جمعه 19 ارديبهشت 1404 - Fri 09 May 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • برای هر سناریویی آماده هستیم/برای جنگ در هر مقیاسی آماده‌ایم/شهید رئیسی الگویی برای خدمت به اسلام بود

  • خلیج فارس،همیشه فارس خواهد بود

  • او از نخست‌وزیر بنیامین نتانیاهو ناامید شده است/ترامپ از فشار‌های نتانیاهو برای حمله به ایران کلافه شده

  • استقبال مکرون از یک تروریست حرفه ای در الیزه

  • تمجید باشگاه اینتر از طارمی

  • مهمترین وظیفه حوزه، بلاغ مبین و زمینه‌سازی برای تمدن نوین اسلامی

  • ناترازی در انتصابات؛ وقتی سخنگوی ستاد، مدیر برق کشور می‌شود! +عکس و فیلم

  • چند و چون اختلافات داخلی آمریکا درباره ایران

  • حج، تنها فریضه‌ای با ساختار کاملاً سیاسی است /هیچ منفعتی برای امت اسلامی بالاتر از اتحاد نیست+ فیلم

  • هیبت "تاد" فرو ریخت باز آرایی یک معادله نظامی

  • از گشت ارشاد تا حاشیه سازی برای قانون حجاب/ از داد و بیداد برای گشت ارشاد تا حمله گروهی به چند پیامک اخطار+جزئیات و عکس

  • مکانیسم ماشه تفنگ بی‌فشنگ است فریب نخورید!

  • آتش‌سوزی عظیم در ارتفاعات اسرائیل

  • برنج های پخته شده بدون آشیز در بندر شهید رجایی

  • اوکراین به‌زودی درهم‌ خواهد شکست

  • ترامپ، شیری بود که ظرف ۱۰۰ روز برّه شد

  • اشتباهات امت و سرنوشت تاریخی شیعه

  • مسئولان هرگونه سهل‌انگاری یا تعمّد را کشف و بر طبق مقررات پیگیری کنند

  • اخبار لحظه به لحظه از وضعیت بندر شهید رجایی بندرعباس /شمار جانباخته ها به ۲۸ نفر رسید/کمک رسانی نیروی های امدادی ( هلال احمر ، سپاه ، ارتش ، کمک های مردمی ) +عکس و فیلم

  • از روند مذاکرات راضی هستیم/مذاکرات این‌بار جدی‌تر بود/از جلسۀ آینده حدس می‌زنم که کارشناس سازمان انرژی اتمی اضافه شود

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 397565
    تاریخ انتشار: 29/اسفند/1403 - 12:49

    احتیاط در مصرف آجیل و شیرینی

    مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت با تأکید بر حفظ تعادل در تغذیه گفت: افراد از انواع کم‌چرب و کم‌قند شیرینی‌ها و شکلات تلخ استفاده کنند.

    احتیاط در مصرف آجیل و شیرینی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر

    احمد اسماعیل‌زاده، مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت،با اشاره به افزایش مصرف آجیل، شیرینی و شکلات در ایام نوروز، بر اهمیت رعایت تعادل در تغذیه تأکید کرد.

    به گفته وی؛ مصرف میوه‌ها در این ایام توصیه می‌شود، اما باید در محدوده کالری مورد نیاز باشد تا از افزایش وزن جلوگیری شود.

    اسماعیل زاده افزود: شیرینی و شکلات به دلیل محتوای بالای قند و چربی باید با احتیاط مصرف شوند. در صورت مصرف، بهتر است از انواع کم‌چرب و کم‌قند استفاده شود. شکلات تلخ نیز گزینه سالم‌تری محسوب می‌شود.

    وی درباره مصرف آجیل گفت: اگرچه آجیل‌ها سرشار از مواد مغذی مفید هستند، اما به دلیل چربی و کالری بالا باید در مصرف آنها اعتدال رعایت شود. همچنین به دلیل مصرف بالای نمک در کشور، توصیه می‌شود آجیل‌های خام یا بو داده بدون نمک و یا با سرکه جایگزین آجیل‌های شور شوند.

    مدیرکل دفتر تغذیه جامعه در پایان خاطرنشان کرد: برای جایگزینی تنقلات پرکالری، از میوه‌های خشک مانند خرما، انجیر و برگه‌ها استفاده شود، زیرا این خوراکی‌ها علاوه بر تأمین مواد مغذی و فیبر، مانع از پرخوری می‌شوند.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما