چهارشنبه 08 مهر 1405 - Wed 30 Sep 2026
  • بازی سنتی اسب‌سواران قرقیزستان / عکس

  • واردات خودروهای لوکس متوقف شد

  • ای باد صبا کرب و بلا / سلیم موذن زاده

  • تحمیل یک شکست سنگین دیگر به آمریکا توسط ایران

  • شانه زدن مو و تعویض لباس مردگان +16 / فیلم

  • قیمت جدید بنزین سوپر مشخص شد

  • الگوی لبنانی واشنگتن برای دولت الزیدی دردسرساز خواهد شد؟

  • عملیات انتحاری ترامپ؛ نفت پایین آمد

  • کپی‌برداری پهلوی از طرح شکست‌خورده منافقین+ عکس و فیلم

  • ایران از وابستگی به توانمندی بومی رسیده است

  • ارز گران شد، سفر عتبات ارزان‌تر + عکس

  • اقدام بانک مرکزی برای کاهش قیمت دلار

  • قیمت طلا امروز چهارشنبه ۸ مهر ۱۴۰۵

  • هرمز در مرکز تنش تهران و واشنگتن؛ از تحریم‌های جدید ایران تا تلاش قطر برای توافق + عکس

  • قیمت دلار امروز چهارشنبه ۸ مهر ۱۴۰۵

  • ایران ممکن است در هفته‌های پیش‌رو حمله کند

  • قیمت گوشت قرمز امروز چهارشنبه ۸ مهر ۱۴۰۵

  • ترخیص ۱۱۲ هزار قلم داروی بیماران خاص

  • خبر بد برای پرسپولیس مصدومیت ستاره تیم جدی است

  • تکرار ادعاهای بی‌اساس ترامپ علیه ایران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 398666
    تاریخ انتشار: 22/فروردين/1404 - 13:22

    بحران دارو درغزه

    وزارت بهداشت غزه اعلام کرد که موجودی برخی اقلام دارویی ضروری به صفر رسیده و موجودی باقی اقلام نیز به شدت بحرانی است.

    بحران دارو درغزه

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تسنیم

    وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه هشدار داده است که میزان کمبود داروها و ملزومات پزشکی در این منطقه محاصره‌شده به سطحی «خطرناک و بی‌سابقه» رسیده است.

     

    طبق بیانیه‌ای که دفتر اطلاع‌رسانی دولتی غزه منتشر کرده است. این وضعیت باعث تشدید بحران نظام سلامت در نوار غزه می‌شود که از تاریخ 7 اکتبر 2023 ادامه دارد، در حالی که حملات هوایی و زمینی اسرائیل به مناطق مختلف این منطقه همچنان ادامه دارد. لازم به ذکر است که اسرائیل بیش از سه هفته پیش جنگ خود علیه فلسطینی‌های محاصره‌شده را از سر گرفته است.

     

    در راستای ترسیم تصویری دقیق از وضعیت، وزارت بهداشت توضیح داده است که «37 درصد از داروهای اساسی، 59 درصد از ملزومات پزشکی و 54 درصد از داروهای مربوط به سرطان و بیماری‌های خون، موجودی صفر دارند».

     

    این وزارتخانه همچنین افزود که بر اساس بیانیه دفتر اطلاع‌رسانی دولتی غزه، 80 هزار بیمار دیابتی و 110 هزار بیمار با فشار خون بالا در مراکز بهداشتی اولیه دارو ندارند، در حالی که «بخش‌های جراحی، مراقبت‌های ویژه و اورژانس با موجودی دارویی و ملزومات پزشکی مصرف‌شده برای نجات جان بیماران در حال فعالیت هستند».

     

    وزارت بهداشت در نوار غزه در این راستا «فراخوان فوری برای تقویت ذخایر دارویی در بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی اولیه» صادر کرد و اشاره کرد که «بستن معابر به روی تأمین داروها و ملزومات پزشکی بحران را تشدید کرده و چالش‌های فاجعه‌باری در ارائه مراقبت‌های بهداشتی به بیماران و مجروحان ایجاد می‌کند».

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما