سه شنبه 13 خرداد 1404 - Tue 03 Jun 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • پیام تسلیت به جناب آقای مهندس رحیم زردرنگ

  • تیر خلاص به مذاکرات هسته‌‌ای با قانون جدید سنا

  • پایان زودرس !

  • پاره کردن کتاب های درسی مدارس پسرانه

  • جنگنده میگ 29 ارتش برفراز پایتخت

  • به خاطر عشقم، بازی مقابل گلزار را رد کردم!

  • «گزارش جامع» گروسی به آژانس درمورد ایران

  • تهران فعالیت‌ها و مواد هسته‌ای در سه سایت اعلام نشده‌ی لویزان-شیان، ورامین و تورقوزآباد را گزارش نکرده بوده

  • ما در این میان کجای کاریم؟!

  • فناوری هسته‌ای حق مسلم ملت ایران است

  • ششمین خرید باشگاه پرسپولیس در نقل و انتقالات/پرداخت رضایت‌نامه در ۲ قسط

  • سند «چارچوب مسقط»/تلاش آمریکا و ایران جهت یک تفاهم سیاسی قبل از 20 خرداد

  • امروز برای خدمت به مردم فضا مناسب و فرصت‌ها بسیار است + فیلم

  • ترامپ دنبال سر کار گذاشتن است اما کاش مستقیم هم مذاکره کنیم(!)

  • قالیباف رئیس مجلس ماند +فیلم

  • یک شرکت چینی دو هواپیما به قیمت ۶۰ میلیون دلار را به شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی، به قیمت ۱۱۶ میلیون دلار فروختند

  • بانکی که هیچ کس اعتماد به آن ندارد جز روزنامه اعتماد

  • زنگ خطر را بصدا درآورد!

  • رهبر انقلاب: فعالیت‌های مشترک ایران و پاکستان برای توقف جنایات رژیم صهیونیستی در غزه باید انجام بگیرد/ ما به آینده دنیای اسلام خوش‌بین هستیم

  • یک فرد آگاه در همایش نبود که آخوندی را بازخواست کند؟

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 402515
    تاریخ انتشار: 11/خرداد/1404 - 23:02
    عراقچی:

    پاسخ نامه آمریکا در دست تهیه است

    در هشتاد و سومین جلسه هیات دولت وزرای امور خارجه، صنعت، معدن و تجارت، راه و شهرسازی و ارتباطات و فناوری اطلاعات گزارش‌هایی از اقدامات و برنامه‌های در دست اجرا را ارائه کردند.

    پاسخ نامه آمریکا در دست تهیه است

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران

    وزیر صنعت، معدن و تجارت در این جلسه گزارشی از امضای اسناد همکاری با عمان در سفر اخیر رئیس‌جمهور ارائه کرد و گفت که این بزرگترین حجم قرارداد‌های امضا شده بین دو کشور بوده است.

     

    وزیر امور خارجه نیز گزارشی از آخرین وضعیت مذاکرات و نامه‌ای که اخیراً آمریکایی‌ها از طریق کشور عمان برای ایران فرستاده‌اند ارائه و اظهار کرد: پاسخ این نامه در دست تهیه است.

     

    وزیر راه و شهرسازی نیز در ضمن تشریح اقدامات انجام شده برای اعزام زائران به عربستان گفت که تاکنون ۸۰ درصد زائران که ۶۵ هزار نفر را شامل می‌شود، توسط هواپیمایی داخلی اعزام شده و میانگین تأخیر پرواز‌ها ۸ دقیقه بوده که بی‌سابقه است.

     

    همچنین وزیر راه و شهرسازی، وزیر کشور و معاون بنادر و کشتیرانی وزارت راه و شهرسازی، گزارش مشترکی از اقدامات انجام شده و رسیدگی‌ها به ماجرای آتش‌سوزی بندر شهید رجایی و پرداخت خسارات و دیه فوت‌شدگان و نیز رسیدگی به مصدومین و صاحبان کامیون‌ها و خودرو‌های خسارت‌دیده ارائه کردند.

     

    وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز گزارشی از سفر به ژاپن و شرکت در نشست جهانی وزاری ارتباطات ارائه و تصریح کرد: حفاظت از کودکان در فضای مجازی و چگونگی مقابله با انتشار اخبار جعلی و تأثیرات منفی آن از مهم‌ترین نگرانی‌ها و محور‌های مطرح در این نشست بود.

     

    معاونت راهداری وزارت راه و شهرسازی نیز در این جلسه گزارشی از آخرین اقدامات در خصوص رسیدگی به اعتصاب رانندگان کامیون‌ها و تفاهمات انجام شده ارائه کرد.

     

    همچنین موضوع پرداخت الکترونیکی عوارض تردد در آزادراه‌های کشور در راستای آیین‌نامه اجرایی قانون بودجه سال ۱۴۰۴ کشور مورد تصویب قرار گرفت.

     

    در این جلسه تعدادی از آیین‌نامه‌های مربوط به بودجه ۱۴۰۴ و برنامه هفتم پیشرفت از جمله ساخت مسکن روستایی نیز به تصویب رسید.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما