یکشنبه 11 خرداد 1404 - Sun 01 Jun 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • به خاطر عشقم، بازی مقابل گلزار را رد کردم!

  • «گزارش جامع» گروسی به آژانس درمورد ایران

  • تهران فعالیت‌ها و مواد هسته‌ای در سه سایت اعلام نشده‌ی لویزان-شیان، ورامین و تورقوزآباد را گزارش نکرده بوده

  • ما در این میان کجای کاریم؟!

  • فناوری هسته‌ای حق مسلم ملت ایران است

  • ششمین خرید باشگاه پرسپولیس در نقل و انتقالات/پرداخت رضایت‌نامه در ۲ قسط

  • سند «چارچوب مسقط»/تلاش آمریکا و ایران جهت یک تفاهم سیاسی قبل از 20 خرداد

  • امروز برای خدمت به مردم فضا مناسب و فرصت‌ها بسیار است + فیلم

  • ترامپ دنبال سر کار گذاشتن است اما کاش مستقیم هم مذاکره کنیم(!)

  • قالیباف رئیس مجلس ماند +فیلم

  • یک شرکت چینی دو هواپیما به قیمت ۶۰ میلیون دلار را به شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی، به قیمت ۱۱۶ میلیون دلار فروختند

  • بانکی که هیچ کس اعتماد به آن ندارد جز روزنامه اعتماد

  • زنگ خطر را بصدا درآورد!

  • رهبر انقلاب: فعالیت‌های مشترک ایران و پاکستان برای توقف جنایات رژیم صهیونیستی در غزه باید انجام بگیرد/ ما به آینده دنیای اسلام خوش‌بین هستیم

  • یک فرد آگاه در همایش نبود که آخوندی را بازخواست کند؟

  • اینکه بگویند به ایران اجازه غنی‌سازی نمی‌دهیم، غلط زیادی است /شهید رئیسی زبان صادق و عمل خستگی‌ناپذیر داشت + فیلم و صوت

  • ترامپ غلط کرد با آنها که پالایشگاه‌ سازی و نیروگاه‌ سازی را مسخره می‌کردند

  • برای چهره‌نگاری شایسته‌، جذاب و با نشاط از معلم کار رسانه‌ای شود/ جدا کردن آموزش و پرورش از دولت معنی ندارد+ فیلم

  • دیپلماسی داروغه: زوال مذاکره و تعامل

  • منیت عاریتی؛ تحقیر در ازای بقا

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 402355
    تاریخ انتشار: 09/خرداد/1404 - 15:31
    رئیس سازمان بهزیستی:

    صدور مجوز مراکز ترک اعتیاد به وزارت بهداشت

    رئیس سازمان بهزیستی گفت: مجوز تاسیس مراکز ترک اعتیاد که قبلا از طریق این سازمان صادر می‌شد بر اساس تصمیمات جدید، به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی محول شده است.

    صدور مجوز مراکز ترک اعتیاد به وزارت بهداشت

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از خبرگزاری ایرنا 

    سیدجواد حسینی روز جمعه  درباره انتقال مجوزهای تحت مدیریت سازمان بهزیستی به درگاه ملی مجوزها، اظهار کرد: یکی از کارهایی که سازمان بهزیستی در راستای زیست‌بوم مشارکت در دست اقدام دارد، تسهیل و تسریع صدور مجوز برای متقاضیان کسب و کارهای تحت نظارت این سازمان است.

    وی با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۲ حدود یک سوم مجوزهای درخواستی به موقع صادر شد، اظهار کرد: برخی گلایه‌ها در خصوص تأخیر در صدور مجوز در سال‌های گذشته از سوی این سازمان را می‌پذیرم و گاهی معطلی‌هایی داشته‌ایم اما این شاخص در سال ۱۴۰۳ به ۹۸ درصد رسید و تقریبا همه مجوزها در زمان مورد نظر صادر شد.

    رئیس سازمان بهزیستی درباره صدور مجوز کلینیک‌های ترک اعتیاد، یادآور شد: از آنجایی که راه‌اندازی مراکز ترک اعتیاد برای درمان معتادان با تجویز شربت متادون بود، صدور مجوزهای مربوطه از سازمان بهزیستی گرفته و به دانشگاه‌های علوم پزشکی (وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی) محول شده است.

    وی خاطرنشان کرد: در خصوص مراکز ترک اعتیادی که مشمول ماده ۱۶ قانون مبارزه با مواد مخدر هستند شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر باید تصمیم‌گیری کند اما مراکزی که مشمول تبصره ۲ ماده ۱۵ این قانون هستند، با مجوز بهزیستی فعالیت می‌کنند.

    بر اساس ماده ۱۵ قانون مبارزه با مواد مخدر، معتادان مکلفند با مراجعه به مراکز مجاز دولتی، غیردولتی، خصوصی یا سازمان‌های مردم‌نهادِ درمان و کاهش آسیب، اقدام به ترک اعتیاد کنند. معتادی که با مراجعه به مراکز مذکور نسبت به درمان خود اقدام و گواهی تحت درمان و کاهش آسیب دریافت کند، چنانچه تجاهر به اعتیاد نکند از تعقیب کیفری معاف است.

    در تبصره ۲ ماده ۱۵ قانون مبارزه با مواد مخدر آمده آمده است: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی موظف است ضمن تحت پوشش درمان و کاهش آسیب قرار دادن معتادان بی‌بضاعت، تمام هزینه‌های ترک اعتیاد را مشمول بیمه‌های پایه و بستری قرار دهد. دولت مکلف است همه‌ ساله در لوایح بودجه، اعتبارات لازم را پیش‌بینی و تأمین کند.

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما