سه شنبه 26 فروردين 1404 - Tue 15 Apr 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • اجرایی کردن شعار سال، دستور کار جدی سه قوه باشد/ دنیای اسلام باید یک حرکت جدی مقابل جنایات بی‌سابقه باند تبهکار در غزه انجام دهد+ عکس و فیلم

  • جانشین شاه ماهی در پرسپولیس کیست؟

  • هدف اصلی برجام که ظریف زیر آن زد + عکس و فیلم

  • پیام تسلیت به خانواده محترم اکبری

  • دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است / تأکید امام خامنه‌ای بر تقویت مستمر آمادگی‌های حداکثری + عکس و فیلم

  • علت اینکه ایران وارد مذاکرات شد چیست ؟

  • موانع داخلی خلع سلاح مقاومت

  • مذاکرات برجام چاشنی جاسوسی داشت!

  • چرا تیم ترامپ شروع مذاکره با ایران را «خیلی مثبت» عنوان کردند؟

  • مسابقه خالی‌بندی میان عضو و رئیس شورای اطلاع‌رسانی!

  • سیاستمداری که بازی سیاسی" استعفاء کردن" را بخوبی بلد است

  • نیت ما رسیدن به توافق شرافتمندانه است/ مذاکرات غیر مستقیم و فقط در موضوع هسته‌ای است + فیلم

  • چه کسی برای مذاکره شرط تعیین کرد؟+عکس

  • نتیجه مذاکرات شنبه؛ یک هیچ به نفع ما

  • ایران از گفت و گو هراس ندارد

  • قدردانی از یک حرکت شایسته رئیس جمهور و چند سوال مهم

  • برای فرار از یمن، ترامپ دست به دامان ایران شد

  • ترامپ و سفر شتاب زده نتانیاهو!

  • اسرائیل در آدم‌کشی به سیم آخر زده است

  • حمایت غربگرایان از قاتل شهید سلیمانی

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 398879
    تاریخ انتشار: 25/فروردين/1404 - 10:12

    مرحله بعدی پرداخت کالابرگ اعلام شد

    سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک اعلام کرد که از پس فردا (۲۷ فروردین‌ماه) نوبت شارژ اعتبار کالابرگ الکترونیک برای دهک‌های چهار تا هفت درآمدی است.

    مرحله بعدی پرداخت کالابرگ اعلام شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا

    مرجان دبیری سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک، با اشاره به آغاز طرح کالابرگ الکترونیک در دولت چهاردهم از ۱۱ اسفندماه سال ۱۴۰۳ اظهار کرد: در این طرح، دهک‌های یک تا هفت درآمدی مشمول شدند که مقرر شد به حساب سرپرستان خانوار دهک یک تا سه درآمدی به ازای هر نفر براساس بعد خانوار ۵۰۰ هزار تومان و برای دهک‌های چهار تا هفت به ازای هر نفر ۳۵۰ هزار تومان) واریز شود که این اعتبار برای خرید ۱۱ قلم کالای اساسی شامل اقلامی از گروه‌های لبنیات، پروتئین و خواربار اختصاص یافته و در صورت خرید بیش از سقف اعتبار تخصیصی، مابه‌التفاوت هزینه باید توسط خریدار پرداخت شود.

    دبیری با تاکید بر اینکه شارژ اعتبار خانوار‌ها به صورت گام به گام و با اولویت خانوار‌های تحت پوشش نهاد‌های حمایتی و نوع دهک درآمدی انجام می‌شود، گفت: مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیک با اولویت افراد تحت پوشش نهاد‌های حمایتی از ۱۳ فروردین ماه آغاز شد. همچنین واریزِ اعتبار مرحله دوم طرح به حساب سرپرستان خانوارِ دهک‌های درآمدی اول تا سوم از ۲۰ فروردین‌ماه و برای خانوار‌های دهک‌های چهارم تا هفتم از ۲۷ فروردین آغاز می‌شود.

    بنابر اظهارات سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک، از زمان اجرای مرحله دوم تاکنون بیش از ۱۸ میلیون نفر توانستند با موفقیت خرید خود را انجام دهند که بالاترین درصد خرید مردم تاکنون هم در مرحله اول و هم در مرحله دوم از گروه "حبوبات" بوده است.

    وی با اشاره به مشمولان طرح اعلام کرد که در صورت استفاده نکردن کامل از اعتبار مرحله اول، مانده اعتبار به دوره بعد منتقل خواهد شد. اعتبار کالابرگ الکترونیک تا پایان خردادماه ۱۴۰۴ قابل استفاده است. مشمولان می‌توانند خرید‌های خود را در چند نوبت انجام دهند و نیازی به استفاده از کل اعتبار در یک مرحله نیست. علاوه بر این نیز، به همه فروشگاه‌ها تذکر داده شده است در راستای تنظیم خرید بازار، شهروندان تک خریدی از یک کالا نداشته باشند.

    سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک تاکید کرد: اعتبار طرح کالابرگ، جدای از اعتبار تخصیصی و پرداختی بابت یارانه ماهانه افراد است که براساس منابع مالی دولت طی مراحلی به مشمولان ارائه می‌شود.

    دبیری در ادامه درباره نحوه تسویه با فروشگاه‌های طرف قرارداد نیز به ارائه توضیحاتی پرداخت و تصریح کرد: هر ۷۲ ساعت با فروشگاه‌ها تسویه می‌شود، به‌گونه‌ای که ۹۰ درصد از فروشنده‌ها از نحوه تسویه این طرح رضایت داشته‌اند و در حال حاضر با ۲۳۰ هزار فروشگاه در این زمینه قرارداد منعقد شده است.

    وی در پاسخ به این سوال که مرحله بعدی کالابرگ چه زمانی شارژ می‌شود، گفت: مرحله بعدی کالابرگ منوط به پرداخت اعتبار از سوی سازمان برنامه و بودجه است؛ چنانچه تخصیص اعتبار صورت گیرد، مرحله بعدی کالابرگ نیز شارژ می‌شود.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما