شنبه 22 آذر 1404 - Sat 13 Dec 2025
  • حالا وقت تهاجم است

  • زیست عفیفانه، راز قوام و قوت خانواده و جامعه است

  • کمبودها زیاد است اما کشور در حال حرکت و پیشرفت است/ پدیده مداحی باید مرکز ادبیات مقاومت و تبیین معارف دینی و انقلابی شود+فیلم

  • آقای ثابتی! اعتبار مجلس را به توپ نبندید/ ماجرای 126 کلمه دروغ خالص!+فیلم

  • مدیریت یعنی اقدام برنامه‌محور نه کلی‌گویی و منفی‌بافی

  • آقای ثابتی: وظیفه فرمانده هست که به بسیجی خط مقدمش سر بزند؟

  • آقای دولت و بانک مرکزی؛ دقیقاً کجا هستید؟

  • سند اذعان به شکست ۵۰ ساله سیاست خارجی آمریکا

  • در استراتژی جدید امنیت ملی ترامپ، جایگاه اروپا، چین و خاورمیانه کجاست؟

  • کروز سنگرشکن امریکایی!!

  • روایت تازه فرمانده کل سپاه از حمله موشکی به پایگاه آمریکایی

  • پنج برداشت کلیدی از سند امنیت ملی آمریکا

  • غلط زیادیِ دزدان دریایی!

  • رهبرانقلاب: جمهوری اسلامی، منطق غرب درباره زن را باطل کرد/ رسانه‌ها مراقب باشند ترویج دهنده تفکر غلط غربی درباره زن نباشند +عکس و فیلم

  • آمریکا و اسرائیل قادر به براندازی یا مهار هسته‌ای و موشکی ایران نیستند

  • قمار بن‌سلمان، موازنه وحشت در خلیج فارس

  • اقتصاد و سیاست، برای «طبقات فقیر» خیر، برای «طبقه متوسط» آری!

  • مراسم روز بسیج در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد

  • آتش‌بسی که آتش‌بس نیست

  • آقای پزشکیان! مراقب «‌بازی در دو نقش» باشید!

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 401173
    تاریخ انتشار: 25/ارديبهشت/1404 - 12:20

    آیا روغن زیتون فاسد می‌شود؟

    کارشناسان تغذیه در مورد نگهداری روغن‌ زیتون که یکی از عناصر مهم در پخت‌وپز و تهیه انواع سالادهاست، هشدار می‌دهند و می‌گویند که محل نگهداری آن، روی طعم و ماندگاری‌اش تاثیرگذار است

    آیا روغن زیتون فاسد می‌شود؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا

    نگهداری روغن زیتون در قفسه‌ای به دور از نور، گرما و اکسیژن، ماندگاری آن را افزایش می‌دهد و مانع از خراب‌شدن سریع آن می‌شود.

     

    کارشناسان تغذیه می‌گویند به جای آنکه روغن زیتون را روی پیشخوان رها کنید، آن را در یک کابینت خنک و تاریک بگذارید.

     

    همچنین روغن زیتونی بخرید که بطری‌ تیره دارد، نه شفاف، تا از تاثیر مضر نور محافظت شود.

     

    با این حال، برای نگهداری درست روغن زیتون باید تعادل را رعایت کرد. به عبارت دیگر، درست است که نور برای روغن زیتون مضر است و باید در محیطی خنک نگهداری شود اما گذاشتن آن در یخچال هم درست نیست زیرا سرمای یخچال باعث سفت شدن (بستن) روغن می‌شود و بر نحوه استفاده از آن تاثیر می‌گذارد.

     

    از طرفی بوی خاص تازه روغن زیتون نیز در صورت نگهداری در یخچال کاهش می‌یابد.

     

    به گزارش ایندیپندنت، کارشناسان به این نکته هم اشاره کرده‌اند که عمر مفید مصرف روغن زیتون معمولا کوتاه است، بنابراین بهتر است ظرف «چند ماه» مصرف شود.

     

    برای تشخیص تازگی روغن زیتون، تنها نباید به تاریخ انقضا نگاه کرد. بهترین نشانه‌ فاسد شدن روغن زیتون نه تاریخ انقضای روی بطری، بلکه حس بویایی و چشایی خودتان است. روغن فاسد معمولا بوی ماندگی می‌دهد، مثل بوی مداد شمعی یا گردوی کهنه.

     

    روغن زیتون یکی از عناصر اصلی در رژیم مدیترانه‌ای است که مزیت‌های بسیاری دارد و تاثیر آن بر سلامت سیستم عصبی و دستگاه گوارش تایید شده است

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما