پنجشنبه 04 ارديبهشت 1404 - Thu 24 Apr 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • این پیام‌ها نباید بی‌پاسخ بمانند‌!

  • تاریخ پرداخت متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان مشخص شد

  • سپاه‌؛ مولود انقلاب،حافظ جمهوریت

  • بودجه دانشگاه‌ها قطع شد/تاوان «نه به کودک‌کشی» در آمریکا +عکس و فیلم

  • پیشاهنگ مذاکره، از عبرت اعتماد به آمریکا می گوید

  • دومینوی خبرهای بد برای اسرائیل

  • تفاوت نگاه ما و آمریکا به مذاکره

  • سایه وحشت جولانی بر سر «عید پاک» مسیحیان سوریه +عکس

  • آخرین نقاشی پایتخت 7 به زودی

  • شهادت سرباز گمنام امام زمان (عج)

  • چالش هسته‌ای و پاشنه‌آشیل آمریکا

  • ترامپ با صدای بلند فکر می‌کند!

  • اجرایی کردن شعار سال، دستور کار جدی سه قوه باشد/ دنیای اسلام باید یک حرکت جدی مقابل جنایات بی‌سابقه باند تبهکار در غزه انجام دهد+ عکس و فیلم

  • جانشین شاه ماهی در پرسپولیس کیست؟

  • هدف اصلی برجام که ظریف زیر آن زد + عکس و فیلم

  • پیام تسلیت به خانواده محترم اکبری

  • دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است / تأکید امام خامنه‌ای بر تقویت مستمر آمادگی‌های حداکثری + عکس و فیلم

  • علت اینکه ایران وارد مذاکرات شد چیست ؟

  • موانع داخلی خلع سلاح مقاومت

  • مذاکرات برجام چاشنی جاسوسی داشت!

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 399644
    تاریخ انتشار: 03/ارديبهشت/1404 - 13:48

    اعتراف‌ به جنایت‌های سیاه

    مأموران پلیس در ادامه تحقیقات، موفق به تحقیق از کودک خردسال به خاطر حال بدش نشدند، اما از طریق پزشکی قانونی دریافتند مرد آدم‌ربا به کودک چهار ساله تجاوز کرده‌است.

    اعتراف‌ به جنایت‌های سیاه

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه جوان

    مجرم موتور سوار معروف به «گودزیلا» که به تعداد زیادی کودک ۲ تا ۱۰ سال تجاوز کرده‌است، به جرائم سیاهش اعتراف کرد. متهم کودکان خردسال را به بهانه خرید خوراکی از داخل خیابان سوار موتورش می‌کرد و پس از تعرض آنها را رها می‌کرد. 

    دی ماه سال گذشته مردی در تهران سراسیمه به اداره پلیس رفت و از گم شدن ناگهانی پسر چهار ساله‌اش به نام رحمت خبر داد.
    مرد جوان گفت: «ما از اتباع هستیم و همراه همسر و فرزندم در خانه‌ای حوالی یکی از خیابان‌های جنوب شرقی پایتخت زندگی می‌کنیم. پسرم ساعتی قبل برای بازی داخل کوچه رفت و ناگهان ناپدید شد. هر چقدر دنبالش گشتیم، ردی از پسرم پیدا نکردیم و الان نگرانیم برای او اتفاقی افتاده باشد.»

     متهم موتورسوار 
    با شکایت مرد جوان، تیمی از مأموران پلیس به دستور بازپرس دادسرای امور جنایی تهران برای پیدا کردن پسر خردسال وارد عمل شدند. مأموران پلیس در نخستین گام دوربین‌های مداربسته محل حادثه را بازبینی کردند. یکی از دوربین‌ها چهره مرد موتورسواری را ثبت کرده‌بود که موتورسیکلتش را کنار پسر خردسال نگه می‌دارد و به بهانه‌ای او را سوار موتورش می‌کند و از محل دور می‌شود. در بررسی‌های بعد مشخص شد مرد کودک‌ربا چهره‌اش را پوشانده و پلاک موتورش هم مخدوش کرده‌است تا ردی از خود به جا نگذارد.



     تجاوز 
    در حالی که تحقیقات برای شناسایی و دستگیری کودک‌ربا ادامه داشت، چند ساعت بعد از حادثه پدر پسر گمشده به اداره پلیس رفت و اعلام کرد پسرش را در نزدیکی خانه‌اش در حالی پیدا کرده‌است که حال خوبی نداشته و برای درمان به بیمارستان منتقل کرده‌است. 

    مأموران پلیس در ادامه تحقیقات، موفق به تحقیق از کودک خردسال به خاطر حال بدش نشدند، اما از طریق پزشکی قانونی دریافتند مرد آدم‌ربا به کودک چهار ساله تجاوز کرده‌است. 

    در چنین شرایطی پرونده وارد مرحله تازه‌ای شد و تیمی از کارآگاهان اداره شانزدهم پلیس آگاهی تحقیقات خود را برای پیدا کردن ردی از مرد شیطان‌صفت آغاز کردند. 

     شکایت‌های سریالی 

    همزمان با ادامه تحقیقات، مأموران پلیس با سه شکایت مشابه و سریالی دیگر هم روبه‌رو شدند. بررسی‌ها نشان داد کودکانی بین ۲ تا ۱۰ سال در نزدیکی خانه‌شان گم می‌شوند و چند ساعت در حالی که مورد تجاوز قرار گرفته‌اند، داخل خیابانی رها می‌شوند. آنچه مأموران از بازبینی دوربین‌های مداربسته به دست آوردند، این بود که مرد لاغر اندامی با موتورسیکلت هوندا کودکان ربوده‌شده را به بهانه‌ای سوار موتورش می‌کند. سپس چند ساعت بعد، پس از تجاوز آنها را در نزدیکی خانه‌هایشان رها می‌کند. یکی از قربانیان مرد شیطان‌صفت کودک دو ساله‌ای بود که پس از تجاوز به خاطر وخامت حالش در بیمارستان بستری شده‌بود و دو کودک دیگر هم از نظر وضعیت روحی و روانی حال خوبی نداشتند که مأموران برای شناسایی متهم دست به تحقیقات تخصصی زدند. 

     گودزیلای بی‌رحم 
    در حالی که متهم هیچ ردی از خود به جای نگذاشته بود، مأموران پلیس متهم شیطان‌صفت را که مردی ۲۸ ساله به نام ارسلان است، شناسایی کردند، اما دریافتند گودزیلای بی‌رحم مدتی قبل محل زندگی‌اش را به مکان نامعلومی منتقل کرده‌است. با شناسایی متهم، مأموران موفق شدند آدرس مخفیگاه وی را در شهرستان پرند به دست آورند و در یک عملیات ویژه ارسلان را در حالی دستگیر کردند که یک دختر و یک پسر نوجوان هم در خانه‌اش حضور داشتند. دختر نوجوان ادعا کرد از دوستان مرد شیطان‌صفت است و پسر نوجوان هم مدعی شد به خاطر نداشتن جا و مکان از یک سال قبل در خانه متهم زندگی می‌کند. 

     اعتراف به جنایت‌های سیاه 
    متهم در بازجویی‌ها تلاش کرد با تناقض‌گویی مأموران را فریب دهد، اما وقتی بیش از ۲۰ فیلم تعرض از گوشی‌اش کشف شد به جنایت‌های سریالی سیاه اعتراف کرد. 

    وی در ادعایی گفت: «من همجنس‌باز هستم و قبل از این سال‌های قبل به همین جرم چند باری بازداشت شدم و پنج سال در زندان حبس کشیدم. وقتی آزاد شدم، تصمیم گرفتم جرمم را تکرار نکنم، اما پس از مدتی دوباره شیطان وسوسه‌ام کرد و آتش هوس به جانم افتاد و از دو ماه قبل دوباره تصمیم گرفتم نیت شومم را اجرا کنم. خانه‌ام در همان محله جنوب شرقی تهران بود و به همین دلیل طعمه‌هایم را از همین مناطق انتخاب می‌کردم. ابتدا قصد تعرض نداشتم، اما وقتی آنها را می‌ربودم وسوسه شیطانی به سراغم می‌آمد و به آنها تجاوز می‌کردم. برای شکار طعمه‌هایم در کوچه و خیابان با موتورم پرسه می‌زدم و وقتی کودک خردسالی را داخل کوچه تنها می‌دیدم، به سراغش می‌رفتم و به بهانه خرید خوراکی او را فریب می‌دادم و سوار موتورم می‌کردم و به خانه‌ام می‌بردم. معمولاً کودکان ربوده‌شده را بین سه تا پنج ساعت در خانه‌ام نگه می‌داشتم و بعد از اجرای نیت شومم، آنها را در نزدیکی محل زندگی‌شان رها می‌کردم.»

    وی درباره ضبط صحنه‌های سیاه در تلفن همراهش گفت: «من می‌خواستم کلکسیونی از قربانیان داشته‌باشم تا در ادامه از خانواده‌های آنها با تهدید انتشار فیلم‌های سیاه اخاذی کنم و به همین خاطر از آنها با گوشی‌ام فیلم سیاه تهیه می‌کردم. پس از اینکه به تعدادی کودک تجاوز کردم، از ترس محل زندگی‌ام را تغییر دادم و تصور نمی‌کردم شناسایی شوم، چون هم ماسک به صورت داشتم و هم پلاک موتورم را پوشانده بودم، اما در نهایت در دام مأموران گرفتار شدم.»

    متهم پس از اعتراف، به دستور بازپرس پرونده برای تحقیقات بیشتر و شناسایی قربانیان احتمالی در اختیار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت. متهم چهارشنبه سوم اردیبهشت در پلیس آگاهی با حضور خبرنگاران مورد تحقیق قرار می‌گیرد.

    برچسب ها: جنایت ، حوادث ، تجاوز ،
    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما