به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از فارس ،
پیامبر (ص) میفرمایند: «اَهلُ القُرآنِ اَهلُ اللهِ وَخاصَّتُهُ» اهل قرآن اهل خدا و خاصان بارگاه اویند. (مجمع البیان ۱/۱۵)صفحه ۱۶۱ قرآن ادامه داستان قوم لوط است. در صفحه قبل بیان شد که آنها اولین قومی در عالم هستند که به انحراف جنسی دچار بودند و حتی به مهمانان مذکر تجاوز میکردند.
خدا خطاب این قوم فرمود که شما از روی شهوت سراغ مردان میروید و از زنان صرفنظر میکنید.قوم لوط با لجبازی گفتند اینها را از شهر بیرون کنید زیرا تظاهر به پاک بودن میکنند و مزاحم آسایش و آزادی ماهستند.
خداوند هم وقتی هیچ نشانهای از بازگشت و توبه در قوم لوط ندید بر آنها عذاب نازل کرد و البته همه مومنان را از نابودی نجات داد به جز زن لوط که او هم با منحرفان بود و نابود شد.
خداوند برای قوم لوط عذاب دردناکی فرستاد، خدا از آسمان سنگ فرستاد و با سنگباران این قوم فاسد را نابود کرد آن هم با بارانی از سنگهای آتشین، تا هم سزای عمل زشتشان را ببینند و هم عبرتی برای دیگر اقوام شوند.خدا در ادامه این صفحه و در پنجمین قصه پیامبران، به سرگذشت حضرت شعیب نبی و اهالی سرزمین مدین اشاره میکند.
اهالی مدین بت پرست بودند و به جز بت پرستی در تجارت و معامله کم فروش و متقلب بودند.حضرت شعیب هم مانند دیگر پیامبران آنها را به خدا پرستی دعوت کرد و سپس آنها را از تقلب در معامله و کم فروشی نهی کرد. زیرا این کار اعتماد عمومی را خدشه دار و به اقتصاد جامعه آسیب میزند. حال خداوند میفرماید که صلاح جامعه این است که مردم اقتصاد سالم و امنیت جانی و روانی داشته باشند.حضرت شعیب در ادامه، نعمتهای خداوند را برای مردم برشمرد و سرگذشت قومهای گذشته را بازگو کرد.
مومنان که از ظلم و فقر به تنگ آمده بودند گلایه کردند و کافران هم به شعیب گفتند چرا خدایت ما را مجازات نمیکند؟ شعیب نبی هر دو گروه را به صبر توصیه کرد تا حکم و عذاب الهی نازل شود و کار یکسره شود.در ادامه تلاوت ترتیل صفحه ۱۶۱ قرآن کریم شامل آیات ۸۲ تا ۸۷ سوره مبارکه اعراف با صدای شهریار پرهیزکار تقدیم میشود.
.png)

