پنجشنبه 25 ارديبهشت 1404 - Thu 15 May 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • آیا هنوز هم به مذاکره ادامه می‌دهید؟!

  • لیدرهای ضدانقلاب، ایرانی نیستند؟+فیلم و عکس

  • هر دو طرف با رهبران خود مشورت کنند

  • مذاکرات نسبت به سه دور گذشته جدی تر و صریح تر بود./برای جلسه بعدی توافق شده/در موضوعات مورد اختلاف، مقداری به هم نزدیک شده /

  • ادامه مذاکرات فقط بعد از پوزش ترامپ

  • جنگ روایت‌های ترامپ و اهمیت یک هشتگ

  • برای هر سناریویی آماده هستیم/برای جنگ در هر مقیاسی آماده‌ایم/شهید رئیسی الگویی برای خدمت به اسلام بود

  • خلیج فارس،همیشه فارس خواهد بود

  • او از نخست‌وزیر بنیامین نتانیاهو ناامید شده است/ترامپ از فشار‌های نتانیاهو برای حمله به ایران کلافه شده

  • استقبال مکرون از یک تروریست حرفه ای در الیزه

  • تمجید باشگاه اینتر از طارمی

  • مهمترین وظیفه حوزه، بلاغ مبین و زمینه‌سازی برای تمدن نوین اسلامی

  • ناترازی در انتصابات؛ وقتی سخنگوی ستاد، مدیر برق کشور می‌شود! +عکس و فیلم

  • چند و چون اختلافات داخلی آمریکا درباره ایران

  • حج، تنها فریضه‌ای با ساختار کاملاً سیاسی است /هیچ منفعتی برای امت اسلامی بالاتر از اتحاد نیست+ فیلم

  • هیبت "تاد" فرو ریخت باز آرایی یک معادله نظامی

  • از گشت ارشاد تا حاشیه سازی برای قانون حجاب/ از داد و بیداد برای گشت ارشاد تا حمله گروهی به چند پیامک اخطار+جزئیات و عکس

  • مکانیسم ماشه تفنگ بی‌فشنگ است فریب نخورید!

  • آتش‌سوزی عظیم در ارتفاعات اسرائیل

  • برنج های پخته شده بدون آشیز در بندر شهید رجایی

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 401147
    تاریخ انتشار: 24/ارديبهشت/1404 - 21:45
    ترامپ:

    امیدوارم ایران تصمیم درستی بگیرد

    رئیس‌جمهور آمریکا گفته که احتمال اعمال تحریم علیه روسیه و ایران را رد نمی‌کند و از ایران خواست تصمیم درستی بگیرد.

    امیدوارم ایران تصمیم درستی بگیرد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از خبرگزاری ایسنا 

    «دونالد ترامپ» رئیس جمهور ایالات متحده که به منطقه غرب آسیا سفر کرده است، امروز (چهارشنبه) در اظهاراتی گفت که او همیشه تشدید تحریم‌ها علیه روسیه و ایران را در نظر دارد.

    طبق گزارش خبرگزاری تاس، او که ابتدا به عربستان سعودی و سپس به قطر سفر کرده است، در هواپیمای ریاست جمهوری در مسیر دوحه در پاسخ به سوال خبرنگاری در مورد احتمال تحریم‌های جدید علیه ایران و روسیه به دلیل کمک به تهران و جنگ اوکراین گفت: نمی‌خواهم در مورد آن صحبت کنم، اما همیشه تحریم‌های ثانویه را در نظر دارم.

    ایران همواره نقش داشتن در جنگ اوکراین را رد کرده است. 

    رئیس جمهور آمریکا مدعی شد که تحریم‌های ثانویه علیه ایران، این کشور را به ورشکستگی کشانده است.

    وی گفت که احتمال اعمال تحریم علیه روسیه به دلیل حمایتش از ایران را رد نمی‌کند، اما هنوز آماده افشای جزئیات برنامه‌های خود نیست.

    ترامپ افزود: امیدوارم که آن‌ها (ایران) تصمیم درستی بگیرند. موضوع بسیار ساده است؛ آن‌ها نمی‌توانند سلاح هسته‌ای داشته باشند. ما (این اجازه را به آن‌ها نمی‌دهیم) خواه به‌صورت مسالمت‌آمیز و یا از راه غیردوستانه.

    این ادعای ترامپ در حالی عنوان شده که ایران بارها اعلام کرده به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست. ترامپ پیش از این هم گفته بود که قصد دارد با ایران به توافق برسد اما این کشور باید «حمایت از تروریسم و تلاش برای دستیابی به سلاح هسته‌ای» را متوقف کند. ایران تاکید کرده در رسیدن به توافق جدی است اما لازم است طرف آمریکایی از طرح ادعاهای زیاده‌خواهانه خود دست بردارد. 

    رئیس جمهور آمریکا همچنین در مسیر خود به قطر خاطر نشان کرد که واشنگتن، رژیم صهیونیستی را در جریان تصمیم خود برای رفع تحریم‌های سوریه قرار داده و دلیل آن را نیز برای تل‌آویو توضیح داده است.

    او در ادامه «احمد الشرع» رئیس دولت موقت سوریه و سرکرده هیات تحریرالشام را «عالی» توصیف کرد و گفت که او شانس خوبی دارد.

    دونالد ترامپ که پیش از قطر به پایتخت عربستان سعودی رفته بود، بنا به دعوت ولیعهد سعودی در ریاض با احمد الشرع دیدار کرد. «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه نیز از طریق تماس تلفنی به این دیدار پیوست.

    ترامپ همچنین به موضوع جنگ غزه پرداخت و تاکید کرد که «اسرائیل مدت زیادی است که در جنگ است و بدون تلاش‌های ما، گروگان‌های غزه زنده نبودند.»

    او  آزادی «عیدان الکساندر» شهروند دوتابعیتی آمریکایی –اسرائیلی توسط حماس را نمونه‌ای از این تلاش‌های واشنگتن برشمرد و گفت: این، اتفاق خوبی است و ما به تلاش برای بیرون آوردن بقیه گروگان‌ها ادامه خواهیم داد.

    رئیس جمهور ترامپ در بخش دیگری از صحبت‌ خود با خبرنگاران درباره نشست احتمالی روسیه و اوکراین در استانبول اظهار داشت: آنها از من می‌خواهند که در جلسه‌ای در ترکیه درباره جنگ اوکراین شرکت کنم و من گفتم اگر به پایان جنگ منجر شود، این کار را خواهم کرد.

    وی تصریح کرد: پوتین دوست دارد من در مذاکرات احتمالی صلح در ترکیه حضور داشته باشم و هنوز هم این احتمال وجود دارد.

    او همچنین گفت: من با اردوغان (رئیس جمهور ترکیه) صحبت کردم و او به من گفت که لغو تحریم‌ها علیه سوریه به این کشور فرصتی برای بقا می‌دهد و من با او در این مورد موافق بودم

    نظرات بینندگان
    نظرات شما