چهارشنبه 27 فروردين 1404 - Wed 16 Apr 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • اجرایی کردن شعار سال، دستور کار جدی سه قوه باشد/ دنیای اسلام باید یک حرکت جدی مقابل جنایات بی‌سابقه باند تبهکار در غزه انجام دهد+ عکس و فیلم

  • جانشین شاه ماهی در پرسپولیس کیست؟

  • هدف اصلی برجام که ظریف زیر آن زد + عکس و فیلم

  • پیام تسلیت به خانواده محترم اکبری

  • دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است / تأکید امام خامنه‌ای بر تقویت مستمر آمادگی‌های حداکثری + عکس و فیلم

  • علت اینکه ایران وارد مذاکرات شد چیست ؟

  • موانع داخلی خلع سلاح مقاومت

  • مذاکرات برجام چاشنی جاسوسی داشت!

  • چرا تیم ترامپ شروع مذاکره با ایران را «خیلی مثبت» عنوان کردند؟

  • مسابقه خالی‌بندی میان عضو و رئیس شورای اطلاع‌رسانی!

  • سیاستمداری که بازی سیاسی" استعفاء کردن" را بخوبی بلد است

  • نیت ما رسیدن به توافق شرافتمندانه است/ مذاکرات غیر مستقیم و فقط در موضوع هسته‌ای است + فیلم

  • چه کسی برای مذاکره شرط تعیین کرد؟+عکس

  • نتیجه مذاکرات شنبه؛ یک هیچ به نفع ما

  • ایران از گفت و گو هراس ندارد

  • قدردانی از یک حرکت شایسته رئیس جمهور و چند سوال مهم

  • برای فرار از یمن، ترامپ دست به دامان ایران شد

  • ترامپ و سفر شتاب زده نتانیاهو!

  • اسرائیل در آدم‌کشی به سیم آخر زده است

  • حمایت غربگرایان از قاتل شهید سلیمانی

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 399025
    تاریخ انتشار: 26/فروردين/1404 - 17:39

    تلاش برای ماندگاری درلیگ

    استقلال تهران این روز‌ها نتایج فاجعه باری را کسب کرده و آنها حالا تیمی هستند که نه به قهرمانی و بلکه برای ماندگاری در لیگ تلاش می‌کنند.

    تلاش برای ماندگاری درلیگ

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران

    همیشه تیم‌های بزرگی بودند که در فصولی از فعالیتشان در رقابت های  باشگاهی و یا بین المللی شرایط خوبی را نداشتند و با عملکردشان باعث اعتراضات فراوانی از جانب هوادارانشان بودند.

    چه در ایران و چه میان تیم‌های بزرگ جهان این عملکرد ضعیف موضوعی عادی است و این تیم‌های بزرگ هم اغلب توانستند شرایط را به حالت عادی بازگردانند و هواداران و حتی رقبای خود را از نگرانی در آورند.

    از بارسلونا، لیورپول و آرسنال که سال‌ها در کسب جام و عنوانی قابل قبول ناموفق بودند و بعد از چند سال توانستند به مسیر کسب قهرمانی و بازی‌های زیبا بازگردند گرفته تا لیگ برتر خودمان کم نبودند تیم‌های بزرگی که ناموفق بودند، اما توانستند عملکرد خود را جبران کنند.

    شاید مهمترین مثال واضح این موضوع در کشورمان پرسپولیس دوران قبل از برانکو ایوانکوویچ کروات بود. تیمی که علاوه بر کسب نتایج نه چندان خوب و بازی‌های نه چندان زیبا، در کسب جام هم نا موفق بود، اما با حضور برانکو و بعد از آن یحیی گل محمدی سال‌های درخشانی را از خود به جا گذاشت. سال‌هایی که البته با حضور در دو فینال رقابت‌های آسیایی همراه بود که از ارزش زیادی هم در میان هواداران این تیم برخوردار بود.

    موضوع آنجا به چشم می‌آید که پرسپولیس با برانکو و یحیی گل محمدی هم بازی‌هایی بود که می‌باخت، اما هوادار از تیم خود و عملکرد بازیکنان و این که آنها با تمام وجود و برای برد به میدان می‌آیند آگاه بود.

    حالا رقیب همشهری همین پرسپولیس، استقلال تهران  روز‌های تلخی را می‌گذراند. روز‌هایی که تلخی آن برای هواداران قهرمان دو دوره جام باشگاه‌های آسیا از تلخی عبور کرده و به نا امیدی مطلق رسیده است.

    استقلال تهران این روز‌ها نتایج فاجعه باری را کسب کرده و آنها حالا تیمی هستند که نه به قهرمانی و بلکه برای ماندگاری در لیگ تلاش می‌کنند.



    بهترین تیم ایران در خیلی از آمار تاریخ لیگ برتر و حتی برتری تاریخی خود در کسب امتیاز در تاریخ لیگ برتر را هم به تازگی به پرسپولیسی‌ها باخته است و در ۷ بازی آخر خود در لیگ برتر تنها یک پیروزی به دست آورده و با ۴ باخت و ۲ تساوی آماری فاجعه بار را کسب کرده‌است. موضوع اما تنها به نتایج استقلال ختم نمی‌شود و فاجعه زمانی تکمیل می‌شود که استقلالی‌ها در زمین بازی هم عملکردی به شدت ضعیف دارند و نمایش‌های بدی را هم از خود نشان می‌دهند.

    تنها قهرمان بدون باخت تاریخ لیگ برتر که با رکوردی جاودانه موفق به کسب قهرمانی لیگ برتر شده است، حالا و در شرایطی که ۵ بازی تا پایان لیگ برتر برایش باقی مانده تا منطقه سقوط لیگ برتر تنها ۷ امتیاز فاصله دارد. اتفاقی که شاید برای مطرح کردن آن زود باشد، اما آبی‌ها حالا نه به قهرمانی بلکه باید به چیز‌های دیگر فکر کنند.

    عنوان می‌شود که آمار خود سخن می‌گوید، اما بازی‌های استقلال در این فصل فارق از آمار ضعیفشان حال و هوای هواداران میلیونی این تیم را هم خراب کرده است.

    هواداری که برایش مهم نیست که این شرایط تقصیر نکونام است یا موسیمانه و بوژوییچ و یا حتی مدیرانی که چند ماه یک بار تغییر می‌کنند. هواداری که حالا تنها برای پایان فصل دعا می‌کند. فصلی که البته برای استقلالی‌ها تاریخی شده است. تاریخی که البته کسی نمی‌خواهد برای استقلالی‌ها تلخ‌تر از این به پایان برسد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما