سه شنبه 26 فروردين 1404 - Tue 15 Apr 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • اجرایی کردن شعار سال، دستور کار جدی سه قوه باشد/ دنیای اسلام باید یک حرکت جدی مقابل جنایات بی‌سابقه باند تبهکار در غزه انجام دهد+ عکس و فیلم

  • جانشین شاه ماهی در پرسپولیس کیست؟

  • هدف اصلی برجام که ظریف زیر آن زد + عکس و فیلم

  • پیام تسلیت به خانواده محترم اکبری

  • دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است / تأکید امام خامنه‌ای بر تقویت مستمر آمادگی‌های حداکثری + عکس و فیلم

  • علت اینکه ایران وارد مذاکرات شد چیست ؟

  • موانع داخلی خلع سلاح مقاومت

  • مذاکرات برجام چاشنی جاسوسی داشت!

  • چرا تیم ترامپ شروع مذاکره با ایران را «خیلی مثبت» عنوان کردند؟

  • مسابقه خالی‌بندی میان عضو و رئیس شورای اطلاع‌رسانی!

  • سیاستمداری که بازی سیاسی" استعفاء کردن" را بخوبی بلد است

  • نیت ما رسیدن به توافق شرافتمندانه است/ مذاکرات غیر مستقیم و فقط در موضوع هسته‌ای است + فیلم

  • چه کسی برای مذاکره شرط تعیین کرد؟+عکس

  • نتیجه مذاکرات شنبه؛ یک هیچ به نفع ما

  • ایران از گفت و گو هراس ندارد

  • قدردانی از یک حرکت شایسته رئیس جمهور و چند سوال مهم

  • برای فرار از یمن، ترامپ دست به دامان ایران شد

  • ترامپ و سفر شتاب زده نتانیاهو!

  • اسرائیل در آدم‌کشی به سیم آخر زده است

  • حمایت غربگرایان از قاتل شهید سلیمانی

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 398905
    تاریخ انتشار: 25/فروردين/1404 - 12:49

    قطع ۱۲ ساعته آب مشترکان پرمصرف

    سخنگوی آب گفت: با اقدامات فرهنگی و در برخی از موارد برای ۵ درصد بد مصرف که بیش از ۲ برابر مصرف می‌کند پس از دریافت اخطار و بی توجهی به آن قطعی‌های ۱۲ ساعته آب را پیش رو خواهند داشت.

    قطع ۱۲ ساعته آب مشترکان پرمصرف

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر

    عیسی بزرگزاده سخنگوی آب در برنامه صبحگاهی رادیو ایران اظهار کرد: آب یکی از مسائلی بوده که ایران همواره با آن درگیر بوده اما اکنون با توجه به افزایش جمعیت، تغییر اقلیم و سطح رفاه مساله آب جدی تر شده است زیرا سطح رفاه فعلی با گذشته‌های دور قابل مقایسه نیست چرا که خوشبختانه روز به روز سطح بهداشت مردم در حال افزایش است.

    وی ادامه داد: آب خاکستری در محدوده آب شرب شهری و روستایی است و زمانی که فردی منبع آبی را وارد منزل می‌کند برای بازگشت آن دو نوع فاضلاب وجود دارد یکی فاضلاب سیاه که ممکن است انواع و اقسام آلودگی‌ها را داشته باشد و دیگری نوعی از فاضلاب که متفاوت آب سیاه است مانند آبی که در آشپزخانه مورد استفاده قرار می‌گیرد که از نظر میزان آلودگی قابل مقایسه با آب سیاه نیست که به آن آب سیاه گفته می‌شود.

    وی در پاسخ به این سوال که آیا این آب قابل بازگشت به چرخه آب غیر شرب است، خاطر نشان کرد: باید در نظر داشت یک فاضلاب وجود دارد یک پساب و پساب پس از تصفیه فاضلاب به دست می‌آید، در مورد آب سیاه باید فرایند سختگیرانه‌تری از نظر بهداشتی و سایر مسائل وجود داشته باشد که این تصمیم‌گیری در مورد آب خاکستری راحت تر است.

    بزرگ زاده خاطر نشان کرد: از نظر سازماندهی تماماً بر عهده حاکمیت است که باید آئین نامه‌ها و دستورالعمل‌ها به گونه‌ای تصویب شود که این آب باید در واحد و ساختمان‌ها در مخزن آب خاکستری جمع‌آوری شود و با تصفیه‌ای استاندارد برای آن امکان آبیاری فضای سبز از طریق این آب فراهم شود. که برای اجرای این مساله هم دولت و هم وزارت نیرو می‌توانند به آن ورود پیدا کنند.

    وی در رابطه با اختیاری و یا اجباری بودن بازچرخانی آب‌های خاکستری خاطر نشان کرد: بخشی که مربوط به حاکمیت است استانداردهای موجود آن فراهم شده است و تنها محدودیتی که دارد، محدودیت بودجه است به عنوان مثال در تهران هم فاضلاب شهری سالهاست در حال جمع‌آوری است ولی از نظر اینکه در واحدها باشد در قوانینی اشاره شده بود و خوشبختانه در ۲۸ اسفند در شورای عالی آب مجدداً مصوب شد مقررات ملی ساختمان اصلاح شود که در این صورت به عنوان پیمان کار برای دریافت پایان کار باید این تأسیسات را مانند سایر تأسیسات نیز نصب کرده باشند.


    بزرگ زاده اضافه کرد: مقررات ملی ساختمان با هدف استحصال مناسب‌تر آب خاکستری و تفکیک آن با آب سیاه اصلاح می‌شود و در تهران یک پروژه به صورت پایلوت آغاز شده که در سال جاری به نتیجه می‌رسد این پروژه پیش رو به عنوان نمونه‌ای مطرح می‌شود این پروژه در تهران است و باید در چنین پروژه‌ها پیشرو تهران پیشرو باشد.

    به گفته سخنگوی صنعت آب امسال از نظر بارشی سالی سخت است که با همت مردم آن را پشت سر می‌گذاریم.

    وی در رابطه با تنظیم بندی آب گفت: اگر منظور از تنظیم بندی جیره بندی آب است چنین مسأله‌ای وجود ندارد اما اگر مدیریت مصرف است با اقدامات فرهنگی و در برخی از موارد برای ۵ درصد بد مصرف که بیش از ۲ برابر مصرف می‌کند پس از دریافت اخطار و بی توجهی به آن قطعی‌های ۱۲ ساعته آب را پیش رو خواهند داشت.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما