پنجشنبه 26 شهريور 1405 - Thu 17 Sep 2026
  • «دهن‌کجی» اروپا و کانادا به ترامپ؛ آمریکا تنهاتر می‌شود

  • لاله مرزبان و یک اتفاق خوب در فضای مجازی

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • آیا آب سخت واقعاً موجب تخریب بافت مو می‌شود؟

  • هر گونه اشتباه محاسباتی دشمن با قدرت پاسخ داده می‌شود

  • دشمن مانع ورود واکسن به کشور است

  • هرمز در مشت ایران، باب‌المندب در دست یمن؛ چگونه ایران نظم جدید را از مسیر گلوگاه‌های راهبردی شکل می‌دهد؟

  • سقوط ۴۱ درصدی تولید نفت خلیج فارس

  • اهتزاز پرچم ایران در دهکده بازی‌های آسیایی / فیلم

  • انهدام ۳ هسته عملیاتی گروهک تروریستی تکفیری

  • جدایی ۱۰ بازیکن ستاره از پرسپولیس!

  • قیمت جدید خودروهای داخلی در بازار

  • ادعای تازه ترامپ، تلاش چین برای میانجی‌گری و فشارهای تازه آمریکا + عکس

  • عراق: مرز چذابه از فردا باز می‌شود

  • قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • چرا خلبان آ‌مریکایی از تلویزیون ایران می‌ترسید؟ + عکس

  • تماس تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه

  • از لایه ازون چه خبر؟

  • فیل کوچکی بدون خرطوم و دم / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 401115
    تاریخ انتشار: 24/ارديبهشت/1404 - 16:06
    وزیر نفت:

    برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین نداریم

    وزیر نفت در پاسخ به سوالی درباره افزایش قیمت بنزین، تاکید کرد: فعلأ برنامه‌ای در این زمینه وجود ندارد.

    برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین نداریم

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تسنیم

    محسن پاکنژاد وزیر نفت در حاشیه جلسه هیئت دولت و در جمع خبرنگاران عنوان کرد: عملاً با پدیده‌ای به نام محدودیت‌های تحریم در حدی که بخواهد ما را گرفتار بکند مواجه نیستیم و می‌توانیم با اتکا به توانمندی‌های داخلی آنچه را که در حوزه صنعت نفت و گاز نیاز داریم پیش ببریم.

    وی افزود: فشار حداکثری شعاری است که سال‌ها سر می‌دهند و سیاست و تجربه شکست خورده است.

    وزیر نفت در پاسخ به سوالی درباره افزایش قیمت بنزین، تصریح کرد: فعلأ برنامه‌ای در این زمینه وجود ندارد.

    پاک‌نژاد عنوان کرد: ما مصوبه‌ای درباره واردات بزنین ویژه یا سوپر داشتیم که میزان واردات و قیمت تمام‌شده آن مبنای قیمت‌گذاری خواهد شد. این موضوع به هیئت مقررات‌زدایی هیئت نظارت وزارت اقتصاد رفته و در حال طی مراحل نهایی در زمینه درخواست واردات و بارگذاری توزیع‌کننده‌هاست تا به مرحله عمل برسد.

    وی با اشاره به برگزاری کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه، یادآور شد: این نشست‌ها مجموعه‌ای از نشست‌های کارشناسی بود که چند روز طول کشید و در نهایت به اتفاق وزیر انرژی روسیه سند نهایی امضاء شد. در این سند، بخش‌های مختلفی مد نظر قرار گرفته که زمینه‌سازی بسیار مناسبی برای همکاری‌های ما با شرکت‌های روسی و استفاده از توانمندی‌ها و قابلیت‌های دو طرف در حوزه نفت و گاز و همچنین راه مالی، بانکی، تجاری و سایر زمینه‌ها در آن وجود دارد.

    وزیر نفت در پاسخ به پرسشی درباره توئیت اخیر بابک زنجانی درباره بازپس‌گیری اموالش از شرکت ملی نفت تصریح کرد: درباره این توییت باید از خود او سوال پرسید. او حتما به موضوع مشرف است،  اما به‌طور مسلم، نظر و حکم دستگاه قضایی فصل‌الخطاب ماست و باید به آن تمکین کنیم

    نظرات بینندگان
    نظرات شما