چهارشنبه 29 اسفند 1403 - Wed 19 Mar 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • جنگ در بن بست!

  • بازنشر دستخط رهبر انقلاب درپی ادعای خلاف واقع روحانی

  • ترامپ به دنبال جنگ محدود است

  • ما فقط حوثی‌ها را پاسخگو نخواهیم کرد، بلکه ایران و حامیان آن را نیز پاسخگو خواهیم کرد

  • سرقت اردوغان از گاز گلخانه‌ای ایران

  • ناگفته های تجمع حجاب

  • ستاره پرسپولیس بازی تیم ملی را از دست داد

  • لبنان در مسیر عادی‌سازی روابط؟!

  • طرح ترافیکی نوروز از فردا آغاز می‌شود

  • یک ساعت پیش بابا از امامدام انتقاد کردم که چرا باید با آقای منتظری این کار را بکند؟/ مهدی که زندان بود مامان خیلی با بابا دعوا می کرد

  • ما با پیشنهاد آتش‌بس موافقیم/ اگر با واشنگتن در زمینه انرژی به توافق برسیم، گاز روسیه را به اروپا باز خواهیم گرداند.

  • چها«قاشق‌زنی» چهارشنبه‌سوری در قزوین

  • عجیب ترین پل دنیا در ژاپن

  • پیچیدگی مواجهه با واسطه‌گری روسیه

  • سوریه در میانه ناآرامی و اتحادی تاریخی!

  • وارونگی «پایان تاریخ» ترامپ، کاتالیزور است

  • بغض و دلتنگی مریم سعادت برای شخصیت عروسکی «زی‌زی گولو»

  • روایت جدید اینترنشنال از ماه رمضان در ایران

  • اصرار قلدرها به مذاکره برای تحمیل توقعاتشان است؛ ایران نخواهد پذیرفت/ یکی از خطرناکترین مسائل در مدیریت‌ها، عدم تصمیم‌گیری و ترک‌فعل است+ فیلم

  • رونالدو با رکورد جدید و بی نظیر به دیدار استقلال می آید

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 397565
    تاریخ انتشار: 29/اسفند/1403 - 12:49

    احتیاط در مصرف آجیل و شیرینی

    مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت با تأکید بر حفظ تعادل در تغذیه گفت: افراد از انواع کم‌چرب و کم‌قند شیرینی‌ها و شکلات تلخ استفاده کنند.

    احتیاط در مصرف آجیل و شیرینی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر

    احمد اسماعیل‌زاده، مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت،با اشاره به افزایش مصرف آجیل، شیرینی و شکلات در ایام نوروز، بر اهمیت رعایت تعادل در تغذیه تأکید کرد.

    به گفته وی؛ مصرف میوه‌ها در این ایام توصیه می‌شود، اما باید در محدوده کالری مورد نیاز باشد تا از افزایش وزن جلوگیری شود.

    اسماعیل زاده افزود: شیرینی و شکلات به دلیل محتوای بالای قند و چربی باید با احتیاط مصرف شوند. در صورت مصرف، بهتر است از انواع کم‌چرب و کم‌قند استفاده شود. شکلات تلخ نیز گزینه سالم‌تری محسوب می‌شود.

    وی درباره مصرف آجیل گفت: اگرچه آجیل‌ها سرشار از مواد مغذی مفید هستند، اما به دلیل چربی و کالری بالا باید در مصرف آنها اعتدال رعایت شود. همچنین به دلیل مصرف بالای نمک در کشور، توصیه می‌شود آجیل‌های خام یا بو داده بدون نمک و یا با سرکه جایگزین آجیل‌های شور شوند.

    مدیرکل دفتر تغذیه جامعه در پایان خاطرنشان کرد: برای جایگزینی تنقلات پرکالری، از میوه‌های خشک مانند خرما، انجیر و برگه‌ها استفاده شود، زیرا این خوراکی‌ها علاوه بر تأمین مواد مغذی و فیبر، مانع از پرخوری می‌شوند.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما