جمعه 19 ارديبهشت 1404 - Fri 09 May 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • برای هر سناریویی آماده هستیم/برای جنگ در هر مقیاسی آماده‌ایم/شهید رئیسی الگویی برای خدمت به اسلام بود

  • خلیج فارس،همیشه فارس خواهد بود

  • او از نخست‌وزیر بنیامین نتانیاهو ناامید شده است/ترامپ از فشار‌های نتانیاهو برای حمله به ایران کلافه شده

  • استقبال مکرون از یک تروریست حرفه ای در الیزه

  • تمجید باشگاه اینتر از طارمی

  • مهمترین وظیفه حوزه، بلاغ مبین و زمینه‌سازی برای تمدن نوین اسلامی

  • ناترازی در انتصابات؛ وقتی سخنگوی ستاد، مدیر برق کشور می‌شود! +عکس و فیلم

  • چند و چون اختلافات داخلی آمریکا درباره ایران

  • حج، تنها فریضه‌ای با ساختار کاملاً سیاسی است /هیچ منفعتی برای امت اسلامی بالاتر از اتحاد نیست+ فیلم

  • هیبت "تاد" فرو ریخت باز آرایی یک معادله نظامی

  • از گشت ارشاد تا حاشیه سازی برای قانون حجاب/ از داد و بیداد برای گشت ارشاد تا حمله گروهی به چند پیامک اخطار+جزئیات و عکس

  • مکانیسم ماشه تفنگ بی‌فشنگ است فریب نخورید!

  • آتش‌سوزی عظیم در ارتفاعات اسرائیل

  • برنج های پخته شده بدون آشیز در بندر شهید رجایی

  • اوکراین به‌زودی درهم‌ خواهد شکست

  • ترامپ، شیری بود که ظرف ۱۰۰ روز برّه شد

  • اشتباهات امت و سرنوشت تاریخی شیعه

  • مسئولان هرگونه سهل‌انگاری یا تعمّد را کشف و بر طبق مقررات پیگیری کنند

  • اخبار لحظه به لحظه از وضعیت بندر شهید رجایی بندرعباس /شمار جانباخته ها به ۲۸ نفر رسید/کمک رسانی نیروی های امدادی ( هلال احمر ، سپاه ، ارتش ، کمک های مردمی ) +عکس و فیلم

  • از روند مذاکرات راضی هستیم/مذاکرات این‌بار جدی‌تر بود/از جلسۀ آینده حدس می‌زنم که کارشناس سازمان انرژی اتمی اضافه شود

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 398320
    تاریخ انتشار: 18/فروردين/1404 - 10:49

    اجرای موفق طرح پویش نه به تصادف

    سفر‌های نوروزی امسال همزمان با افزایش تعداد ناوگان و سفر‌ها شاهد کاهش ۸.۵ درصدی تصادفات بود که نشانگر اجرای موفق طرح پویش نه به تصادف است.

     اجرای موفق طرح پویش نه به تصادف

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران



    همزمان با اتمام سفر‌های نوروزی و بسته شدن پرونده سفر‌های نوروزی آمار‌ها حاکی از آن است که میزان تصادفات جاده‌ای و کشته‌ها در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته با اجرای طرح  پویش نه به تصادف کاهشی بوده است.

    افزایش ۲۵ درصدی سفرهای جاده ای در نوروز امسال

    براساس این گزارش بیشترین حجم تردد در سفر‌های نوروزی مربوط به بخش جاده‌ای بوده است که طبق آخرین آمار‌های اعلام شده امسال ۲۵ درصد افزایش جابه جایی داشته‌ایم  طبق اعلام داریوش باقر جوان مدیرکل دفتر حمل ونقل مسافری سازمان راهداری با بیان اینکه  بیش از هشت میلیون و ۳۰۰ هزار مسافر از طریق ناوگان حمل‌ونقل عمومی در نوروز ۱۴۰۴‌مدیرکل دفتر حمل و نقل مسافر سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: در ایام اجرای طرح سفر‌های نوروزی (۲۵ اسفند تا ۱۵ فروردین ماه) هشت میلیون و ۳۱۴ هزار و ۵۰۳ مسافر از طریق ناوگان حمل‌ونقل عمومی مسافری جاده‌ای در کشور جابه‌جا شده‌اند.

    ‌باقرجوان از افزایش ۲۵.۲ درصدی جابه‌جایی مسافران نوروزی توسط ناوگان حمل‌ونقل عمومی مسافری در مقایسه با نوروز ۱۴۰۳ در شبکه راه‌های کشور خبر داد و گفت: ۶۴ درصد مسافران در محور‌های درون‌استانی و ۳۶ درصد نیز در محور‌های برون‌استانی جابه‌جا شده‌اند.در این بازه زمانی، ۵۶.۸ درصد مسافران نوروزی از طریق ناوگان اتوبوسی، ۳۳.۴ درصد به وسیله ناوگان مینی‌بوسی و ۹.۸ درصد نیز توسط ناوگان سواری کرایه پلاک عمومی در محور‌های بین‌شهری کشور جابه‌جا شده‌اند.

    تردد۴۵ میلیون و ۷۶۸ هزار و ۶۸۳ وسیله نقلیه در محورهای برون شهری

    همچنین طبق آخرین آمار‌های اعلام شده از سوی مرکز مدیریت راه‌های کشور  در بازه زمانی اجرای طرح سفر‌های نوروزی (۲۵ اسفند تا ۱۵ فروردین ماه) ۴۵ میلیون و ۷۶۸ هزار و ۶۸۳ وسیله نقلیه در سطح محور‌های بین شهری کشور تردد کرده است. در بازه زمانی یادشده، متوسط تردد روزانه از عبور دو میلیون و ۱۷۹ هزار و ۴۶۱ وسیله نقلیه در سطح محور‌های مواصلاتی و افزایش یک درصدی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته خبر می‌دهد.

    ‌همچنین بیشترین میزان تردد‌های بین‌شهری در ایام سفر‌های نوروزی با عبور دو میلیون و ۷۴۰ هزار و ۹۶۰ خودرو در روز ۱۵ فروردین ماه ثبت شده است. در این ایام، برقراری ۷۵۵ هزار و ۹۱۸ سفر ناوگان حمل‌ونقل عمومی مسافری جاده‌ای، از افزایش ۴.۷ درصدی سفر‌ها نسبت به سال گذشته خبر می‌دهد. در این بازه زمانی تردد یک میلیون و ۳۹۲ هزار و ۱۶ مسافر از طریق مرز‌های زمینی کشور، با رشد ۴۵ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته همراه بوده است.

    افزایش ۵ درصدی سفر‌های هوایی در نوروز

    براساس این گزارش بخشی از سفر‌های نوروزی هم امسال از طریق بخش هوایی صورت گرفت که خوشبختانه طبق آمار‌ها در نوروز امسال شاهد افزایش ۵ درصدی سفر‌های هوایی بوده‌ایم به طوری که ۱۵۰ هزار نفر صندلی در این بازه زمانی برای مسافران در نظر گرفته شده است.

    در همین رابطه  مهدی رمضانی مدیر روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشور با بیان اینکه همزمان با دستور وزیر راه وشهرسازی مبنی بر رعایت دستور العمل حقوق مسافر از سوی تمامی شرکت‌های هواپیمایی و آژانس‌های مسافرتی این امر در نوروز امسال در تمامی فرودگاه‌های کشور اجرایی شد گفت: تمامی شرکت‌های هواپیمایی و فرودگاه‌های کشور، ملزم به اطلاع‌رسانی دستورالعمل حقوق مسافر شدند که به منظور آشنایی بیشتر مسافران بخش حمل و نقل هوایی از حقوق قانونی خود، اطلاع رسانی لازم به منظور آگاهی مردم از حقوق مسافر در دستور کار قرار گرفت.

     وی ادامه داد: پایش و رصد ۲۴ ساعته تمامی نرخ‌های بلیت هواپیما توسط بازرسان ومسئولان در این بخش صورت گرفته ودر صورت مشاهده هر گونه تخلف با تمامی عوامل در این امر برخود شد.

    همچنین در بخش ریلی هم طبق آخرین آمار‌های اعلام شده ۲ میلیون و ۲۵۰ هزار نفر صندلی در نظر گرفته شده که نسبت به سال گذشته رشد ۱۰ درصدی داشته است.در بخش دریایی و بندری هم امسال طبق آخرین آمار‌های اعلام شده رشد بسیار خوبی در سفر‌های دریایی داشته‌ایم و با اضافه شدن دو فروند شناور شاهد رشد جهشی در این حوزه بوده‌ایم. طبق جدیدترین آمار‌ها امسال ۶ هزار صندلی برای سفر‌های دریایی در نظر گرفته شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۱۲ درصدی داشته است.

    کاهش۳۰ درصدی تلفات جاده ای با اجرای پویش نه به  تصادف

    در همین راستا یکی از موفق ترین طرح های که امسال اجرایی شد پویش نه به تصادف بود با پیام «شیش دونگ برانیم» روبرو بود که در همین زمینه مهران قربانی معاون راهداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و نماینده ایران در مجمع جهانی راه «پیارک»گفت: «پویش نه به تصادف» با که به عنوان یک اقدام پیشگیرانه ضروری از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پیشنهاد شد و با حمایت رئیس جمهور در سطح ملی توسط دستگاه‌های مرتبط با ایمنی راه‌ها اجرا شد، به طور قطع از نظر کارشناسی موفقیت‌آمیز ارزیابی می‌شود.‌

     قربانی ایده پیام «شیش دونگ برانیم» را برگرفته از تکنیک‌های «ذهن آگاه» برشمرد که تحت عنوان «mindfulness» در دنیا مطرح و در ایجاد و حفظ آمادگی لازم برای انجام سفرهای ایمن در رانندگان مؤثر است.

    ‌وی پتانسیل پویش‌های آموزشی-فرهنگی در کاهش تلفات را بین ۱۵ تا ۲۵ و در مواردی ۳۰ درصد ذکر کرد و گفت: تأثیر واقعی این برنامه‌ها از چهار عامل مدت زمان اجرا، پوشش جغرافیایی، میزان مشارکت مردم و کیفیت سیستم‌های نظارتی و کنترل رفتار مردم است.‌

    قربانی «پویش نه به تصادف» را تنها یک شروع در سطح ملی برشمرد که چه ضرورت دارد به عنوان یک برنامه ملی دائمی تبدیل شود.‌وی افزود: «پویش نه به تصادف» یک شعار نیست، بلکه یک ضرورت است که باید حداقل برای یک دوره پنج ساله آتی ادامه یابد.‌

    براساس این گزارش خوشبختانه امسال هم  با همکاری تمامی دستگاه‌ها و همچنین با همکاری رانندگان شاهد کاهش چشمگیر تصادفات جاده‌ای بوده‌ایم به طوری که طبق آخرین آمار‌های اعلام شده از سخنگوی پویش نه به تصادف  میزان تصادفات جاده‌ای طبق اعلام سخنگوی پویش ملی «نه به تصادف» در طول مرحله اول اجرای این پویش و در تعطیلات نوروز امسال تعداد جانباختگان تصادفات ۸.۵  درصد کاهش داشته و بیش از ۸۵ هزار نفر در تصادفات رانندگی مجروح شده و بیش از ۲۰ هزار نفر از مجروحان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت درمان هستند.

    گفتنی است  وزیر راه وشهرسازی هم در یک برنامه تلویزیونی از اجرای موفق طرح پوش نه به تصادف خبر داد و گفته بود که این پویش همچنان ادامه خواهد داشت تا شاهد کاهش و به صفر رسیدن تصادفات جاده ای باشیم.


     

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما