شنبه 20 ارديبهشت 1404 - Sat 10 May 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • جنگ روایت‌های ترامپ و اهمیت یک هشتگ

  • برای هر سناریویی آماده هستیم/برای جنگ در هر مقیاسی آماده‌ایم/شهید رئیسی الگویی برای خدمت به اسلام بود

  • خلیج فارس،همیشه فارس خواهد بود

  • او از نخست‌وزیر بنیامین نتانیاهو ناامید شده است/ترامپ از فشار‌های نتانیاهو برای حمله به ایران کلافه شده

  • استقبال مکرون از یک تروریست حرفه ای در الیزه

  • تمجید باشگاه اینتر از طارمی

  • مهمترین وظیفه حوزه، بلاغ مبین و زمینه‌سازی برای تمدن نوین اسلامی

  • ناترازی در انتصابات؛ وقتی سخنگوی ستاد، مدیر برق کشور می‌شود! +عکس و فیلم

  • چند و چون اختلافات داخلی آمریکا درباره ایران

  • حج، تنها فریضه‌ای با ساختار کاملاً سیاسی است /هیچ منفعتی برای امت اسلامی بالاتر از اتحاد نیست+ فیلم

  • هیبت "تاد" فرو ریخت باز آرایی یک معادله نظامی

  • از گشت ارشاد تا حاشیه سازی برای قانون حجاب/ از داد و بیداد برای گشت ارشاد تا حمله گروهی به چند پیامک اخطار+جزئیات و عکس

  • مکانیسم ماشه تفنگ بی‌فشنگ است فریب نخورید!

  • آتش‌سوزی عظیم در ارتفاعات اسرائیل

  • برنج های پخته شده بدون آشیز در بندر شهید رجایی

  • اوکراین به‌زودی درهم‌ خواهد شکست

  • ترامپ، شیری بود که ظرف ۱۰۰ روز برّه شد

  • اشتباهات امت و سرنوشت تاریخی شیعه

  • مسئولان هرگونه سهل‌انگاری یا تعمّد را کشف و بر طبق مقررات پیگیری کنند

  • اخبار لحظه به لحظه از وضعیت بندر شهید رجایی بندرعباس /شمار جانباخته ها به ۲۸ نفر رسید/کمک رسانی نیروی های امدادی ( هلال احمر ، سپاه ، ارتش ، کمک های مردمی ) +عکس و فیلم

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 400763
    تاریخ انتشار: 20/ارديبهشت/1404 - 11:00

    تعطیلی ۳۲ فرودگاه هند

    درگیری هند و پاکستان تاکنون به طور عمده بر حملات متقابل هوایی متمرکز بوده است، شرایطی که آسمان هر دو کشور را تقریبا به اصطلاح کلیر کرده است.

    تعطیلی ۳۲ فرودگاه هند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس

    در پی افزایش تنش‌های نظامی میان هند و پاکستان، دولت هند اعلام کرد که فعالیت‌های پروازی در ۳۲ فرودگاه این کشور تا ۱۵ ماه می (۲۵ اردیبهشت) به حالت تعلیق درآمده است.


    روزنامه تایمز هند نوشت که این تصمیم به دنبال حملات پهپادی و موشکی اخیر پاکستان به مناطق مرزی هند اتخاذ شده است.
    بر اساس گزارش‌ها، شهرهای مختلفی در ایالت‌های پنجاب و راجستان، از جمله جیسلمیر، پاتانکوت و آمریکتسار، هدف حملات پهپادی قرار گرفته‌اند. در یکی از این حملات در شهر فیروزپور، یک پهپاد به ساختمانی مسکونی برخورد کرد که منجر به زخمی شدن سه نفر شد. همچنین، در شهرهای مرزی مانند بارمر و پوخران، صدای انفجارها و آژیرهای هشدار شنیده شده است.

    امشب همچنین سازمان فرودگاه‌های پاکستان اعلام کرد که حریم هوایی این کشور از ساعت ۳:۱۵ تا ۱۲ ظهر به وقت محلی به طور کامل بسته خواهد شد.

    این تحولات پس از آن رخ داد که در تاریخ ۲۲ آوریل، یک حمله تروریستی در منطقه پاهالگام در ایالت جامو و کشمیر هند منجر به کشته شدن ۲۵ گردشگر هندی و یک شهروند نپالی شد. دولت هند سازمان لشکر طیبه را مسئول این حمله دانسته و اعلام کرده است که شواهدی از دخالت سازمان اطلاعات پاکستان در این حادثه در دست دارد.

    در واکنش به این حمله، هند در تاریخ ۷ مه عملیات نظامی با نام «عملیات سیندور» را آغاز کرد. در این عملیات، نیروی هوایی هند با استفاده از موشک‌های دقیق، ۹ هدف در خاک پاکستان و مناطق تحت کنترل پاکستان در کشمیر را مورد حمله قرار دادند.

    هند می‌گوید که «این اهداف شامل اردوگاه‌های آموزشی گروه‌های تروریستی مانند لشکر طیبه و جیش محمد بودند». ادعایی که با تکذیب شدید اسلام‌آباد مواجه شده است.

    در پی این عملیات، پاکستان با انجام حملات متقابل، از جمله استفاده از حدود ۵۰۰ پهپاد برای هدف قرار دادن مناطق مختلف هند، از جمله سیاه‌چن در لداخ تا کوچ در گجرات، به تنش‌ها دامن زد. بر اساس گزارش‌ها، سامانه‌های دفاع هوایی هند موفق به سرنگونی حدود ۷۰ درصد از این پهپادها شدند.

    با ادامه این درگیری‌ها، نگرانی‌ها از تشدید بیشتر تنش‌ها میان دو کشور دارای سلاح هسته‌ای افزایش یافته است.

    بامداد امروز نیز ارتش پاکستان از حمله جنگنده‌های هندی به دو پایگاه هوایی این کشور در شهر «راولپندی» در مجاورت اسلام‌آباد خبر داد.

    سخنگوی ارتش پاکستان به رویترز گفت که هند پایگاه هوایی «نور خان» را هدف قرار داده است.

    پس از این حمله جنگنده‌های پاکستان نیز چندین نقطه در خاک هند را هدف حمله موشکی قرار دادند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما