شنبه 11 مرداد 1404 - Sat 02 Aug 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • هشدار! از خواب غفلت برخیزید!

  • خطای محاسباتی درباره براندازی موجب تقویت داخلی ایران شد

  • حزب‌الله لبنان آماده شده است

  • این غزه است که اسرائیل را از نقشه جهان حذف می‌کند

  • افزایش احتمال تغییرات قریب‌الوقوع در برخی نهادهای عالی امنیتی

  • مراسم بزرگداشت شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

  • پیام تسلیت به جناب سرهنگ شعبانپور

  • گلچین مداحی شهادت حضرت رقیه(س)

  • قالیباف صدای مظلومیت ایران در قلب ژنو فریاد زد

  • خروج هیئت‌های فلسطین، ایران و یمن از اجلاس بین‌المجالس به هنگام سخنرانی رئیس کنست اسرائیل

  • چرا اصرار بر یک باور در دولتمردان خصوصا وزارت خارجه پر‌رنگ است؟

  • پرده‌برداری رهبر انقلاب از لایه تمدنی جنگ ۱۲ روزه

  • هسته‌ای و حقوق بشر بهانه است آمریکا از توانایی‌های جمهوری اسلامی ناراحت است +صوت و فیلم

  • لایحه مقابله با نشر اکاذیب خلع سلاح جریان تحریف

  • دفاع پیش‌دستانه مشروع ایران: ضرورتی امنیتی در برابر تهدیدات مستمر

  • الاغ نمی پرد یونجه، موز نمی دهد!

  • موازنه برتری قدرت موشکی بر قدرت جنگنده‌ها

  • آتش زیر خاکستر اگر شعله‌ور شود!

  • مکانیسم ماشه با مرگ برجام باطل شد فریب اروپا را نخورید

  • قدم زدن ظریف با داش کری چقدر برای ایران هزینه داشت

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 399616
    تاریخ انتشار: 03/ارديبهشت/1404 - 11:16

    قیمت ویلای محمدرضا پهلوی در قلب اروپا + فیلم

    پهلوی در دوره اوجِ رونق درآمد نفتی ویلایی گران‌قیمت در یکی از مکان‌های گردشگری بسیار معروف و البته پرهزینه خریداری کرد.

    قیمت ویلای محمدرضا پهلوی در قلب اروپا + فیلم

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از جهانیوز ،

    خاطرات زیاد و مستندی درباره ولخرجی‌ها و ریخت و پاش‌ها توسط خاندان پهلوی روایت شده است. ولخرجی‌ها و ریخت و پاش‌هایی که هزینه آن از جیب ملت ایران پرداخت می‌شد.

    خرید املاک مسکونی و ویلا در برخی مناطقِ توریستی خارج از کشور و سفرهای تفریحی مکرّر به آن مکان‌ها از جمله این ریخت و پاش‌ها بود.
    یکی از نمونه‌هایی که در اینجا باید به آن اشاره کرد هزینه سرسام‌آور و فوق‌العاده‌ای بود که پهلوی دوم برای خرید ویلا در سنت موریتس سوئیس و بازسازی آن انجام داد.

    بر اساس گزارش پژوهشکده تاریخ معاصر: ویلای سوورتا در سنت‌موریتس سوئیس که یکی از مکان‌های گردشگری بسیار معروف و البته پرهزینه به‌ شمار می‌آید، در سال 1348 شمسی با قیمت یک‌ میلیون‌ و هشتصد هزار فرانک توسط محمدرضا شاه خریده شد.

    پهلوی در دوره اوجِ رونق درآمد نفتی (1348-1353ش)، یک ویلای گران‌قیمت را در آن نقطه از اروپا خریداری نمود و به تجهیز کامل آن همّت گماشت.

    سوئیس در قلب اروپا و به عبارتی دقیق‌تر، شهر کوهستانی سنت‌موریتس در این کشور، یکی از نقاط دائمی برای تفریحِ محمدرضا پهلوی و خانواده‌اش در خارج از ایران محسوب می‌شد. وی در حدود دو ماه از هر سال را در آنجا سپری می‌کرد، تا آنجا که حتی برخی، از اصطلاح «پایتخت زمستانی شاه» برای این شهر زیبای سوئیس استفاده کردند.

    شهر سنت موریتس در جنوب شرقی کشور سوئیس ناحیه‌ای بسیار مناسب برای اسکی و ورزش‌های زمستانی محسوب می‌شود. ناحیه‌ای مطبوع با مناظرِ طبیعی بسیار زیبا و دارای آب‌هوای آلپی، یعنی زمستان‌های سرد با ریزش برف ملایم و تابستانهای معتدلِ مرطوب است که یکی از مکان‌های گردشگری بسیار معروف و البته پرهزینه به‌ شمار می‌آید و مقصد تفریحی بسیاری از افراد برجسته سیاسی و هنری و طبقات مرفّه ‌و ثروتمند سراسر نقاط جهان است.

     


    download

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما