دوشنبه 11 فروردين 1404 - Mon 31 Mar 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • تهدید "جزیره دیه گو گارسیا" توسط ایران چه معنایی دارد ؟

  • تنکسیری، از روی ناو حامل پهپادهای چندمنظوره

  • تصاویر هوایی از منابع قدرت ایران

  • آیا آمریکا برای سومین دوره ریاست جمهوری ترامپ آماده است؟

  • حضور مردم در نماز جمعه نصر دنیا را متعجب کرد/ آمریکایی‌ها بدانند در برابر ملت ایران با تهدید به جایی نمی‌رسند/ دشمنان بدانند اگر خباثتی نسبت به ملت ایران انجام دهند سیلی سخت خواهند خورد/ مراکز مقاومت

  • پاسخ رهبر انقلاب به یک سؤال فراگیر؛ وظیفه امروز جوان مؤمن انقلابی چیست؟

  • پیام نوروزی رهبر انقلاب: سال ۱۴۰۴ سال سرمایه‌گذاری برای تولید خواهد بود+عکس و فیلم

  • جنگ در بن بست!

  • بازنشر دستخط رهبر انقلاب درپی ادعای خلاف واقع روحانی

  • ترامپ به دنبال جنگ محدود است

  • ما فقط حوثی‌ها را پاسخگو نخواهیم کرد، بلکه ایران و حامیان آن را نیز پاسخگو خواهیم کرد

  • سرقت اردوغان از گاز گلخانه‌ای ایران

  • ناگفته های تجمع حجاب

  • ستاره پرسپولیس بازی تیم ملی را از دست داد

  • لبنان در مسیر عادی‌سازی روابط؟!

  • طرح ترافیکی نوروز از فردا آغاز می‌شود

  • یک ساعت پیش بابا از امامدام انتقاد کردم که چرا باید با آقای منتظری این کار را بکند؟/ مهدی که زندان بود مامان خیلی با بابا دعوا می کرد

  • ما با پیشنهاد آتش‌بس موافقیم/ اگر با واشنگتن در زمینه انرژی به توافق برسیم، گاز روسیه را به اروپا باز خواهیم گرداند.

  • چها«قاشق‌زنی» چهارشنبه‌سوری در قزوین

  • عجیب ترین پل دنیا در ژاپن

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 397863
    تاریخ انتشار: 08/فروردين/1404 - 12:19

    مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهرهای کشور آغاز شد

    مراسم روز جهانی قدس با شعار «علی العهد یا قدس» همزمان در تهران و سایر شهرهای کشور با حضور مردم همیشه در صحنه برای محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و حمایت از مردم مظلوم فلسطین آغاز شد.

    مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهرهای کشور آغاز شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا

    امروز جمعه (۸ فروردین ماه ۱۴۰۴) مصادف با ۲۷ رمضان ۱۴۴۶ هجری قمری، راهپیمایی روز جهانی قدس در تهران و سایر شهرهای ایران اسلامی آغاز شد و در تهران راهپیمایان با شعارهای «مرگ بر آمریکا» و « مرگ بر اسرائیل» از مسیر های ده گانه به سمت میعادگاه نماز جمعه در دانشگاه تهران در حرکت هستند.

     
    محمدباقرقالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی سخنران مراسم راهپیمایی روز قدس تهران است و در ادامه نماز جمعه به امامت آیت‌الله سید احمد خاتمی در دانشگاه تهران اقامه خواهد شد.
     
    حضرت امام خمینی(ره) در ۱۶ مردادماه ۱۳۵۸ آخرین جمعه ماه رمضان را روز قدس نامیدند و از مسلمانان جهان و دولت‌های اسلامی خواستند برای کوتاه کردن دست رژیم صهیونیستی از خاک و سرزمین مردم فلسطین در این روز یک صدا علیه جنایات این رژیم تظاهرات کنند.
     
    بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران روز قدس را روز احیای اسلام، روز تجهیز و مقابله مستضعفان با مستکبران و روز همت مسلمانان برای نجات قدس خواندند.
     
    امام خمینی(ره) درباره روز قدس فرمودند: روز قدس فقط روز فلسطین نیست، روز اسلام است، روز حکومت اسلامی است. روزی است که باید جمهوری اسلامی در سراسر کشورها بیرق آن برافراشته شود. روزی است که باید به ابرقدرت‌ها فهماند که آنها دیگر نمی‌توانند در ممالک اسلامی پیشروی کنند. من روز قدس را روز اسلام و روز رسول اکرم(ص) می‌دانم، و روزی است که باید ما تمام قوای خودمان را مجهز کنیم.
     
     
     
     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما