دوشنبه 11 فروردين 1404 - Mon 31 Mar 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • تهدید "جزیره دیه گو گارسیا" توسط ایران چه معنایی دارد ؟

  • تنکسیری، از روی ناو حامل پهپادهای چندمنظوره

  • تصاویر هوایی از منابع قدرت ایران

  • آیا آمریکا برای سومین دوره ریاست جمهوری ترامپ آماده است؟

  • حضور مردم در نماز جمعه نصر دنیا را متعجب کرد/ آمریکایی‌ها بدانند در برابر ملت ایران با تهدید به جایی نمی‌رسند/ دشمنان بدانند اگر خباثتی نسبت به ملت ایران انجام دهند سیلی سخت خواهند خورد/ مراکز مقاومت

  • پاسخ رهبر انقلاب به یک سؤال فراگیر؛ وظیفه امروز جوان مؤمن انقلابی چیست؟

  • پیام نوروزی رهبر انقلاب: سال ۱۴۰۴ سال سرمایه‌گذاری برای تولید خواهد بود+عکس و فیلم

  • جنگ در بن بست!

  • بازنشر دستخط رهبر انقلاب درپی ادعای خلاف واقع روحانی

  • ترامپ به دنبال جنگ محدود است

  • ما فقط حوثی‌ها را پاسخگو نخواهیم کرد، بلکه ایران و حامیان آن را نیز پاسخگو خواهیم کرد

  • سرقت اردوغان از گاز گلخانه‌ای ایران

  • ناگفته های تجمع حجاب

  • ستاره پرسپولیس بازی تیم ملی را از دست داد

  • لبنان در مسیر عادی‌سازی روابط؟!

  • طرح ترافیکی نوروز از فردا آغاز می‌شود

  • یک ساعت پیش بابا از امامدام انتقاد کردم که چرا باید با آقای منتظری این کار را بکند؟/ مهدی که زندان بود مامان خیلی با بابا دعوا می کرد

  • ما با پیشنهاد آتش‌بس موافقیم/ اگر با واشنگتن در زمینه انرژی به توافق برسیم، گاز روسیه را به اروپا باز خواهیم گرداند.

  • چها«قاشق‌زنی» چهارشنبه‌سوری در قزوین

  • عجیب ترین پل دنیا در ژاپن

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 397881
    تاریخ انتشار: 08/فروردين/1404 - 16:29

    بازتاب گسترده راهپیمایی روز قدس در رسانه‌های بین‌المللی

    راهپیمایی مردم ایران در روز جهانی قدس، بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های بین‌المللی داشت.

    بازتاب گسترده راهپیمایی روز قدس در رسانه‌های بین‌المللی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ،

    در جمعه پایانی ماه مبارک رمضان، مردم ایران بار دیگر برای نشان‌دادن همبستگی با آرمان فلسطین به خیابان‌ها آمدند؛ حضوری که بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های بین‌المللی داشت.

     
    شبکه لبنانی المیادین با اشاره به برگزاری راهپیمایی روز جهانی قدس در ایران و دیگر نقاط جهان، با تیتر «آزادگان جهان روز قدس را زنده نگه می‌دارند»، نوشت: امروز جمعه راهپیمایی‌هایی در تهران، پایتخت ایران و ۹۰۰ نقطه دیگر در شهرها و روستاهای ایران در بزرگداشت روز جهانی قدس برگزار شد. مردم ایران با مشارکت در این راهپیمایی‌ها روز جهانی قدس را گرامی داشتند.
     
    شبکه لبنانی العهد در گزارش خود آورده است که مراسم روز جهانی قدس روز جمعه در تهران، پایتخت ایران و همه نقاط استان‌های کشور با مشارکت گسترده مردمی و با شعار «علی العهد یا قدس» همزمان با محکومیت جنایت‌های رژیم صهیونیستی و حمایت از ملت مظلوم فلسطین آغاز شد.
     
    شبکه لبنانی المنار به حضور گسترده مردم در راهپیمایی روز قدس در ایران با شعار «انا علی العهد» اشاره کرد.
     
     
    پوشش راهپیمایی روز قدس در المیادین
    شبکه عراقی العهد نیز از حضور گسترده مردم ایران از جمله تهران و مشهد در راهپیمایی روز جهانی قدس خبر داد.
     
    خبرگزاری ریانووستی روسیه با انتشار ویدئویی از راهپیمایی روز جمعه در تهران گزارش کرد: راهپیمایی‌های روز جهانی قدس با شعار « علی العهد یا قدس» برگزار شد.
     
    خبرگزاری اسپوتنیک روسیه نیز در گزارش خود با انتشار ویدیویی، حضور «مسعود پزشکیان» رئیس جمهور ایران را در راهپیمایی‌های روز جهانی قدس را مورد توجه قرار داد.
     
    خبرگزاری رویترز سخنان هشدارآمیز «محمد باقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی به‌عنوان سخنران این مراسم را برجسته کرد و به نقل از قالیباف نوشت: آمریکایی‌ها خودشان می‌دانند که چقدر آسیب‌پذیر هستند و اگر به حریم ایران تعرض کنند، مثل جرقه‌ای در انبار باروت است که کل منطقه را منفجر می‌کند و پایگاه‌های آن‌ها و متحدانشان در امان نخواهد بود.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما