به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از خبرگزاری فارس عباس پاپیزاده در نشست علنی امروز (چهارشنبه 3 اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی تذکرات کتبی نمایندگان را بدین شرح قرائت کرد؛
-تذکر حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده شاهین شهر، میمنه و برخوار و تعداد ۳۳ نفر از نمایندگان به رئیس جمهور پزشکیان در خصوص لزوم دستور بررسی و رفع مشکل حقوق و مزایای پایین مهندسین شاغل در سازمان نوسازی مدارس نسبت به مهندسین هم رده در سایر دستگاهها.-تذکر احمد مرادی نماینده بندرعباس، قشم، ابو موسی، حاجی آباد و بندر خمیر و تعداد ۴۴ نفر از نمایندگان به دکتر پزشکیان رئیس جمهور در خصوص ضرورت اتخاذ تصمیمات صحیح برای حل معضل ناترازی انرژی در کشور.-تذکر فرامرز شاهسواری نماینده هشترود و تعداد ۲۴ نفر از نمایندگان به رئیس جمهور؛ در خصوص ضرورت تخصیص اعتبار دولتی فعالیت معادن و شهرستانهای هشترود.-تذکر بهروز محبی نجم آبادی نماینده سبزوار، جوین، خوشاب، داورزن و تعداد ۵۲ نفر از نمایندگان به رئیس جمهور؛ در خصوص لزوم تصریح در پرداخت پاداش پایان خدمت کارمندان به ویژه فرهنگیان بازنشسته در سال ۱۴۰۲ .-تذکر غلامرضا شریعتی نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه به وزیر نیرو علی آبادی در خصوص لزوم رسیدگی به رکود طرحهای آبرسانی به خصوص در حوزه انتخابیه.-تذکر فرامرز شاهسواری نماینده هشترود و تعداد ۲۵ نفر از نمایندگان به دنیامالی وزیر ورزش و جوانان در خصوص لزوم توجه و رسیدگی به معضلات و مشکلات ورزش در شهرستانهای هشترود و چاراویماق.-تذکر احمد بخشایش اردستانی نماینده اردستان به صالحی امیری وزیر میراث فرهنگی و گردشگری در خصوص توجه به بافت تاریخی و حسینیههای تاریخی شهر زواره و تسریع در پیگیری ثبت جهانی مسجد جامع زوار و اردستان.
-تذکر سید عبدالکریم هاشمی نخل ابراهیمی نماینده میناب، رودان، جاسک، بشاگرد به ظفرقندی وزیر بهداشت و درمان آموزش پزشکی در خصوص لزوم تأمین پزشک آمبولانس مورد نیاز بیمارستانها و مراکز بهداشتی و درمانی شهرستانهای میناب رودان، جاسیک و بشاگرد.-تذکر سید عبدالکریم هاشمی نخل ابراهیمی نماینده میناب، رودان، جاسک و بشاگرد به وزیر راه و شهرسازی در خصوص ضرورت احداث فرودگاه جدید میناب و جایگزینی فرودگاه قدیم که زمین آن برای احداث مسکن ملی واگذار شد.-تذکر عبدالحکیم آق ارکاکلی نماینده گنبد کاووس و ۲۷ نفر از نمایندگان به وزیر راه و شهرسازی در خصوص ضرورت تکمیل جاده ترانزیتی گنبد کاووس- اینچه برون.-تذکر علی کرد نماینده خاش، تفتان، بخشهای نصرت آباد و کورین به کاظمی وزیر آموزش و پرورش در خصوص لزوم تصریح در تعیین تکلیف معلمین خرید خدمت.-تذکر کامران پولادی نماینده نوشهر چالوس و کلاردشت و تعداد ۳۷ نفر از نمایندگان به میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص لزوم رسیدگی به قطع بیمه کارگران و باربران.-تذکر روح الله لک علی آبادی نماینده درود و ازنا و تعداد 20 نفر از نمایندگان به ظفرقندی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در خصوص لزوم تجهیز و تکمیل کادر درمانی بیمارستانهای شهرستانهای درود و ازنا.-تذکر سید ابوالحسن مصطفوی نماینده رزن و در گزین به وزیر راه و شهرسازی در خصوص لزوم اهتمام بر تکمیل طرحهای نیمه تمام استان همدان به خصوص در شهرستانهای رزن و درگزین.
-تذکر سید ابوالحسن مصطفوی نماینده رزن و درگزین به وزیر راه و شهرسازی در خصوص لزوم توجه به پیگیریهای مستمر نمایندگان جهت تسریع در تکمیل کریدور شمالی استان همدان-تذکر سید محمد پاک مهر نماینده بجنورد و تعداد ۱۷ نفر از نمایندگان به دنیامانی وزیر ورزش و جوانان در خصوص لزوم تخصیص اعتبار و عملیاتی شدن طرحهای ورزشی نیمه تمام شش شهرستان حوزه انتخابیه خراسان شمالی.-تذکر سید محمد پاک مهر نماینده بجنورد و تعداد ۱۷ نفر از نمایندگان به خانم صادق وزیر راه و شهرسازی در خصوص ضرورت تخصیص منابع لازم برای پیمانکار و تسریع در تکمیل جاده میامی -بجنورد.-تذکر علی کرد نماینده خاش، میرجاوه، تفتان، بخشهای نصرت آباد و کورین و تعداد ۲۲ نفر از نمایندگان به وزیر نفت؛ در خصوص ضرورت گاز رسانی به حوزه انتخابیه.-تذکر حبیب قاسمی نماینده شهرضا و تعداد ۲۰ نفر از نمایندگان به وزیر ورزش و جوانان؛ در خصوص لزوم پاسخگویی در خصوص علت بیتوجهی مکرر توام با بی مسئولیتی وزیر ورزش و جوانان در خصوص مشکلات وزارتخانه.
-تذکر امید نصیبی نماینده ممسنی به میدری وزیر تعاون در خصوص لزوم بهبود مدیریت ایجاد ثبات و حمایت نیروهای نخبه و توانمند در سازمانهای زیر مجموعه.-تذکر حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده شاهین شهر و تعداد ۳۶ نفر از نمایندگان به سید محمد اتابک وزیر صمت در خصوص لزوم فعال نمودن پیوند صدور مجوز جهت کسب و کارهای واقع در حریم شهری در سامانه صدور مجوزات.-تذکر عباس مقتدایی نماینده اصفهان و تعداد ۴۸ نفر از نمایندگان به وزیر علوم تحقیقات و فناوری؛ در خصوص ضرورت بازنگری در دستورالعملهای پرداخت حق و تدریس مدرسان دانشگاه آزاد اسلامی، علمی کاربردی و غیرانتفاعی. -تذکر عباس مقتدایی نماینده اصفهان و تعداد ۲۶ نفر از نمایندگان به وزیر جهاد کشاورزی؛ در خصوص لزوم رسیدگی به مشکل کشاورزان با شرکت میراب اصفهان در خصوص به اجرا گذاشتن چکهای آب بها بعد از گذشت حدود ۲۵ سال -تذکر علی احمدی نماینده میاندوآب به وزیر ورزش و جوانان؛ در خصوص ضرورت تکمیل بازسازی سالن ورزشی میاندوآب. -تذکر محمد رستمی نماینده نیشابور و فیروزه و تعداد ۴۱ نفر از نمایندگان به وزیر آموزش و پرورش؛ در خصوص ضرورت پرداخت پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته در سال ۱۴۰۲.-تذکر کمال حسین پور نماینده پیرانشهر، سردشت و تعداد ۴۲ نفر از نمایندگان به وزیر آموزش و پرورش؛ در خصوص ضرورت تسریع در پرداخت پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته.-تذکر هاشمی نخل ابراهیمی نماینده رودان، جاسک، سیریک و بشاگرد به وزیر آموزش و پرورش و وزیر ورزش و جوانان در مورد لزوم تسریع در تکمیل ورزشگاه های 10 هزار نفری میناب، همچنین تذکر این نماینده به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص ضرورت تکمیل و مجتمع ورزشگاه کارگری میناب.
-تذکر حمیدرضا گودرزی نماینده الیگودرز و تعداد ۲۷ نفر از نمایندگان مجلس به وزیر نفت در خصوص ضرورت ایجاد سیستم تخصیص کارت سوخت بر اساس هر نفر، همچنین تذکر این نماینده و تعداد ۳۵ نفر از نمایندگان مجلس به وزیر جهاد کشاورزی در خصوص لزوم آزادسازی زمین برای ساخت مسکن جوانان توسط سازمان منابع طبیعی.-تذکر عبدالوحید فیاضی نماینده نور و محمود آباد به وزیر آموزش و پرورش در خصوص لزوم رسیدگی به وضعیت نابسامان کانون پرورش و فکری کودکان و نوجوان-تذکر جعفر قادری نماینده شیراز و زرقان و تعداد ۲۶ نفر از نمایندگان مجلس به وزیر نیرو در خصوص ضرورت تسریع در سیکل ترکیبی نیروگاه حافظ شیراز، همچنین تذکر این نماینده و تعداد ۲۸ نفر از نمایندگان مجلس به وزیر کشور در خصوص ضرورت تسریع در ابلاغ مصوبات تقسیمات کشوری هیات دولت-تذکر رمضان رحیمی دشتلویی نماینده فلاورجان و تعداد ۴۲ نفر از نمایندگان مجلس به وزیر نفت در خصوص لزوم بازنگری در کاهش سهمیه سوخت ماشین آلات کشاورزی.-تذکر سید ابوالحسن مصطفوی نماینده رزن و درگزین به وزیر میراث فرهنگی و گردشگری در خصوص لزوم توجه به مطالبات مردم شهرستانهای رزن و درگزین در حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، همچنین تذکر این نماینده به وزیر صنعت، معدن و تجارت در خصوص ضرورت توسعه شهرکهای صنعتی رزن و درگزینتذکر سید محمد پاکمهر نماینده بجنورد، مانه و سملقان، جاجرم، گرمه و تعداد ۱۶ نفر از نمایندگان مجلس به وزیر صنعت، معدن و تجارت در خصوص لزوم اجرای مصوبات هیات دولت و اجرای تعهدات ایمیدرو در ساخت راه دسترسی به معادن بوکسیت.
منبع : خبرگزاری فارس