به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مشرق ،
با فراگیری نقش و اثرات رسانهها در عرصه ارتباطات بینالملل، دولتها با استفادهی هوشمندانه از ارتباطات به دنبال نفوذ و اقناع افکار عمومی سایر کشورها هستند. یکی از این موارد، عملیات روانی است که در قلمروی دیپلماسی عمومی توسط رژیم صهیونیستی مورد توجه و استفاده واقع میشود.
مرور تعداد شایعات و خبرهای جعلی که علیه مردم ایران در رسانههای مختلف و حتی معتبر انعکاس یافته، بهخوبی میدان وسیع جنگ ادراکی را عیان میسازد.
گرچه رژیم صهیونیستی و حامیان سیاسی و رسانهای این رژیم، جنگ روانی علیه ایران را از همان روز پیروزی انقلاب اسلامی کلید زدند، اما این جنگ در چند سال گذشته گستردهتر از همیشه پیگیری شده است. یک جستوجوی ساده نشان میدهد که عملیاتهای روانی و رسانهای رژیم اسرائیل با هدف اثرگذاری روی سیاستگذاریهای داخلی پیش رفته و شکل پیچیدهتری به خود گرفته است.
بهعنوان مثال، پس از ترور شهید اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس در تهران، رژیم صهیونیستی از تکنیکهای متعددی استفاده کرد تا ساخت سیاسی کشور را تحت تأثیر قرار دهد. در ابتدا اعلام شد که در محل اقامت هنیه از سه ماه پیش مواد منفجره کار گذاشته شده بود، یا این مکان توسط پهپادهایی مورد هدف قرار گرفته است، یا عامل ترور متعلق به ملیت خاصی بوده است.
انتشار این جعلیات در حالی بود که تیم بررسیکنندهی این ترور دربارهی آن اظهارنظری نکرده بودند و مشخص بود که اهداف شایعهپراکنیها تحت تأثیر قرار دادن افکار عمومی است تا تروریست اصلی را فراموش کرده و در پی سناریوهای ساختگی باشند.
مقطع دیگری که در آن شایعات فیک به اوج خود رسید، پس از ترور سید حسن نصرالله، دبیرکل فقید حزبالله لبنان بود. شایعات از همان لحظهی بمباران ضاحیه آغاز شد و طیف گستردهای از خبرهای جعلی را در برگرفت. نحوهی اطلاع رژیم صهیونیستی از محل جلسهی دبیرکل حزبالله، تسلیحات و مواد منفجرهی استفادهشده در این بمباران، نحوهی شهادت سید حسن نصرالله و تعداد همراهان وی، زمان و جزئیات کشف پیکرها، هرکدام کانون خبرهای جعلی بود که اغلب آنها در تلاش بودند تا جمهوری اسلامی ایران را در این عرصهها مقصر معرفی کنند. این آغاز پروژهای بود که برای ایجاد شکاف میان ایران و حزبالله هدفگذاری شده بود.
دبکا فایل؛ نمونهای از عملیاتهای روانی شکستخوردهی اسرائیل
۲۷ شهریور سال ۱۴۰۲، بهناگهان اعلام شد که وبسایت صهیونیستی دبکا به فعالیت خود پایان داده است. این وبسایت صهیونیستی در اعلامیهای مختصر و ناگهانی که در سایت خود منتشر کرده بود، اعلام کرد دبکا که در سال ۲۰۰۰ بهعنوان یکی از پیشگامان انتشار اخبار فعالیت خود را آغاز کرده بود، به دلیل مرگ گیورا شمیس، مؤسس، روزنامهنگار و نویسندهی خود، فعالیتش را متوقف میکند.
اطلاعیه: وبسایت DEBKAfile (به زبانهای انگلیسی و عبری)، که در سال ۲۰۰۰ بهعنوان یکی از نخستین سایتهای خبری اینترنتی تأسیس شد، پس از درگذشت بنیانگذار خود، گیورا شمیس، روزنامهنگار و نویسنده، تعطیل میشود.
در بخش دیگری از این اطلاعیه نوشته شده بود که گیورا تحلیلهای ویژه و گستردهی خود در مورد موضوعات استراتژیک و تجربهی چندینسالهی خود در رسانههای جهانی، از جمله اکونومیست لندن، بیبیسی و رسانههای دیگر را در اختیار وبسایت دبکا قرار داد.
البته وبسایت صهیونیستی دبکا به این مسئله اشاره نکرده بود که علت مرگ بنیانگذار این وبسایت اطلاعاتی و نظامی چه بوده است و چرا پس از گذشت حدود دو ماه وقفه در فعالیت سایت، این خبر در وبسایت دبکا به شکل ناگهانی اعلام شده است؟
همچنین، این وبسایت به این موضوع اشاره نکرده بود که به چه علت فعالیت خود را پس از مرگ شخص مذکور ادامه نمیدهد. اگر شخص مذکور صرفاً یک روزنامهنگار و نویسنده بوده، پیداکردن جایگزین برای ادامهی فعالیت، مسئلهی چندان دشواری نخواهد بود!
جالب آنکه هیچ تصویری از گیورا شمیس، بنیانگذار وبسایت دبکا نیز در رسانههای عبری وجود نداشته و به نظر میرسد که این پروژه احتمالاً بخشی از مدلهای اطلاعاتی واحد ۸۲۰۰ موساد بوده که به دلایلی همچون مرگ افسر پرونده یا دلایل دیگر تعطیل شده است.
وبسایت دبکا، یک وبسایت اطلاعاتی-نظامی صهیونیستی بود که محل استقرار آن شهر بیتالمقدسِ فلسطین اشغالی بوده است. این وبسایت در گزارشهای خود به ارائهی تجزیهوتحلیل و اخبار در مورد مسائل مرتبط با تروریسم، موضوعات اطلاعاتی، امنیت ملی و روابط نظامی و بینالمللی با تمرکز ویژه بر خاورمیانه میپرداخت.
لازم به ذکر است که یکی از موضوعات اصلی وبسایت دبکا، مسائل مرتبط با ایران در حوزههای گوناگون از جمله نظامی، اطلاعاتی، منطقهای، هستهای و فعالیتهای سپاه بود.
این وبسایت در گزارشهای اختصاصی، همواره ادعا میکرد که منابع خبری متعددی در ایران دارد. از جمله، دبکا در یکی از گزارشهای خود مدعی برگزاری یک جلسهی مشترک میان رؤسای وزارت اطلاعات، وزارت دفاع و رئیس سازمان اطلاعات سپاه، پس از پیام رهبر انقلاب برای همکاری بیشتر میان نهادهای امنیتی شده بود.
این وبسایت برای اولینبار، مدعی ارسال تسلیحات ایران، از جمله پهپادهای انتحاری شاهد ۱۳۶، برای مسکو بهمنظور استفاده در جنگ علیه اوکراین شده بود. همچنین، این سایت گزارشهایی ادعایی در رابطه با تحولات در منطقه و فعالیتهای سپاه پاسداران ایران و سردار قاآنی بر علیه اسرائیل را منتشر میکرد.
ترور آلارم و آلارمی که صهیونیستها فعال کردند!
همزمان با پروژه دبکا فایل و رشد فعالیتها در شبکههای اجتماعی، پروژه دیگری بالا آمد که خود را گزارشگر عملیاتهای اطلاعاتی رژیم صهیونیستی در منطقه، بهویژه ایران، میدانست؛ تا جایی که برخی مدعی شدند ترور آلارم، اکانت موساد در شبکههای اجتماعی است.
این اکانت توئیتری موسوم، از سال ۲۰۱۶ تأسیس شد و فعالیت خود را در پلتفرم توییتر آغاز کرد. اولین پستهای این اکانت در همان سال ۲۰۱۶ شروع به انتشار کرد. فعالیت این اکانت پس از سالها توسعه پیدا کرده و اینروزها در شبکههای اجتماعی و محافل مجازی سیاسی، بهعنوان یک منبع نسبتاً موثق و قابلاعتنا شناخته میشود. برخی این اکانت را متعلق به نهادهای امنیتی رژیم صهیونیستی میدانند و از همینرو، مطالبش را در مقاطع حساس سیاسی، نظامی و امنیتی بازنشر و منعکس میکنند.
صدای موساد یا اکانت مجازی؟
طبق بروشور ترور آلارم، تیمی مستقل از فعالان و روزنامهنگاران بینالمللی به کمک هوش مصنوعی در این اکانت فعال هستند و خبر تولید میکنند. برخلاف برخی ادعاهای مجازی، هیچ نشانهای از اینکه اکانت TEROR ALARM به نهادی از دولت رژیم صهیونیستی ارتباط داشته باشد، وجود ندارد. تا به امروز این اکانت تلاش کرده با انتشار مطالب تهدیدآمیز، بهویژه علیه ایران و گروههای مقاومت، خود را سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی و موساد جا بزند.
اما بااینحال، تاکنون جنایات تروریستی رژیم خبیث، از طریق حسابهای رسمی دولتی در شبکههای اجتماعی، مثل حسابهای توییتر یا فیسبوک ارتش اسرائیل - IDF - یا دفتر نخستوزیر و یا رسانههای خبری معتبر صهیونیستی مثل هاآرتص، جروزالمپست یا شبکههای تلویزیونی مانند کانال ۱۲ اسرائیل منتشر و منعکس میشود.
تغییرات لوگوی ترور آلارم در توئیتر
اما ترور آلارم از زبان خود
Terror Alarm مدعی شده که یک شرکت امنیتی خصوصی است که نهتنها مقامات را از حملات تروریستی، پس از وقوع آنها مطلع میکند، بلکه در جلوگیری از بسیاری از اقدامات تروریستی نظیر اوج حملات داعش (ISIS) بین سالهای ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۷ در اروپا، نقش داشته است.
ترور آلارم طی سالهای اخیر، پروژههای مختلفی را طراحی و اجرا کرده است. پروژههایی نظیر Terror Alarm App (اپلیکیشن ترور آلارم) که بین سالهای ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۶ فعال بوده و اکنون خاتمه یافته است. Terror Alarm Security هم از ۲۰۱۶ راهاندازی شده و فعالیت آن تا ۲۰۲۲ ادامه پیدا کرده است. این اکانت همچنین مدعی تأسیس یک سازمان غیرانتفاعی با عنوان Terror Alarm NGO است که بین سالهای ۲۰۲۲ تا ۲۰۲۴ راهاندازی شده و همچنان فعال است. Terror Alarm NGO اکنون بهعنوان یک سازمان غیرانتفاعی (Nonprofit Organization) در اتحادیه اروپا با شماره ثبت DK۴۴۴۴۲۵۶۴۵ ثبت شده است.
همچنین، مدعی هستند که در زمینه هوش مصنوعی نیز فعالاند و Strategist AI را از ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۴ راهاندازی کرده و همچنان در حال فعالیت است، بااینحال یک پلتفرم هوش مصنوعی دیگری نیز، با عنوان Terror Alarm AGI را برای تاریخ ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۶، در مرحله پیشرفته طراحی کرده که فعالیت آن هنوز آغاز نشده است.
این جدول نشاندهنده سیر تکامل پروژههای تیم ترورآلارم در طول زمان است
منابع اطلاعاتی ترور آلارم از کجاست؟
این تیم مدعی هستند که با استفاده از هوش مصنوعی، دادهها را از منابع متعددی جمعآوری میکند. این منابع عبارتاند از: وبسایتهای خبری، وبلاگها، شبکههای اجتماعی (مانند تلگرام، ردیت، توییتر، فیسبوک، اینستاگرام، یوتیوب)، رسانههای خبری، مجلات، کانالهای تلویزیونی و رادیویی، پیامهای خصوصی، دستگاههای متصل به اینترنت اشیا (IoT)، ایمیلها و سایتهای هکشده یا افشاشده و ارتباطات رهگیریشده.
به گفته این تیم، سیستم هوش مصنوعی مورد استفاده آنها، بهصورت مداوم و دقیقهبهدقیقه دادهها را جمعآوری کرده و در مخزن دادههای کوانتومی خود ذخیره میکند و از این مخزن برای تولید اخبار یا پیشبینی تهدیدات استفاده میشود. طبق آنچه که ترور آلارم ادعا کرده، این مجموعه خدمات خود را به کشورهای عضو ناتو (بهجز ترکیه)، و همچنین اوکراین، استرالیا، نیوزیلند، ژاپن، تایوان، کرهجنوبی، مراکش، کوزوو، آلبانی، آرژانتین و رژیم صهیونیستی منحصر کرده است.
منابع مالی Terror Alarm از کجاست؟
این تیم ادعا میکند که هیچ نهادی از آن حمایت مالی نمیکند تا استقلال خود را حفظ کرده و تحت تأثیر سیاستهای دیگران قرار نگیرد. بااینحال، گزارشها حاکی از آن است که بخش عمدهی درآمد آنها از طریق مؤسسات تأمین مالی تأمین میشود، که این خود تناقضی آشکار در ادعاهای این اکانت مجازی است.
منابع تأمین مالی:
بررسی اطلاعات آشکار این اکانت نشان میدهد که حدود ۵ درصد از هزینهها از طریق تبلیغات، ۳ درصد از طریق کمکهای مالی و ۹۲ درصد دیگر از طریق مؤسسات مالی تأمین شده است که البته هیچ اشارهای به عناوین و نام این اسپانسرها نشده است! آنها مدعی هستند که برای توسعه و بهروزرسانی اولین هوش مصنوعی استراتژیست جهان (Near-AGI)، این سازمان ۱.۶ میلیون یورو هزینه کرده است. همچنین، سالانه تا ۲۰۰,۰۰۰ دلار برای نگهداری و بهروزرسانی این سیستم صرف میکند که این میزان هزینه برای یک مجموعه مستقل و خودکفا منطقی و عقلانی نیست و به نظر میرسد که اسپانسرهای دولتی برای حفاظت و نگهداری از این پلتفرم پرمخاطب آنلاین، بودجه کلانی کنار گذاشتهاند.
ترور آلارم با این همه ادعا در هزینه، محصولی هم داشته است؟
این تیم در زمینه فروشگاه آنلاین یا همان Web Shop نیز فعال است و محصولاتی نظیر پهپاد و سگهای رباتیک را تولید و به فروش میرساند. ترور آلارم پهپادهای امنیتی مجهز به هوش مصنوعی تولید میکند که قادر به شناسایی تهدیدات و نظارت بر مناطق تعیینشده بهصورت بلادرنگ هستند. این تیم همچنین وسایل نقلیه هوایی بدون سرنشین استراتژیک و راهحلهای هوش مصنوعی ضدپهپاد را تولید و عرضه میکند. سگهای رباتیک ترور آلارم نیز مجهز به هوش مصنوعی هستند و برای کاربردهای نظامی و پلیسی طراحی شده و به فروش میرسد.
چند نمونه از پهپادها:
برخی از مواد در معرض فروش ترور آلارم، پهپادهایی را شامل میشود که قیمت آن ۱۶ هزار دلار است و میتواند با استفاده از باتری هوشمند و شارژ سریع، تا ۱۰ هکتار از زمینها را در هر ساعت سمپاشی کند! همچنین محصولی دیگر که ۴۹ هزار دلار قیمتگذاری شده است، مجهز به قابلیت هدفگیری داخلیست و میتواند نارنجکهای دستی ۴۸ میلیمتری و همچنین خمپارههای ۶۰ میلیمتری و ۸۰ میلیمتری را برای هدفگیری و درگیری دقیق پرتاب کند!
حمل نارنجکهای دستی در پهپاد ۴۹ هزار دلاری TA-D۷۰۰
ترور آلارم با ادعاهای تبلیغاتی، سعی دارد خود را به عنوان یک منبع معتبر جلوه دهد. این مجموعه مدعی شده پهپادها از یادگیری عمیق برای شناسایی اشیا، تشخیص تهدیدات و تحلیل رفتار بهره میبرند. همچنین آنها مجهز به سیستمهای ناوبری پیشرفتهای هستند که امکان پرواز طولانیمدت، موقعیتیابی دقیق و عملیات در محیطهای پیچیده شهری یا طبیعی را فراهم میکند. علاوه بر اینها ادعا میکنند که توانایی اتصال به پایگاههای داده تشخیص چهره، خوانندگان پلاک خودرو و نظارت زمینی مجهز به هوش مصنوعی نیز دارند.
این نوع تکنیک تبلیغاتی در شبکههای اجتماعی به بازاریابی اقتدارگرایانه (Authoritative Marketing) مشهور است. در این روش، یک وبسایت یا اکانت رسانهای تلاش میکند با ادعاهای بزرگ و نامعتبر، خود را یک مجموعه امنیتی، اطلاعاتی یا سیاسی مهم جلوه دهد. این استراتژی تاکنون نمونههای مشابهی در جهان داشته است. مثل ShadowBreak Intl، گروهی که ادعا میکرد با فناوریهای پیشرفتهای به رهگیری تحرکات نظامی در سطح جهانی میپردازد، اما مشخص شد بیشتر اطلاعات آن از منابع عمومی و تحلیلهای سطحی بهدست آمده است. یا SouthFront، یک وبسایت که در زمینه تحلیلهای نظامی فعالیت میکند و بارها به انتشار اطلاعات غیرمستند با اهداف تبلیغاتی متهم شده است. همچنین از Cyber Berkut هم میتوان در این موارد یاد کرد، گروهی که وانمود میکردند یک مجموعه هکری وابسته به سرویسهای امنیتی روسیه هستند، اما بعدها مشخص شد بیشتر عملیاتهای آن جنبه تبلیغاتی داشته است.
ترور آلارم هم از تکنیکهای مشابهی که اشاره شد استفاده کرده و تاکنون ادعاهای بزرگ بدون سندی را مطرح کرده. این مجموعه نیز برای جلب توجه، خود را به نهادهای امنیتی و نظامی ارتباط میدهد. به همین خاطر است که تحلیلگران، این اکانت را یکی پروژههای تبلیغاتی و رسانهای فضای مجازی قلمداد میکنند.
چرا فعالیت ترور آلارم در شبکههای اجتماعی اهمیت و بازتاب دارد؟
طبق آماری که ترور آلارم از صفحات Analytics شبکههای اجتماعی خود منتشر کرده، بازتاب و اثرگذاری آن در فضای مجازی بهشدت قابلتأمل است.
بر اساس این آمار، حساب توییتر Terror Alarm در سال ۲۰۲۳، همزمان با اوج انتشار اخبار و شایعات مربوط به ایران، به رکورد ۱ میلیارد بازدید دست یافته است. این میزان در مقایسه با ۲۰ میلیون بازدید در سال ۲۰۲۱ و ۱۰۰ میلیون بازدید در سال ۲۰۲۲، نشاندهنده رشدی چشمگیر و قابلتأمل است.
این اکانت در حال حاضر ۱ میلیارد بازدید کلی، ۱ میلیون بازدید از پروفایل، ۳۶ هزار کلیک روی لینکهای منتشرشده، ۶۹ هزار دنبالکننده جدید، ۱۸۷ هزار ریپلای، ۹۷ هزار لایک، ۲۲۳ هزار بازدید و ۱۶ میلیون تماشاگر ویدئوهای منتشرشده دارد.
این اکانت همچنین با پرداخت ماهیانه ۸۰۰ دلار، تیک طلایی پریمیوم توییتر را خریداری کرده و همین موضوع سبب شده تا عده زیادی آن را بهاشتباه، اکانتی معتبر یا مرتبط با موساد بدانند
جدول آنالیز اکانت توئیتری ترور آلارم
ترور آلارم، اولین اکانتی که مدعی ترور شهید رئیسی به دست رژیم صهیونیستی بود
بهمحض اعلام خبر سقوط بالگرد شهید سیدابراهیم رئیسی، برخی رسانهها مدعی شدند که "رسانه صهیونیستی ترور آلارم" اولین منبعی بوده که این خبر را در توییتر منتشر کرده است. البته این سرعت عمل در شناسایی و انتشار خبر مربوط به شهید رئیسی میتواند با ادعای ترور آلارم مبنی بر استفاده از هوش مصنوعی لحظهای و بلادرنگ همخوانی داشته باشد. در واقع، این اکانت با بهرهگیری از قابلیت هوش مصنوعی، اولین خبر منتشرشده درباره بروز سانحه برای بالگرد رئیسجمهور را شناسایی کرده و بلافاصله، ادعای شهادت ایشان را مطرح کرده است.
همچنین این اکانت در تاریخ ۲۸ شهریور ۱۴۰۳، تصویری از شهید سیدابراهیم رئیسی در دفترشان منتشر کرد و به یک پیجر روی میز پذیرایی کنار ایشان اشاره کرد و با کنایه بر آن تأکید نمود. بااینحال، بررسی عکسهای مربوط به شهید رئیسی نشان داد که دستگاه اشارهشده پیجر نبوده، بلکه یک ساعت دیجیتال است و هیچ مقام مسئولی نیازی به داشتن پیجر روی میز مقابل خود نداشته و ندارد.
بااینوجود، انتشار این تصویر موجب شد تا بسیاری از رسانههای نمیه رسمی و مجازی داخلی، شایعاتی درباره ترور شهید رئیسی با استفاده از پیجرهای اسرائیلی را تقویت کنند و بار دیگر، این اکانت را به موساد مرتبط بدانند. در همین راستا، این اکانت بار دیگر توجه کاربران را به خود جلب کرد.
فعالیت شدید اکانت ترور آلارم در ایام تنش بین ایران و رژیم صهیونیستی
با تشدید تنشهای امنیتی و نظامی بین رژیم صهیونیستی و جمهوری اسلامی ایران، فعالیت اکانت ترور آلارم نیز افزایش یافت. این اکانت بارها مدعی شد که جان فرماندهان نظامی ایران در خطر است و گزارشهایی درباره وضعیت سلامتی و ایمنی فرماندهان سپاه پاسداران منتشر کرد. نکته قابلتأمل این است که بسیاری از کانالهای انقلابی در تلگرام، ایتا و سایر پلتفرمها، بدون بررسی صحت این ادعاها، آنها را بازنشر کرده و ناخواسته به ایجاد نگرانی در افکار عمومی دامن زدند.
بهعنوانمثال، در ۱ خرداد ۱۴۰۳، این اکانت مدعی شد که سردار حاجیزاده در معرض ترور قریبالوقوع قرار دارد. این ادعا، در بحبوحه ترورهای هدفمند فرماندهان مقاومت در جنگ غزه و لبنان، توسط کانالهای خبری ضدانقلاب با عنوان اکانتی متعلق به موساد بازتاب یافت.
۱ خرداد ۱۴۰۳، بازتاب خبر تهدید سردار حاجی زاده در کانالهای ضدانقلاب
یکی از خبرسازیهای اخیر این اکانت نیز به مراسم تشییع پیکر شهید سیدحسن نصرالله مربوط میشود. بسیاری از رسانههای نیمهرسمی خبری با ارجاع به توئیت ترور آلارم اعلام کردند که این رسانه صهیونیستی با انتشار تصویر یک پیجر اعلام کرده که هر فردی که در مراسم تشییع پیکر شهید نصرالله در تاریخ ۲۳ فوریه شرکت کند، بهعنوان تروریست شناخته شده و هدف قانونی خواهد بود.
استناد علی جوانمردی، اپوزیسیون ضدایرانی ساکن کردستان عراق، به توئیت ترور آلارم
همزمان با بازتاب تهدیدات و اعداهای کذب این اکانت در شبکههای اجتماعی ایران، ترور آلارم جسارت انتشار اخبار علیه موضوعات سیاسی داخلی را هم پیدا کرد و چند هفته گذشته، با سوءاستفاده از اخبار مربوط به تجمع اعتراضی تعدادی از دانشجویان خوابگاه کوی دانشگاه تهران در اعتراض به کشتهشدن امیرمحمد خالقی، در توئیتری اعلام کرد که اعتراضات گسترده در تهران آغاز شده است! این توئیت ترور آلارم نیز در شبکههای اجتماعی ایران بازتاب قابلتوجهی پیدا کرده بود و برخی رسانههای انقلابی نیز برای تکذیب آن تلاش کردند.
ماجرای ترور شهید اسماعیل هنیه نیز از جمله مواردی بود که کاربران فضای مجازی، انتظارات بالایی از ترور آلارم برای آشکارسازی پشت پرده این حادثه تروریستی داشتند که البته ترور آلارم تاحدی هم موفق به رفع این انتظارات شد! این اکانت در توئیتی مدعی شده بود که سپاه پاسداران اعلام کرده آذربایجان پایگاهی را در نزدیکی مرز ایران، برای رژیم صهیونیستی فراهم کرده و از این پایگاه برای شلیک موشک به محل استراحت شهید هنیه استفاده شده است! در این موضوع هم بار دیگر مشاهده میشود که اکانتهای انقلابی در شبکههای اجتماعی به بازتاب این ادعا دامن میزنند.
فعالیت ترور آلارم به موضوعات ایران محدود نیست و در زمینه فعالیت تبلیغی علیه روسیه و دیگر گروههای مقاومت نیز بهشدت فعال است. باوجود تکذیبیههای بسیار درباره عدم ارتباط موساد با این اکانت پرمخاطب، اما همچنان در برخی رسانههای نیمهرسمی و کانالهای خبری مجازی، دارای اعتبار است و همواره در موضوعات و مقاطع مختلف منعکس میشود.
این اعتبارسازیهای بیجا برای اکانت ترورآلارم جالب توجه است. گویا هوش انسانی و هوش مصنوعی تیم ترور آلارم با هم تلفیق شده و به تحلیلهای روانشناختی از جامعه ایران دست یافته است. به بیان واضحتر، این تیم در حال حاضر قادر به تشخیص و تولید محتواهای موردعلاقه برخی سکوهای مجازی ایرانی میباشد.
انتشار مطالب هیجانی در مقاطع حساس باعث شده است که برخی رسانههای مجازی، برای پوشش لحظهبهلحظه حوادث در کانالهای خود، به اخبار نادرست ترور آلارم استناد کنند. این رسانهها، بدون بررسی صحت اطلاعات، این اکانت را بهعنوان یک منبع معتبر و حتی صدای موساد معرفی کرده و با بازنشر محتواهای جعلی آن، در جامعه ایران نگرانی و اضطراب ایجاد میکنند.
حمل نارنجکهای دستی در پهپاد ۴۹ هزار دلاری TA-D۷۰۰ |