دوشنبه 09 شهريور 1405 - Mon 31 Aug 2026
  • احتمال تعطیلی لیگ برتر قوت گرفت

  • صنعت شیلات در اروپا، قربانی خشکسالی

  • نیروهای مسلح تجهیزات خود را به‌روز کرده‌اند

  • راه در رو آمریکا در تنگه هرمز بسته شد

  • علی کریمی با یک استوری ناموسی، رضا پهلوی را آنفالو کرد

  • خبر بد برای سرخابی‌ها؛دو ستاره تیم غایبان بزرگ دربی

  • نپال پس از سیل مرگبار / عکس

  • حرکت عجیب و خطرناک علیرضا جهانبخش حین بازی/ فیلم

  • قیمت نفت امروز دوشنبه ۹ شهریور

  • افشاگری عراقچی از فریبکاری نتانیاهو

  • خطای مزدوران دشمن برای ایجاد آشوب داخلی با پاسخی محکم مواجه می‌شود/ ایران اسلامی آماده رویارویی با متجاوزین است/ تاکید بر تعیین تکلیف سریع وضعیت زندانیان مُعسر

  • پزشکیان با نخست‌ وزیر هند دیدار کرد+ فیلم

  • کارزار فشار اقتصادی آمریکا نتیجه «صلح شرافتمندانه» اصلاحات است؟

  • وزیر کار: زمان واریز معوقات بازنشستگان اعلام شد

  • ردپای نفت‌کش هدف قرارگرفته پیدا شد

  • داور داربی مشخص شد؟

  • پزشکیان در حاشیه اجلاس شانگهای با پوتین دیدار می‌کند

  • چرا زنان میانسال باید ورزش‌ کنند

  • ترس بزرگ پرسپولیس در آستانه دربی!

  • پریشونم یه جورایی شبیه مجنونم از حسین ستوده

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 399675
    تاریخ انتشار: 03/ارديبهشت/1404 - 20:18
    عراقچی:

    پزشکیان به زودی به چین می‌رود

    وزیر امور خارجه امروز گفت که پزشکیان به زودی سفر دوجانبه‌ای را به چین خواهد داشت و درباره گفت‌وگوهای غیرمستقیم با آمریکا تصریح کرد: اگر آمریکایی‌ها خواسته‌های غیرعملی و غیرمنطقی داشته باشند، به مشکل می‌خوریم.

    پزشکیان به زودی به چین می‌رود

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از خبرگزاری فارس سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه امروز بعد از دیدار با وانگ یی همتای چینی در گفت‌وگویی از سفر مسعود پزشکیان به چین در آینده نزدیک خبر داد.

    وی در تشریح رایزنی‌اش با همتای چینی گفت: دیدار بسیار طولانی اما خیلی مهم با وزیر امور خارجه چین داشتم. تقریبا همه مسائل موجود در روابط دوجانبه و مسائل بین‌المللی را بحث کردیم. به ویژه درباره موضوع هسته‌ای ایران و مذاکرات غیرمستقیمی که بین ایران و آمریکا در حال انجام است، یک تفاهم بسیار خوبی بین ما الان وجود دارد.رئیس دستگاه دیپلماسی همچنین چین را کشور دوست ایران خواند و افزود: چین در مذاکرات قبلی نقش بسیار مهم و مثبتی را ایفا کرد.وزیر خارجه گفت: در رابطه با سیاست‌های آمریکا و قلدرمآبی آمریکا و سلطه‌جویی آن در عرصه بین‌المللی بحث بسیار خوبی را داشتیم.
     
    عراقچی همچنین بیان کرد: در مورد سفر آقای پزشکیان به چین صحبت کردیم و به زودی رئیس‌جمهور سفر دوجانبه‌ای به چین خواهد داشت و بعد در ماه سپتامبر در اجلاس سران شانگهای شرکت خواهد کرد.
     
    وزیر امور خارجه همچنین در پاسخ به سؤالی درباره گفت‌وگوهای غیرمستقیم با آمریکا که قرار است دور سوم آن شنبه ششم اردیبهشت‌ماه در مسقط برگزار شود، گفت: ما خوشبینی محتاطانه‌ داریم و البته این احتیاط ما به خاطر دلایل بسیار جدی است. عراقچی اضافه کرد: از آمریکا پیام‌های متناقض و متضادی را در اخبار و رسانه‌ها می‌بینیم. اختلافات زیادی وجود دارد. روز شنبه با جدیت وارد مذاکره خو‌اهیم شد.رئیس دستگاه دیپلماسی ادامه داد: اگر طرف مقابل هم با جدیت وارد شود، به نظر من زمینه پیشرفت وجود دارد. منتها ما تا الان درباره بعضی از اصول، مفاهیم و اهداف مذاکراتی به یک تفاهم بهتری نسبت به گذشته رسیدیم که می‌تواند ادامه پیدا کند.وی گفت: چنانچه خواست آمریکا فقط این است که ایران سلاح هسته‌ای نداشته باشد این خواسته‌ قابل دسترس است و می‌توانیم به این خواسته برسیم. اما اگر خواسته‌های غیرعملی و غیرمنطقی داشته باشد، طبیعی است که به مشکل می‌خوریم.
     
    رئیس دستگاه دیپلماسی همچنین گفت: ما این روند مثبت را ادامه می‌دهیم ما میز مذاکره را هیچگاه ترک نکردیم و الان هم در پشت میز مذاکره هستیم. البته در مورد شکل آن مسائلی داشتیم که دارد رعایت می‌شود و کماکان رعایت خواهیم کرد.وی ادامه داد: غیرمستقیم بودن مذاکرات تا الان هیچ مانعی ایجاد نکرده و مذاکرات به واسطه عمان صورت می‌گیرد که از وزیر خارجه این کشور تشکر می‌کنیم، به خوبی مسائل را منتقل می‌کنیم و مذاکرات به پیش می‌رود.وزیر خارجه تصریح کرد: غیرمستقیم بودن مذاکرات تا الان مانعی در مذاکره ایجاد نکرده است.

     

    منبع : خبرگزاری فارس

    نظرات بینندگان
    نظرات شما