سه شنبه 16 تير 1405 - Tue 07 Jul 2026
  • جهش بزرگ اسپانیا در مسیر قهرمانی پس از شکست پرتغال

  • بی‌اعتمادی نفت به آتش‌بس

  • درباره رنگ سرخ تصاویر بدرقه قرن

  • واکنش دهنوی به تشییع میلیونی رهبر انقلاب

  • سپاه امروز کدام تجهیزات و مراکز آمریکایی را منهدم کرد؟

  • جزئیات لحظه به لحظه بدرقه تاریخی امام شهید / برنامۀ بدرقه و تشییع رهبر شهید در قم+عکس و فیلم

  • چه کسی در کربلا بر پیکر رهبر شهید نماز می‌خواند؟

  • ادعای قطر: ایران مسئول حمله به نفتکش ماست

  • قیمت سکه و طلا امروز سه شنبه ۱۶ تیر

  • فرودگاه مشهد پنجشنبه تعطیل است

  • نشست ناتو و کشورهای عرب درباره تنگه هرمز

  • پدر نیمار مقابل تصمیم احتمالی پسرش ایستاد

  • زمان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون‌های نهایی

  • اعتراف نشریه فارن‌پالیسی: مهار ایران شکست خورد

  • روسیه از مذاکرات مربوط به تنگه هرمز استقبال می‌کند

  • پیام سردار قاآنی در آستانه برگزاری تشییع رهبر شهید در عراق

  • وداع جمعیت میلیونی تشییع‌کنندگان با امام شهید/ گلباران پیکر مطهر قائد شهید در مسیر تشییع‌/ مردم! آقا از تهران رفتند... +عکس و فیلم

  • سرویس دهی مترو به حالت عادی بازگشت

  • قیمت طلا امروز یکشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۵

  • سرمربی جدید پرسپولیس انتخاب شد؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 400069
    تاریخ انتشار: 09/ارديبهشت/1404 - 21:28

    قدیمی‌ترین فرودگاه مازندران+عکس

    پس از یک وقفه طولانی پرواز نوشهر-مشهد به فرودگاه نوشهر بعنوان قدیمی‌ترین فرودگاه مازندران بازگشت.

    قدیمی‌ترین فرودگاه مازندران+عکس

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا

    اکبر حسنی مدیرکل فرودگاه‌های مازندران دوشنبه هشتم اردیبهشت در آئین افتتاح پرواز نوشهر-مشهد، ضمن ابراز خرسندی از رفع برخی موانع بر سر راه قدیمی‌ترین فرودگاه مازندران از پیگیری‌های امام جمعه، نماینده مجلس، فرماندار قدردانی کرد و گفت: در این میان تلاش امیردریادار مطلبی فرمانده دانشگاه علوم دریایی امام خمینی نوشهر بسیار موثر بوده است.

     

    لزوم رفع موانع پروازی فرودگاه نوشهر

     

    وی با بیان اینکه بخش خصوصی به راه‌اندازی مجدد پرواز در فرودگاه نوشهر ورود پیدا کرده است، افزود: برای اولین‌بار شرکت هواپیمایی کاسپین به یکی از فرودگاه‌های مازندران پرواز داشته است.

     

    مدیرکل فرودگاه‌های مازندران به محدودیت ناوگان هواپیمایی کشور اشاره کرد و یادآور شد: در حال حاضر این صنعت با یک چهارم ناوگان می‌چرخد.

     

    حسنی در تکمیل سخنان خود، گفت: تعداد ۵۰۰ پرواز نیاز کشور است اما در حال حاضر صنعت هوانوردی کشور با ۱۵۰ پرواز سرپا است و این موضوع به مجاهدت نیروهای هوانوردی برمی‌گردد.

     

    وی با تأکید بر سوق دادن پرواز برای فرودگاه‌های استان اظهار: برای فرودگاه نوشهر طی پیگیری‌های صورت گرفته دست استمداد به سمت بخش خصوصی دراز کردیم تا مطالبه مردم منطقه برآورده شود.

     

    مدیرکل فرودگاه‌های مازندران با بیان اینکه برای فرودگاه نوشهر پرواز کیش، اصفهان و شیراز درخواست زیادی وجود دارد، تصریح کرد: راه‌اندازی پرواز نوشهر-مشهد مردم نوشهر و شهرهای منطقه را بسیار خوشحال کرد.

     

    حسنی در ادامه به موانع بر سر راه فرودگاه نوشهر اشاره و متذکر شد: برخی ساخت و سازها از جمله یک هتل در چالوس چالش موجود بوده است که با اختصاص چهار میلیارد تومان به این هتل قرار است دو طبقه تخریب شود.

     

    وی در ادامه با بیان اینکه در سه فرودگاه استان مشکلاتی وجود دارد، اظهار کرد: با پیگیری انجام شده مشکلات دو فرودگاه در حال برطرف شدن است.

     

    در ادامه حجت الاسلام سید فضل الله حسینی امام جمعه نوشهر نیز طی سخنانی یکی از مصادیق سفر را سفر هوایی عنوان کرد و گفت: نوشهر ظرفیت‌های زیادی در حوزه‌های مختلف دارد که از آن جمله می‌توان به نزدیک‌ترین شهر به دریا و جنگل اشاره کرد بنابراین  در راستای توسعه فرودگاه باید موانع برطرف شود.

     

    وی تصریح کرد: در کنار توسعه فرودگاه باید سفرهای دریایی هم گسترش یابد زیرا نقش مهمی در توسعه دارد.

     

    امام جمعه نوشهر با اشاره به ورود بخش خصوصی برای راه اندازی مجدد پرواز در این فرودگاه، بیان کرد: بخش خصوصی باعث می‌شود سرمایه به جای خارج در داخل کشور باقی بماند.

     

     

    حجت الاسلام حسینی، گفت: اگر دولت به سمت بنگاه‌داری برود خطرناک است بنابراین بخش خصوصی باید بیشتر ورود پیدا کند.

     

    به زودی پرواز شیراز در فرودگاه نوشهر راه اندازی می‌شود

     

    سپس کاپیتان عادل نورعلی مدیر عامل شرکت هواپیمایی خصوصی کاسپین، اظهار کرد: با توجه به شعار سال و تاکیدات مقام معظم رهبری، سرمایه‌گذاری برای تولید نیاز به ابزار دارد و حمل و نقل یکی از این ابزار است.

     

    وی گفت: حمل‌ونقل هوایی با توجه به سرعتی که دارد در مکانی مانند نوشهر امکان دسترسی را بیشتر و امکان سرمایه‌گذاری را بیشتر خواهد کرد.

     

    نورعلی با تأکید بر اینکه نوشهر برای ایجاد درآمد بیشتر و توسعه اقتصادی نیاز به فرودگاه فعال دارد، بیان کرد: برای فرودگاه نوشهر در حال حاضر مشهد در روزهای دوشنبه و پنج شنبه و در ادامه شیراز و کیش برنامه‌ریزی خواهد شد.

     

    وی خاطر نشان کرد: این شرکت با اینکه نامش آن مربوط به همین خطه است اما تاکنون پروازی به مازندران نداشته؛ امیدواریم با حمایت مسئولان استان از این پروازها ادامه یابد.

     

    نقش فرودگاه نوشهر در توسعه اقتصادی و گردشگری

     

    در ادامه شاهرخ جهانشاهی فرماندار نوشهر با اشاره به وجود ظرفیت‌های زیاد در این شهرستان و موانع مختلف در فرودگاه نوشهر گفت: فرودگاه نوشهر از موضوعاتی است که سال‌ها مشکل داشته است و خیلی از مسئولان در صدد برطرف کردن این چالش‌ها بودند.

     

    وی افزود: فرودگاه نوشهر نقش مهمی در توسعه اقتصادی به ویژه گردشگری و ایجاد در آمد ملی و افزایش سرانه دارد، با توجه به درخواستی که وجود دارد پرواز مسقط به نوشهر را هم خواهیم داشت.

     

     

    وی با اشاره به اینکه هتلی در چالوس یکی از موانع پروازی فرودگاه نوشهر است، افزود: تخریب دو طبقه این هتل حکم دادستان را دارد و قرار است با کمک مسئولان چالوس این موانع هرچه سریعتر برطرف شود.

     

    در ادامه ناخدا علی لطیفی جانشین دانشگاه علوم دریایی امام خمینی نوشهر ، اظهار کرد: دانشگاه علوم دریایی و نیروی دریایی راهبردی ارتش توانست در راستای ماموریت‌ها قدمی را در جهت رفاه حال شهروندان شهرستان نوشهر بردارد.

    وی ضمن قدردانی از توجه ویژه کاپیتان نورعلی مدیر عامل شرکت هواپیمایی کاسپین گفت: ما با این نگاه توانستیم قدم دیگری در راه اعتلای اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی برداریم.

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما