به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از انتخاب
سیدعلی کشاورز، متخصص تغذیه با اشاره به افزایش بیسابقهی کبد چرب در میان جوانان و میانسالان هشدار داد و گفت: کبد چرب بیماری خاموشی است که تا مراحل پیشرفته معمولاً هیچ علامت مشخصی ندارد و متأسفانه زمانی که بروز پیدا میکند، ممکن است وارد مرحلهی خطرناک یا حتی سرطانی شده باشد. اغلب افرادی که به ظاهر مشکلی ندارند اما سبک تغذیهای ناسالم دارند، در معرض ابتلاء به این بیماری قرار دارند.
وی با تأکید بر اینکه افراد مبتلا به کبد چرب معمولاً در میان سالی دچار عوارضی چون چربی خون بالا، قند خون بالا و حتی سکته میشوند، گفت: رژیمهای خاص مانند کتوژنیک برای این افراد توصیه نمیشود، چرا که ممکن است وضعیت کبد چرب را تشدید کند. در عوض، رژیمهای فستینگ یا روزهداری متناوب میتواند در صورتی که صحیح اجرا شود، مفید باشد.
وی با اشاره به عوامل ایجاد کبد چرب، گفت: مهمترین عامل مصرف مشروبات الکلی است. پس از آن، مصرف مداوم فستفودها، گوشتهای پرچرب مانند گردن، شیشلیک و ماهیچههای بازاری، غذاهای سرخشده مانند کتلت و کوکو، تهدیگ، شیرینیجات صنعتی مثل کیک، بیسکویت، کلوچه، شکلات، تخمه و آجیل شور و پرچرب، قند و شکر، نوشابه، شربتهای شیرین و غذاهای فرآوریشده از عوامل جدی بروز این بیماری هستند.