چهارشنبه 31 ارديبهشت 1404 - Wed 21 May 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • اینکه بگویند به ایران اجازه غنی‌سازی نمی‌دهیم، غلط زیادی است /شهید رئیسی زبان صادق و عمل خستگی‌ناپذیر داشت + فیلم و صوت

  • ترامپ غلط کرد با آنها که پالایشگاه‌ سازی و نیروگاه‌ سازی را مسخره می‌کردند

  • برای چهره‌نگاری شایسته‌، جذاب و با نشاط از معلم کار رسانه‌ای شود/ جدا کردن آموزش و پرورش از دولت معنی ندارد+ فیلم

  • دیپلماسی داروغه: زوال مذاکره و تعامل

  • منیت عاریتی؛ تحقیر در ازای بقا

  • قهرمانان واقعی و انسان‌دوست ایران در دفاع مقدس معرفی شوند+عکس و فیلم

  • آیا هنوز هم به مذاکره ادامه می‌دهید؟!

  • لیدرهای ضدانقلاب، ایرانی نیستند؟+فیلم و عکس

  • هر دو طرف با رهبران خود مشورت کنند

  • مذاکرات نسبت به سه دور گذشته جدی تر و صریح تر بود./برای جلسه بعدی توافق شده/در موضوعات مورد اختلاف، مقداری به هم نزدیک شده /

  • ادامه مذاکرات فقط بعد از پوزش ترامپ

  • جنگ روایت‌های ترامپ و اهمیت یک هشتگ

  • برای هر سناریویی آماده هستیم/برای جنگ در هر مقیاسی آماده‌ایم/شهید رئیسی الگویی برای خدمت به اسلام بود

  • خلیج فارس،همیشه فارس خواهد بود

  • او از نخست‌وزیر بنیامین نتانیاهو ناامید شده است/ترامپ از فشار‌های نتانیاهو برای حمله به ایران کلافه شده

  • استقبال مکرون از یک تروریست حرفه ای در الیزه

  • تمجید باشگاه اینتر از طارمی

  • مهمترین وظیفه حوزه، بلاغ مبین و زمینه‌سازی برای تمدن نوین اسلامی

  • ناترازی در انتصابات؛ وقتی سخنگوی ستاد، مدیر برق کشور می‌شود! +عکس و فیلم

  • چند و چون اختلافات داخلی آمریکا درباره ایران

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 401608
    تاریخ انتشار: 31/ارديبهشت/1404 - 10:48

    انبه برای چه کسانی مضر است

    افرادی که به بادام‌هندی یا پیچک سمی حساسیت دارند، ممکن است به پوست انبه نیز واکنش نشان دهند. در این صورت، مصرف پالپ (گوشت) انبه بدون پوست، معمولاً بدون مشکل خواهد بود، اما بهتر است با پزشک مشورت شود.

     انبه برای چه کسانی مضر است

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر،

    اگر انبه را فقط به‌خاطر طعم شیرین و بافت لطیفش دوست دارید، وقت آن رسیده نگاهی تازه به این میوه‌ی رنگارنگ بیندازید. پژوهش‌ها نشان می‌دهد مصرف منظم انبه می‌تواند از سلامت قلب تا تقویت سیستم ایمنی بدن را دربرگیرد. 

    در روزهای گرم سال، کمتر میوه‌ای به‌اندازه‌ی انبه دلپذیر و طراوت‌بخش است. اما این میوه‌ی محبوب فقط یک میان‌وعده‌ی خوشمزه نیست؛ بلکه بسته‌ای از ویتامین‌ها، آنتی‌اکسیدان‌ها و فیبر است که می‌تواند نقش مهمی در حفظ سلامت ایفا کند. 

    پشتیبانی از قلب، مفاصل و چشم‌ها

    انبه سرشار از ویتامین C، پتاسیم و کاروتنوئیدهایی مانند بتاکاروتن و زآگزانتین است که به گفته متخصصان تغذیه، از سلامت چشم‌ها، سیستم ایمنی و حتی مفاصل محافظت می‌کنند. ویتامین C موجود در این میوه در تولید کلاژن نقش دارد؛ ماده‌ای ضروری برای سلامت پوست، استخوان‌ها و مفاصل. 

    یک کمک‌یار گوارش سالم

    انبه منبع خوبی از فیبر مخصوصاً نوعی به نام پکتین است. پکتین به‌عنوان فیبر پری‌بیوتیک عمل کرده و با تغذیه‌ی باکتری‌های مفید روده، به بهبود عملکرد دستگاه گوارش و کاهش التهاب کمک می‌کند.

    مناسب برای رژیم‌های کم قند

    برخلاف تصور عموم، انبه با وجود شیرینی طبیعی‌اش شاخص گلیسمی پایینی دارد و گزینه‌ی مناسبی برای افراد دیابتی به شمار می‌رود. کارشناسان توصیه می‌کنند این میوه را همراه با منابع پروتئینی یا چربی‌های مفید (مانند تخم کدو یا ماست یونانی) مصرف کنید تا تعادل قند خون حفظ شود. 

    بهبود جذب آهن

    جالب است بدانید ویتامین C در انبه می‌تواند به جذب بهتر آهن از منابع گیاهی کمک کند؛ خبری خوب برای گیاه‌خواران یا افرادی که دچار کم‌خونی هستند. 

    چگونه انبه را در رژیم غذایی خود بگنجانیم؟ 

    از اسموتی گرفته تا سالاد و حتی تهیه لواشک خانگی، روش‌های متنوعی برای مصرف انبه وجود دارد. ترکیب انبه با پروتئین‌هایی مانند مرغ یا میگو در سالاد، یا تهیه‌ی سالسای انبه برای همراهی با غذاهای کبابی، از جمله روش‌های خلاقانه و خوشمزه برای افزودن این میوه به رژیم روزانه‌تان است. 

    چه کسانی باید با احتیاط انبه بخورند؟ 

    افرادی که به بادام‌هندی یا پیچک سمی حساسیت دارند، ممکن است به پوست انبه نیز واکنش نشان دهند. در این صورت، مصرف پالپ (گوشت) انبه بدون پوست، معمولاً بدون مشکل خواهد بود، اما بهتر است با پزشک مشورت شود.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما