد ایران

  • تهران فعالیت‌ها و مواد هسته‌ای در سه سایت اعلام نشده‌ی لویزان-شیان، ورامین و تورقوزآباد را گزارش نکرده بوده

  • ما در این میان کجای کاریم؟!

  • فناوری هسته‌ای حق مسلم ملت ایران است

  • ششمین خرید باشگاه پرسپولیس در نقل و انتقالات/پرداخت رضایت‌نامه در ۲ قسط

  • سند «چارچوب مسقط»/تلاش آمریکا و ایران جهت یک تفاهم سیاسی قبل از 20 خرداد

  • امروز برای خدمت به مردم فضا مناسب و فرصت‌ها بسیار است + فیلم

  • ترامپ دنبال سر کار گذاشتن است اما کاش مستقیم هم مذاکره کنیم(!)

  • قالیباف رئیس مجلس ماند +فیلم

  • یک شرکت چینی دو هواپیما به قیمت ۶۰ میلیون دلار را به شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی، به قیمت ۱۱۶ میلیون دلار فروختند

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 402948
    تاریخ انتشار: 18/خرداد/1404 - 18:57

    جنگ فرسایشی مقاومت آغاز شد

    حماس اعلام کرد که مقاومت فلسطین، وارد جنگ فرسایشی علیه ارتش رژیم صهیونیستی در پاسخ به جنایات مستمر این رژیم علیه غیرنظامیان و نسل کشی مستمر در نوار غزه شده است.

    جنگ فرسایشی مقاومت آغاز شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تسنیم

    جنبش مقاومت اسلامی فلسطین(حماس) با اعلام جنگ فرسایشی و تاکتیکهای جدید مقاومت علیه رژیم اشغالگر صهیونیستی در پاسخ به نسل کشی مستمر علیه غیرنظامیان در نوار  غزه تاکید کرد تشدید تجاوزات نظامی اشغالگران تنها سبب افزایش بیشتر تلفات آنها خواهد شد.

         

    در بیانیه حماس آمده است: مقاومت فلسطین، وارد جنگ فرسایشی علیه ارتش رژیم صهیونیستی در پاسخ به جنایات مستمر این رژیم علیه غیرنظامیان و نسل کشی مستمر در نوار غزه شده است.

     

    در این بیانیه تاکید شده است که رزمندگان مقاومت، هر روز دشمن را با تاکتیکهای میدانی جدید و ابتکاری خود  غافلگیر می کنند.

     

    این بیانیه افزود تشدید تجاوزات نظامی تنها به افزایش تلفات و خسارتهای اشغالگران منجر می شود و اسیرانش را به سمت سرنوشت نامعلوم سوق می دهد.

     

    حماس تاکید کرد که هیچ راهی جز قرارداد مبادله فراگیر برای آزادی اسیران وجود ندارد، این در حالی است که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر دشمن همچنان با آن مخالفت می کند.

     

    این جنبش، اظهارات نتانیاهو درباره آنچه پیروزی مطلق خوانده را به تمسخر گرفت و آن را توهماتی خواند که نتانیاهو با آن، جامعه صهیونیستی را گمراه می کند.

     

    حماس افزود که جنگی که نتانیاهو آن را بی نهایت می خواهد، تبدیل به بار روزانه ای شده که قطعا منجر به پایان سیاسی و شخصیتی نتانیاهو پس از شکست  توهم یکسره کردن سریع جنگ خواهد شد.

     

    خاطر نشان می شود طی سه روز گذشته بنا به اعتراف رسمی صهیونیستها، هفت نظامی آنها در عملیاتهای مختلف مقاومت در نوار غزه به هلاکت رسیده و بیش از 10 نفر دیگر هم زخمی شدند که حال برخی از آنها وخیم اعلام شده است، هر چند آمار واقعی تلفات صهیونیستها بسیار بیشتر از آمار رسمی و سانسور شده است.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما