دوشنبه 27 مهر 1405 - Mon 19 Oct 2026
  • تکمیل کلکسیون شکار جنگنده‌ها+ عکس

  • افشای راز قدرت ژئوپلیتیکی ایران!

  • بازتولید گرایش‌های جدایی‌طلبانه در آمریکا

  • ترس نظامیان صهیون از جنگ با ایران

  • تیم جدید علیرضا بیرانوند مشخص شد

  • شهدای وزارت دفاع پیش‌قراولان جهاد و شهادت بودند

  • مهرداد اخلاقی وزیر دفاع دولت پزشکیان شد

  • سارق پراید با پابند الکترونیکی دستگیر شد

  • ادامه روند افزایشی بروز کرونا در کشور

  • وقتی اینترنشنال دچار آشفتگی رسانه‌ای می‌شود!/ فیلم

  • مادر بمب‌های شما و پدر موشک‌های ما !

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵

  • اتفاق جالب بین وریا غفوری و فرهاد مجیدی

  • قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵

  • هدیه ویژه ترامپ برای پوتین

  • قیمت گوشت قرمز امروز یکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵

  • حمله به یک کشتی در سواحل امارات

  • حنظله اسناد محرمانه مرکز جنگ شناختی اسرائیل را منتشر کرد+ مدارک

  • درخواست بی‌شرمانه علی کریمی از عمویش نتانیاهو + عکس

  • درخشش جونان میهن، تلالو امیدهای ملت به جوانان در مسیر تحقق آینده‌ای باشکوه است/ دعای خیر اینجانب بدرقه راه همۀ جوانان ایران سرافراز

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 398280
    تاریخ انتشار: 17/فروردين/1404 - 17:12

    گرانی از سفر عتبات جا ماند + عکس و فیلم

    با توجه به ثابت ماندن هزینه اسکان در عراق برای کاروان‌های ایرانی، ظرفیت اعزام‌ها تا پایان این ماه ۲۵ درصد نسبت به پیش‌بینی اولیه افزایش یافت.

    گرانی از سفر عتبات جا ماند + عکس و فیلم

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس؛

    گروه حج و زیارت سازمان حج اعزام ۸۰ هزار زائر به عتبات را تا پایان فروردین برنامه‌ریزی کرد. اما معاون عتبات سازمان حج مرتضی آقایی می‌گوید که «این تعداد به ۱۰۰ هزار نفر می‌رسد.»

    سال گذشته در این مدت حدود ۶۰ هزار نفر به زیارت کربلا مشرف شدند که امسال این تعداد ۷۰ درصد رشد داشته است.

    سازمان حج اعلام کرد که نوروز امسال هزینه «اسکان» زائران که همیشه بیش از ۱۰ درصد بیشتر از ایام عادی بود، تغییری پیدا نکرد. این روند تا پایان ماه جاری ادامه دارد.
    در سال‌های اخیر عراق هم اسکان در ایام مناسبتی را گران می‌کند تا جایی که امسال زائران کشورهای حوزه خلیج فارس برای هر شب اسکان در هتل‌های اطراف کربلا بیش از ۵۰ دلار (۵ میلیون تومان) هزینه می‌کنند. این مبلغ برای کاروان‌های ایرانی یک‌سوم شد.
    مدیر هتل کربلا فتاح صالح می‌گوید که بسیاری از کشورها برای اسکان در هتل‌ها حاضرند که قیمت بالاتری دهند. ایرانیان هم باید با همان مبلغ اتاق کرایه کنند.
    در مقابل، مدیر هتلی دیگر در کربلا جواد العلاوی می‌گوید که ایرانیان در تمام طول سال به کربلا می‌آیند برای همین امسال با مذاکراتی که شد به نفع زائران ایرانی عمل کردیم.
     
     
    کارشناسان می‌گویند که باتوجه‌به ثابت ماندن هزینه اسکان برای زیارت عتبات، سازمان حج باید به فکر کاهش هزینه‌های سفر باشد تا زائران بیشتری بتوانند به این سفر معنوی مشرف شوند.
    همچنین از آنجایی که اسکان یکی از مؤلفه‌های اصلی برای هزینه سفر است، باید با مذاکرات با طرف عراقی نسبت به ثبات نرخ آن در ماه‌های آینده به ویژه ذی‌الحجه و روز عرفه برنامه‌ریزی شود.


    download

    نظرات بینندگان
    نظرات شما