پنجشنبه 04 ارديبهشت 1404 - Thu 24 Apr 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • این پیام‌ها نباید بی‌پاسخ بمانند‌!

  • تاریخ پرداخت متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان مشخص شد

  • سپاه‌؛ مولود انقلاب،حافظ جمهوریت

  • بودجه دانشگاه‌ها قطع شد/تاوان «نه به کودک‌کشی» در آمریکا +عکس و فیلم

  • پیشاهنگ مذاکره، از عبرت اعتماد به آمریکا می گوید

  • دومینوی خبرهای بد برای اسرائیل

  • تفاوت نگاه ما و آمریکا به مذاکره

  • سایه وحشت جولانی بر سر «عید پاک» مسیحیان سوریه +عکس

  • آخرین نقاشی پایتخت 7 به زودی

  • شهادت سرباز گمنام امام زمان (عج)

  • چالش هسته‌ای و پاشنه‌آشیل آمریکا

  • ترامپ با صدای بلند فکر می‌کند!

  • اجرایی کردن شعار سال، دستور کار جدی سه قوه باشد/ دنیای اسلام باید یک حرکت جدی مقابل جنایات بی‌سابقه باند تبهکار در غزه انجام دهد+ عکس و فیلم

  • جانشین شاه ماهی در پرسپولیس کیست؟

  • هدف اصلی برجام که ظریف زیر آن زد + عکس و فیلم

  • پیام تسلیت به خانواده محترم اکبری

  • دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است / تأکید امام خامنه‌ای بر تقویت مستمر آمادگی‌های حداکثری + عکس و فیلم

  • علت اینکه ایران وارد مذاکرات شد چیست ؟

  • موانع داخلی خلع سلاح مقاومت

  • مذاکرات برجام چاشنی جاسوسی داشت!

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 399712
    تاریخ انتشار: 04/ارديبهشت/1404 - 15:44

    اعزام ایرانیان خارج از کشور به حج برای اولین بار

    رئیس سازمان حج و زیارت گفت: امسال تصمیم گرفتیم به‌صورت آزمایشی، دو کاروان ویژه برای ایرانیان مقیم خارج اختصاص دهیم.

    اعزام ایرانیان خارج از کشور به حج برای اولین بار

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»

    همایش بزرگ آموزشی و توجیهی زائران حج تمتع استان تهران صبح امروز با حضور گسترده زائران در سالن 12 هزار نفری مجموعه ورزشی آزادی برگزار شد.

    علیرضا بیات، رئیس جدید سازمان حج و زیارت، در پاسخ به این سوال که تعداد کاروان‌ها و زائران اعزامی از تهران چند نفر است؟ گفت: امسال از تهران حدود 12هزار نفر به حج اعزام می‌شوند. اعزام زائران تهرانی از نوزدهم اردیبهشت آغاز می‌شود. در مرحله نخست، زائران وارد مدینه خواهند شد و ان‌شاءالله از بیست‌وچهارم اردیبهشت به مکه مشرف می‌شوند. تمام تمهیدات لازم اندیشیده شده و جای نگرانی نیست. امیدواریم زائران، سفری معنوی و پربرکت را تجربه کنند.

     

    وی گفت: امسال برای نخستین‌بار، کاروانی از ایرانیان مقیم خارج از کشور نیز اعزام خواهند شد. ما خود را موظف می‌دانیم که به این عزیزان نیز خدمات ارائه دهیم. در سال‌های گذشته، به دلیل برخی مشکلات اجرایی، برنامه‌ریزی و هزینه‌های بالا، امکان اعزام آنان فراهم نبود، اما امسال تصمیم گرفتیم به‌صورت آزمایشی، دو کاروان ویژه برای ایرانیان مقیم خارج اختصاص دهیم.

    وی ادامه داد: این عزیزان مستقیماً از محل اقامت خود به مدینه اعزام شده و در آن‌جا خدمات دریافت خواهند کرد. اگر این طرح موفق باشد، ان‌شاءالله سال آینده بدون محدودیت تعداد، امکان پذیرش تمام متقاضیان فراهم خواهد شد. البته مانند سایر زائران، آن‌ها نیز باید مراحل ثبت‌نام و پرداخت هزینه‌ها را طی کنند.

    رئیس سازمان حج و زیارت در پاسخ به این سوال که آیا برای آنان سهمیه جداگانه‌ای (فراتر از 85هزار و 850 نفر) در نظر گرفته شده است؟ تصریح کرد: خیر، این زائران در قالب سهمیه کلی ایران اعزام می‌شوند. البته با توجه به افزایش جمعیت کشور (که اکنون به 89 میلیون نفر رسیده است)، درخواست افزایش سهمیه ایران به سازمان همکاری اسلامی ارائه شده و پیگیری‌های اداری آن نیز آغاز شده است.

    وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه مهم‌ترین تسهیلات امسال برای زائران چیست؟ خاطرنشان کرد: بی‌تردید هر خدمتی در مقابل عظمت حج، ناچیز است، اما در حد توان، تسهیلاتی در نظر گرفته شده است. از جمله اقدامات مهم، قرارداد با شرکت زمزم عربستان برای تأمین یک گالن پنج‌لیتری آب زمزم به‌صورت استاندارد برای هر زائر است که پیش از بازگشت به ایران تحویل داده خواهد شد.

    بیات گفت: در مسیر بازگشت، انتقال بار زائران از هتل به فرودگاه نیز تسهیل شده تا بدون دغدغه حمل بار، سفر کنند. همچنین در حال بررسی طرحی هستیم که طی آن، بار اصلی زائران در مکه تحویل گرفته شود تا در مدت اقامتشان در مدینه (4 تا 5 روز)، آسایش بیشتری داشته باشند.

    وی گفت: یکی دیگر از مشکلات سال‌های گذشته، اختلال در خرید اینترنت همراه به دلیل استفاده هم‌زمان زائران بود. امسال اینترنت همراه از آغاز تا پایان سفر در اختیار زائران قرار می‌گیرد تا با مشکلی مواجه نشوند. جزئیات این خدمت به‌زودی اعلام خواهد شد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما