پنجشنبه 04 ارديبهشت 1404 - Thu 24 Apr 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • این پیام‌ها نباید بی‌پاسخ بمانند‌!

  • تاریخ پرداخت متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان مشخص شد

  • سپاه‌؛ مولود انقلاب،حافظ جمهوریت

  • بودجه دانشگاه‌ها قطع شد/تاوان «نه به کودک‌کشی» در آمریکا +عکس و فیلم

  • پیشاهنگ مذاکره، از عبرت اعتماد به آمریکا می گوید

  • دومینوی خبرهای بد برای اسرائیل

  • تفاوت نگاه ما و آمریکا به مذاکره

  • سایه وحشت جولانی بر سر «عید پاک» مسیحیان سوریه +عکس

  • آخرین نقاشی پایتخت 7 به زودی

  • شهادت سرباز گمنام امام زمان (عج)

  • چالش هسته‌ای و پاشنه‌آشیل آمریکا

  • ترامپ با صدای بلند فکر می‌کند!

  • اجرایی کردن شعار سال، دستور کار جدی سه قوه باشد/ دنیای اسلام باید یک حرکت جدی مقابل جنایات بی‌سابقه باند تبهکار در غزه انجام دهد+ عکس و فیلم

  • جانشین شاه ماهی در پرسپولیس کیست؟

  • هدف اصلی برجام که ظریف زیر آن زد + عکس و فیلم

  • پیام تسلیت به خانواده محترم اکبری

  • دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است / تأکید امام خامنه‌ای بر تقویت مستمر آمادگی‌های حداکثری + عکس و فیلم

  • علت اینکه ایران وارد مذاکرات شد چیست ؟

  • موانع داخلی خلع سلاح مقاومت

  • مذاکرات برجام چاشنی جاسوسی داشت!

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 399694
    تاریخ انتشار: 04/ارديبهشت/1404 - 13:36

    مدیر پخش شبکۀ یک عزل شد

    خطای نابخشودنی و مشکوک صورت گرفته در برنامه روز چهارشنبه «سیمای خانواده» شبکه یک سیما از لحظه بروز با حساسیت بالا و اقدام سریع و قاطع معاونت سیما و مرکز صیانت و حفاظت سازمان دنبال شد و علاوه بر حذف فوری ویدئوی مذکور از سکوهای تلوبیون و سپهر وابسته به سازمان صدا و سیما، بلافاصله در تماس با مقام قضایی برای ۸ نفر از عوامل و متخلفین اعلام‌ جرم و این افراد به دستگاه قضایی معرفی شدند.

    مدیر پخش شبکۀ یک عزل شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از روابط عمومی معاونت سیما

    روابط عمومی معاونت سیما در پی خطای صورت گرفته در برنامه «سیمای خانواده» شبکه یک، اطلاعیه‌ای صادر کرد.

     
    مشروح اطلاعیه روابط عمومی معاونت سیمای رسانه ملی بدین شرح است:
     
    «بسم الله الرحمن الرحیم
    رسانه ملی به ویژه سیمای جمهوری اسلامی در ماه های اخیر برنامه های متعددی در راستای تقویت وحدت امت اسلامی تولید و پخش کرده که برخی از آنها مورد توجه توده‌های میلیونی در کشورهای مختلف اسلامی قرار گرفت.
    اولویت موکد رسانه ملی حفظ وحدت و احترام به همه پیروان مذاهب اسلامی است.
     
    خطای نابخشودنی و مشکوک صورت گرفته در برنامه روز چهارشنبه «سیمای خانواده» شبکه یک سیما از لحظه بروز با حساسیت بالا و اقدام سریع و قاطع معاونت سیما و مرکز صیانت و حفاظت سازمان دنبال شد و علاوه بر حذف فوری ویدئوی مذکور از سکوهای تلوبیون و سپهر وابسته به سازمان صدا و سیما، بلافاصله در تماس با مقام قضایی برای ۸ نفر از عوامل و متخلفین اعلام‌ جرم و این افراد به دستگاه قضایی معرفی شدند. 
     
    همچنین مدیر گروه تولید مربوطه و مدیر پخش شبکه یک سیما از سمت خود عزل شدند. با دستور رئیس سازمان همچنین کمیته ای متشکل از مرکز صیانت و حفاظت سازمان، معاونت سیما، معاونت حقوقی و اداره کل بازرسی سازمان به فوریت برای بررسی و پیگیری این موضوع تشکیل شده است و تحقیقات برای شناسایی بقیه عوامل احتمالی ادامه دارد.
    رسانه ملی هرگونه اقدام تفرقه افکنانه را به شدت محکوم کرده و خواستار پیگیری فوری و قاطع دستگاه‌های امنیتی برای کشف ریشه ها و عوامل اصلی این موضوع است.»

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما