پنجشنبه 28 فروردين 1404 - Thu 17 Apr 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • ترامپ با صدای بلند فکر می‌کند!

  • اجرایی کردن شعار سال، دستور کار جدی سه قوه باشد/ دنیای اسلام باید یک حرکت جدی مقابل جنایات بی‌سابقه باند تبهکار در غزه انجام دهد+ عکس و فیلم

  • جانشین شاه ماهی در پرسپولیس کیست؟

  • هدف اصلی برجام که ظریف زیر آن زد + عکس و فیلم

  • پیام تسلیت به خانواده محترم اکبری

  • دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است / تأکید امام خامنه‌ای بر تقویت مستمر آمادگی‌های حداکثری + عکس و فیلم

  • علت اینکه ایران وارد مذاکرات شد چیست ؟

  • موانع داخلی خلع سلاح مقاومت

  • مذاکرات برجام چاشنی جاسوسی داشت!

  • چرا تیم ترامپ شروع مذاکره با ایران را «خیلی مثبت» عنوان کردند؟

  • مسابقه خالی‌بندی میان عضو و رئیس شورای اطلاع‌رسانی!

  • سیاستمداری که بازی سیاسی" استعفاء کردن" را بخوبی بلد است

  • نیت ما رسیدن به توافق شرافتمندانه است/ مذاکرات غیر مستقیم و فقط در موضوع هسته‌ای است + فیلم

  • چه کسی برای مذاکره شرط تعیین کرد؟+عکس

  • نتیجه مذاکرات شنبه؛ یک هیچ به نفع ما

  • ایران از گفت و گو هراس ندارد

  • قدردانی از یک حرکت شایسته رئیس جمهور و چند سوال مهم

  • برای فرار از یمن، ترامپ دست به دامان ایران شد

  • ترامپ و سفر شتاب زده نتانیاهو!

  • اسرائیل در آدم‌کشی به سیم آخر زده است

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 398465
    تاریخ انتشار: 19/فروردين/1404 - 17:00

    درخواست ایلان ماسک از ترامپ برای لغو تعرفه‌ها

    درخواست ایلان ماسک از ترامپ برای لغو تعرفه‌ها

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران

     بر اساس گزارش واشنگتن پست، ایلان ماسک، طی آخر هفته گذشته درخواست‌های شخصی از دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا برای لغو تعرفه‌ها داشته است.

    ترامپ تعرفه پایه ۱۰ درصدی بر تمامی کالا‌های وارداتی به ایالات متحده و تعرفه‌های «متقابل» بالاتر بر سایر شرکای تجاری، از جمله چین و اتحادیه اروپا را اعلام کرده است.

    به گفته دو منبع آگاه، تلاش‌های ماسک تاکنون موفقیت‌آمیز نبوده است. ترامپ روز دوشنبه تهدید کرد که علاوه بر تعرفه‌های ۳۴ درصدی متقابل که هفته گذشته اعلام شد، تعرفه‌های بیشتری در حدود ۵۰ درصد را بر چین اعمال خواهد کرد.

    انتشار ویدیویی از سوی ماسک در انتقاد از تعرفه‌ها

    ماسک ویدئویی را در شبکه اجتماعی X منتشر کرد که در آن میلتون فریدمن، اقتصاددان، بر مزایای تجارت بین‌الملل تأکید می‌کند و توضیح می‌دهد که چگونه مواد اولیه برای ساخت یک مداد ساده از سراسر جهان تأمین می‌شود.

    اختلاف ماسک و ترامپ بر سر تعرفه‌ها

    به نظر می‌رسد موضوع تعرفه‌ها «بالاترین اختلاف نظر» بین ماسک و ترامپ باشد. ماسک روز شنبه از پیتر ناوارو، مشاور تجاری کاخ سفید که نقش کلیدی در توسعه طرح‌های تعرفه‌ای ایفا کرده، انتقاد و در X نوشت: «دکتری اقتصاد از هاروارد چیز بدی است، نه چیز خوبی.»

    ماسک روز شنبه در مصاحبه با ماتئو سالوینی، معاون نخست وزیر ایتالیا، نسبت به ایجاد سیستم «تعرفه صفر» بین آمریکا و اروپا ابراز امیدواری کرد و گفت امیدوار است این موضوع بتواند «به‌طور مؤثر منطقه آزاد تجاری ایجاد کند».

    تاثیر تعرفه‌ها بر تسلا

    ماسک، که مدیرعامل شرکت خودرو‌های الکتریکی تسلا نیز است، تعرفه‌های ترامپ مشکلی بزرگ برای دستیابی این شرکت به اهداف خودبا توجه به اتکای این تسلا به ایالات متحده و چین برای تولید و فروش، می‌داند. مخالفت او به اولین دوره ریاست جمهوری ترامپ بازمی‌گردد، زمانی که تسلا برای به چالش کشیدن تعرفه‌های وارداتی از چین شکایت کرد.

    کناره‌گیری ماسک از دولت ترامپ

    در همین حال، انتظار می‌رود ثروتمندترین فرد جهان از سمت خود در دولت ترامپ کناره‌گیری کند. او از ژانویه مسئولیت اقدامات کاهش هزینه در وزارت کارآیی دولت را بر عهده داشته است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما