یکشنبه 04 خرداد 1404 - Sun 25 May 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • یک شرکت چینی دو هواپیما به قیمت ۶۰ میلیون دلار را به شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی، به قیمت ۱۱۶ میلیون دلار فروختند

  • بانکی که هیچ کس اعتماد به آن ندارد جز روزنامه اعتماد

  • زنگ خطر را بصدا درآورد!

  • یک فرد آگاه در همایش نبود که آخوندی را بازخواست کند؟

  • اینکه بگویند به ایران اجازه غنی‌سازی نمی‌دهیم، غلط زیادی است /شهید رئیسی زبان صادق و عمل خستگی‌ناپذیر داشت + فیلم و صوت

  • ترامپ غلط کرد با آنها که پالایشگاه‌ سازی و نیروگاه‌ سازی را مسخره می‌کردند

  • برای چهره‌نگاری شایسته‌، جذاب و با نشاط از معلم کار رسانه‌ای شود/ جدا کردن آموزش و پرورش از دولت معنی ندارد+ فیلم

  • دیپلماسی داروغه: زوال مذاکره و تعامل

  • منیت عاریتی؛ تحقیر در ازای بقا

  • قهرمانان واقعی و انسان‌دوست ایران در دفاع مقدس معرفی شوند+عکس و فیلم

  • آیا هنوز هم به مذاکره ادامه می‌دهید؟!

  • لیدرهای ضدانقلاب، ایرانی نیستند؟+فیلم و عکس

  • هر دو طرف با رهبران خود مشورت کنند

  • مذاکرات نسبت به سه دور گذشته جدی تر و صریح تر بود./برای جلسه بعدی توافق شده/در موضوعات مورد اختلاف، مقداری به هم نزدیک شده /

  • ادامه مذاکرات فقط بعد از پوزش ترامپ

  • جنگ روایت‌های ترامپ و اهمیت یک هشتگ

  • برای هر سناریویی آماده هستیم/برای جنگ در هر مقیاسی آماده‌ایم/شهید رئیسی الگویی برای خدمت به اسلام بود

  • خلیج فارس،همیشه فارس خواهد بود

  • او از نخست‌وزیر بنیامین نتانیاهو ناامید شده است/ترامپ از فشار‌های نتانیاهو برای حمله به ایران کلافه شده

  • استقبال مکرون از یک تروریست حرفه ای در الیزه

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 401963
    تاریخ انتشار: 04/خرداد/1404 - 21:48

    حذف مراجعه حضوری برای وام‌های خرد

    وزیر کار گفت: دستورالعمل اجرایی طرح تسهیل در پرداخت تسهیلات خرد با حذف مراجعه حضوری در مراحل نهایی است و به زودی ابلاغ خواهد شد تا تسهیلات با حداقل مزاحمت برای مردم و بانک‌ها پرداخت شود.

    حذف مراجعه حضوری برای وام‌های خرد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر

    احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در نشست «برنامه ملی تقویت کسب و کار و معیشت مرزنشینان» با تبریک سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر، این شهر را نمونه‌ای تاریخی از توسعه در مناطق مرزی دانست و گفت: خرمشهر زمانی یکی از توسعه‌یافته‌ترین شهرهای کشور بود و این نشان می‌دهد که مرزی بودن، مانعی برای توسعه یافتگی نیست.

     

    وی با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی مناطق مرزی، تصریح کرد: اگرچه در ۱۰۰ سال گذشته این ظرفیت‌ها به دلایل مختلف مغفول مانده‌اند، اما اکنون باید با اراده‌ای جدی‌تر مسیر تغییر را آغاز کنیم. برای این کار، نیازمند مشارکت فعال نهادهای محلی و مردم بومی هستیم.

     

    وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به مدیران مرتبط با اشتغال در شهرهای مرزنشین که به صورت وبیناری در نشست شرکت داشتند، تأکید کرد: همکاری شما در معرفی دقیق فرصت‌های محلی، انتقال خواسته‌ها و پیگیری مطالبات می‌تواند زمینه‌ساز بهبود شرایط برای شهرهای مرزی کشور باشد.

     

    وی افزود: ما این نشست را نقطه آغاز ارتباط مستقیم با شهرهای مرزی می‌دانیم و از همه فعالان محلی می‌خواهیم پیشنهادهای خود را در قالب‌هایی که تعیین شده، ارائه کنند.

     

    تمرکز دولت بر تمرکززدایی و واگذاری اختیار به استان‌ها

     

    میدری با اشاره به رویکرد دولت چهاردهم و رئیس‌جمهور در تمرکززدایی و سپردن اختیارات به مدیران محلی، اظهار کرد: رئیس جمهور پزشکیان شعار تمرکززدایی، رفع تبعیض و واگذاری اختیار به استان‌ها را سرلوحه برنامه‌های خود قرار داده‌است. این رویکرد می‌تواند مقدمه‌ای برای تحولات جدی در وضعیت مناطق مرزی کشور باشد.

     

    وی با اشاره به حضور مجازی معاون امور توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور در نشست ادامه داد: ما پیگیر پیشنهادهای ارائه شده خواهیم بود تا با همراهی یکدیگر، بتوانیم تغییراتی ملموس در راستای سیاست‌های کلان نظام و دولت ایجاد کنیم.

     

    تدوین برنامه ملی توسعه کسب و کارهای مرزی

     

    وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به برنامه ملی توسعه کسب‌وکار در مناطق مرزی، گفت: در حال حاضر ۱۲۰ شهر از سراسر کشو مرتبط با این برنامه هستند و در دو حوزه اصلاح فرآیندها از جمله گسترش تجارت و رفع موانع کسب و کار و همچنین درخواست تسهیلات مشاغل خانگی در سال گذشته از آنها نظرخواهی خواهد شد.

     

    وی تصریح کرد: هدف این است که مناطق مرزی، حداقل به اندازه سهم جمعیتی خود که حدود ۱۹ درصد کل کشور است، از این تسهیلات بهره‌مند شوند.

     

    تسهیل در پرداخت تسهیلات خرد با حذف مراجعه حضوری

     

    میدری در ادامه این نشست، به سیاست جدید وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در زمینه تسهیل پرداخت تسهیلات بانکی اشاره کرد و گفت: به دنبال آن هستیم که وام‌های خرد بدون مراجعه حضوری پرداخت شود.

     

    وی با اشاره به نقش نهادهای حمایتی در این مسیر، افزود: پرداخت‌ها قرار است از طریق نهادهای حمایتگر مانند کمیته امداد امام خمینی (ره)، بسیج و سازمان بهزیستی کشور انجام شود.

     

    میدری گفت: دستورالعمل اجرایی این طرح در مراحل نهایی است و به زودی ابلاغ خواهد شد تا تسهیلات با حداقل مزاحمت برای مردم و بانک‌ها پرداخت شود.

     

    در ادامه نشست تعدادی از اعضای نشست به بیان برخی مشکلات و مسائل خود پرداختند. «کمبود منابع»، «مشکلات مالیاتی»، «قوانین دست و پاگیر برای تجارت مرزی»، مغفول ماندن ظرفیت‌های مناطق مرزی در گردشگری و توسعه تجارت مرزی» و مسائل و مشکلات مربوط به فعالیت تعاونی‌های مرزنشینان از جمله این موارد بود

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما