سه شنبه 12 خرداد 1405 - Tue 02 Jun 2026
  • جشن قهرمانی آرسنال با حضور جمعیتی عظیم / عکس

  • شانس پرسپولیس برای آسیا چقدر است + عکس

  • کریس مورفی: تنگه هرمز بسته خواهد ماند

  • بیانیه نمایندگان مجلس

  • ساعت دیدار تدارکاتی تیم ملی فوتبال ایران و مالی

  • تداوم جنایات در لبنان برای ایران قابل تحمل نیست

  • اسکورت ایر فورس وان توسط بمب‌افکن‌های هسته‌ای / فیلم

  • جزئیات آخرین پیشنهاد ارسالی آمریکا به ایران

  • دست یابی هکرهای ایرانی به حساب اینستاگرام جان اف. بنتیوگنا

  • هدف ما اتصال مستقیم «خانه به بازار» است

  • جشن تولد اسطوره فوتبال ایران در لس آنجلس /فیلم

  • عبور ۱۵ فروند کشتی با مجوز س‍‍پاه از تنگه هرمز

  • مناظر شگفت‌انگیز از پارک ملی یلواستون / عکس

  • ۴۰۰ سهمیه حج ایران چطور سوخت؟

  • انهدام شبکه بزرگ قاچاق سوخت در اصفهان+ فیلم

  • طوفان و دیواری از گرد و خاک هاربین چین / فیلم

  • اطلاعی درباره توقیف نفتکش توسط فرانسه نداریم

  • حادثه تیراندازی در دانشگاه علوم پزشکی قزوین

  • تروریست‌های موساد به جان هم افتادند

  • شانس پرسپولیس برای آسیا چقدر است؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 397329
    تاریخ انتشار: 26/اسفند/1403 - 11:39

    افزایش بن کارگری

    مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی از حفظ قدرت خرید کارگران و بازنشستگان با افزایش حق کمک هزینه اقلام مصرفی، از یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان به دو میلیون و ۲۰۰ هزار تومان خبر داد.

    افزایش بن کارگری

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر

    مصطفی سالاری در خصوص نتایج برگزاری جلسه شورای عالی کار برای تعیین حداقل دستمزد کارگران در سال آینده گفت: دغدغه‌ای که ما در سازمان تأمین اجتماعی داشتیم بابت حفظ قدرت خرید کارگران و بازنشستگان بود، چون این موضوع در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ پیش‌بینی شده بود ولی در لایحه بودجه سال آینده پیش‌بینی نشده است. در این جلسه، با پیش‌بینی حفظ قدرت خرید کارگران و بازنشستگان با اضافه کردن حق کمک هزینه اقلام مصرفی یا بن معیشت، این دغدغه ذینفعان سازمان هم رفع و حل شد.

    مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی افزود: این نشست که با حضور نمایندگان کارگری و کارفرمایی برگزار شد، بر سر حداقل دستمزد و مزد سایر سطوح در سال آینده توافق به دست آمد، به این شکل که حداقل مزد ماهانه از هفت میلیون و ۱۰۰ هزار تومان به ۱۰ میلیون و ۳۹۹ هزار تومان افزایش یافت؛ کمک هزینه مسکن به همان مقدار قبلی باقی ماند و در مجموع حداقل دریافتی کارگران متأهل با دو فرزند به ۱۶ میلیون و ۳۵۰ هزار تومان افزایش یافت. این رقم پیشتر ۱۱ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان بود که به ۱۶ میلیون و ۳۵۰ هزار تومان افزایش پیدا کرده است.

    وی ادامه داد: حقوق کارگران متأهل بدون فرزند نیز از ۹ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان به ۱۳ میلیون و ۹۰۹ هزار تومان افزایش پیدا کرده است و حق کمک هزینه اقلام مصرفی یا بن کارگری نیز از یک میلیون و چهارصد هزار تومان به دو میلیون و ۲۰۰ هزار تومان افزایش پیدا کرد. پایه سنوات هم از دو میلیون و یکصد هزار ریال به دو میلیون و ۸۲۰ هزار ریال افزایش پیدا کرد.

    سالاری تصریح کرد: افزایش‌ها با هدف جبران کاهش قدرت خرید کارگران و کاهش شکاف دستمزدها با نرخ تورم در نظر گرفته شده است. برای این نتایج در فضایی مثبت و خوب و صادقانه تصمیم‌گیری شد. از آقای دکتر میدری وزیر محترم هم بابت مدیریت خوب، صادقانه و مدبرانه جلسه تشکر می‌کنم. یکی از دلایلی که این جلسه زودتر از زمان معمول و قبل از پایان سال به نتیجه رسید حضور وزیر محترم و مدیریت خوب جلسه بود. از نمایندگان محترم تشکل‌های کارگری و کارفرمایی هم تشکر می‌کنم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما