چهارشنبه 27 خرداد 1405 - Wed 17 Jun 2026
  • اعتراض رسمی کاپیتان ایران: خسته شدیم

  • افزایش توان موشکی ایران پس از جنگ؛ غیرقابل رهگیری + عکس

  • اگر دشمن عهدشکنی کند، مقابله‌به‌مثل خواهیم کرد

  • منتخب عکس‌های روز جهان / عکس

  • سرلشکر رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود

  • شب اول محرم ۱۴۰۵ با نوای حاج محمود کریمی

  • قالیباف و ونس در روز امضای تفاهم حضور دارند

  • در روز امضای تفاهم دور جدید مذاکرات با آمریکا آغاز می‌شود +فیلم

  • اسرائیل در شرط بندی بر روی ترامپ بازنده شد

  • شادی جالب و بامزه ژاپنی‌ها / فیلم

  • حکم اعدام دو لیدر کودتای دی‌ماه ۱۴۰۴ اجرا شد + فیلم

  • قیمت گوشت قرمز امروز 26 خرداد

  • شکست ترامپ در جنگ از نگاه کارتونیست یمنی

  • اندیشکده آمریکایی: «هنر معامله» ترامپ مقابل ایران شکست خورد/ ایرانی‌ها تاریخ را خوب بلدند+ عکس

  • اقدام زیبا و معنادار ایرانیان و بی‌آبرویی زامبی‌های ضدانقلاب + عکس

  • قیمت دلار امروز سه شنبه ۲۶ خرداد

  • قیمت سکه و طلا امروز سه شنبه ۲۶ خرداد

  • گلزن نیوزیلند: خواب این روز را هم نمی‌دیدم!

  • رییس‌کل بانک مرکزی عازم مسکو شد

  • انتقاد دموکرات‌ها از جنگ ترامپ علیه ایران و درخواست برای ارائه گزارش در مورد توافق

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 400784
    تاریخ انتشار: 20/ارديبهشت/1404 - 12:55

    بلندگوی اسرائیل یا قربانی شوک راهبردی؟

    شکست پروژه‌های اسرائیل‌محور و عقب‌نشینی آمریکا از حمله به یمن، باعث عصبانیت شدید ایران‌اینترنشنال و دیگر رسانه‌های مزدور شده است.

    بلندگوی اسرائیل یا قربانی شوک راهبردی؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس

    «نتانیاهو تا دیروز می‌گفت با کمک ترامپ کار ایران را تمام می‌کنم؛ حالا مانده که ترامپ با یمن توافق کرده!» این را مجری رسانه صهیونیستی اینترنشنال می‌گوید، در حالی که بشدت عصبانی است. او همچنین می‌گوید که « ترامپ با یمن معامله کرده و اسرائیل را فروخته است!»این عصبانیت به وضوح نشان می‌دهد که شکست پروژه‌های اسرائیل‌محور و عقب‌نشینی آمریکا از حمله به یمن، باعث عصبانیت شدید ایران‌اینترنشنال و دیگر رسانه‌های مزدور شده است.
    چرا آمریکا به یمن درخواست آتش‌بس داد؟
    تحولات اخیر در یمن و واکنش‌ رسانه‌هایی چون ایران‌اینترنشنال به آن، تصویری روشن از شکاف عمیق در جبهه آمریکا و رژیم صهیونیستی و همچنین درماندگی بازوهای رسانه‌ای اسرائیل در مواجهه با پیروزی‌های محور مقاومت ارائه می‌دهد.
    برخی از کارشناسان معتقدند که اظهارات متناقض و البته تأییدنشده درباره توافق تلویحی میان آمریکا و انصارالله یمن، بیش از آنکه صرفاً رویدادی میدانی باشد، حاکی از شکست دوباره آمریکا در تحولات منطقه است.
     
    سید «عبدالملک بدرالدین الحوثی»، رهبر مقاومت یمن، طی یک سخنرانی به این سوال پاسخ داده است. او به حملات تجاوزکارانه آمریکا به یمن اشاره می‌کند و گوید که «دور دوم تشدید تنش آمریکا علیه کشور ما از ۱۵ رمضان تا ۹ ذی‌القعده به مدت بیش از یک ماه و نیم ادامه داشت و تعداد حملات هوائی و دریایی آمریکا به کشور ما بیش از ۱۷۱۲ حمله و بمباران دریایی بود.
    در این دور تشدید تنش آشکاری وجود داشت اما با شکست مفتضحانه‌ای رو‌به‌رو شد. ملت ما به‌رغم تشدید تنش آمریکا در صدها میادین حضور میلیونی داشتند که این راهپیمایی‌ها در سطح جهان بی‌نظیر بود. در ازای این شکست، دشمن آمریکایی به این نتیجه رسید که این پشتیبانی را متوقف کند و به برادران ما در عمان آن را ابلاغ کرد.
     
    وی ادامه می‌دهد که « دیدگاه یمن آن‌طور که ترامپ کافر و جنایتکار گفت، تسلیم شدن از سوی یمن نبود و این در ذات خود محال است. ما به عنوان ملت یمن و با دیدگاه ایمانی خود به پشتیبانی از ملت فلسطین در برابر دشمن اسرائیلی اقدام نمودیم و اگر این دیدگاه مؤثر نبود و صرفاً نمایشی بود، دشمن آمریکایی همه توانمندی‌ها، ناوهای هواپیمابر و بمب‌افکن‌های خود را بسیج نمی‌کرد.
     
    حجم گسترده حملات و آماده‌باش آمریکا بیانگر اثرگذاری بسیار دیدگاه یمنی است. پشتیبانی از ملت فلسطین به طور مستقیم از طریق ممنوعیت کشتیرانی از سوی کشتی‌های اسرائیلی با موفقیت کامل انجام شد. ما به شکل گسترده ناوهای هواپیمابر را هدف قرار دادیم و رسوایی سقوط جنگنده اف-۱۸ تاثیرگذاری این عملیات را نشان داد.»
     
    بلندگوی اسرائیل یا قربانی شوک راهبردی؟
    مجری و کارشناس ایران‌اینترنشنال در واکنشی عصبی و همراه با سردرگمی به این تحولات، در اقدامی بی‌سابقه، از واژه‌هایی چون «خیانت ترامپ به اسرائیل» و «باور نکردنی بودن اعتماد آمریکا به انصارالله» استفاده می‌کند.
     
    این ادبیات نه تنها بیانگر موضع رسانه‌ای نیست، بلکه نوعی افشای خشم آشکار از تغییر موازنه قدرت به سود مقاومت است. ایران‌اینترنشنال که سال‌ها به بازتولید روایت‌های امنیتی اسرائیل مشغول بوده، حالا در مواجهه با واقعیاتی چون مشروعیت‌یافتن غیررسمی انصارالله از سوی واشنگتن، در موقعیتی تدافعی و پرخاش‌گرانه قرار گرفته است.
     
    این شبکه که از ابتدا در خدمت پروژه تخریب تصویر مقاومت و تطهیر رژیم صهیونیستی بود، امروز مجبور به اذعان به انفعال اسرائیل و بی‌اثر بودن شعارهای نتانیاهو شده است. آنجا که مجری با لحنی توأم با خشم می‌پرسد «آیا ترامپ به اسرائیل خیانت کرده؟»، بیش از آنکه خبری را تحلیل کند، از شکستن تصورات دیرین خود و سردمداران سعودی و صهیونیست می‌نالد.
     
    افول گفتمان اسرائیل‌محور و فرصت راهبردی مقاومت
    مهدی تقوی استاد دانشگاه در این باره می‌گوید که « این وضعیت نشان‌دهنده افول گفتمان اسرائیل‌محور در نظم منطقه‌ای آمریکا و غرب است. زمانی نه چندان دور، تهدید علیه اسرائیل خط قرمز واشنگتن محسوب می‌شد و هر حرکت مقاومت با پاسخ سریع و شدید ایالات متحده همراه می‌گشت.
     
    اما اکنون، مقاومت در یمن موفق شده است واشنگتن را به مذاکره و توقف حمله وادار کند، بدون آنکه هزینه‌ای واقعی پرداخت کند یا حتی عقب‌نشینی کند.»وی افزود: « در این میان، فرصت طلایی برای محور مقاومت پدید آمده تا با تثبیت این دستاورد، معادله بازدارندگی خود را به رسمیت جهانی نزدیک‌تر سازد. پذیرش ضمنی موجودیت و قدرت انصارالله، معنایی جز فروپاشی پروژه انزوای منطقه‌ای مقاومت ندارد.»
     
    آنچه امروز در دریای سرخ، در تل‌آویو و در استودیوهای لندن رخ می‌دهد، جلوه‌ای از یک واقعیت است، یعنی پایان دوره‌ای که رژیم صهیونیستی می‌توانست با تکیه بر حمایت بی‌قید و شرط واشنگتن، هر پروژه ضدایرانی را به پیش ببرد. عصبانیت رسانه‌ای مانند اینترنشنال، هم از قدرت ایران، و هم از بی‌اعتباری اسرائیل در عرصه واقعیات منطقه‌ای است. مقاومت توانسته است قواعد بازی را تغییر دهد و این تغییر، حتی از لندن هم دیده می‌شود.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما